K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 pa dobro, dal si ti lexo normalan. jes ti bio ikada u dzungli. (posle rodjenja ) ja sam pre par godina imao tamo svirku, jos kad sam bio... ufff mrzim da se podsecam na to. idi u living rum, em je zvuk em prostor bolji. a zamisli besplatno (sa toncem i obezbedjenjem 3000) ali ako si zapeo za dzunglu, onda mogu da ti preporucim mesto kod stepenica, jer drugde nema mesta za gospodu muzicare. a da, postoji i sansa da obezbedjenje jede govna posle svire, tj. e isplati organizatora. takodje sank nema nikada sitne pare, tako da ako ste teli picence pravac studenjak bez obzira na zimu. i posle svega, ja mislim da neces poloziti elektroakustiku taman da ti uvedu i 4 kolokvijuma. aj cao prijatelje Quote
SilentMan Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 (edited) Svirka 2.decembra u klubu DZUNGLA,pa ko voli nek izvoli..... Ponesi mikrofone, neki prostor za stajanje, poneko pivo, naoruzaj se... Likovi ne isplacuju, dobices 200 dinara od svih prodatih karata i otici ces kuci besan i ubilacki raspolozen.. A sutra ces pljuvati lika koji te je zajeb'o Veruj mi, otkazuj svirku i trazi drugi klub! Postedi sebe gorepomentih sranja! Ajd Edited November 27, 2007 by SilentMan Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Ne organizujemo mi vec neki drugi bend mi samo sviramo.... A shta koji kurac kada u bg-u postoje svega 2 lokala gde mozhesh da svirash... Quote
Шарки Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Значи, значи, значи, значи, Лексо не прди. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 ahahaha kako je do jaja sto se palis lexo. ma pale te. prostor ima bar 2000 kvadrata. kad je mogla ana nikolic, sto ne bi i aternija Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Alo stane daj mi broj basiste preko potreban mi je.... Chitas li ti pp... Quote
~MaX~ Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Kako cete da svirate 2. bez basiste? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 NE stane nego satane tj stole.... Sviracemo sa pozajmljenim,a vidim da nas cheka lepa karijera bez istoga.... Zezam se,ali mozhda se nadje neki u skorije vreme... Quote
Prinzessin Tinea Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Zje, zasto toliko negativnih reci ima na ovoj temi? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Joj shto smo sinoc imali sranje svirku u dzungli to je nadrealno... Svirali smo zadnji to ni po jada,reklama je bila prilichno nikakva tako da su na nama ostali samo moji ortaci... Znachi 15 ak ljudi..... Ali na prva 2 benda je bilo toliko fensulja,da to nije normalno,ko na Marku Bulatu... I sve srednjoshkolke 2. 3. godina,metalca nije bilo na vidiku.... Strashno... Quote
_NeSa_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Ja nisam smeo da udjem,ali sam cuo shred koji se vodio unutra Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Svirke... 15. decembar... Panchevo>...hit 202... 18. decembar... Living room,skc....Eon i Aeternia... 29.decembar... Smederevo,street fighter club....Lotke(Kraljavski Apartman) i Aeternia... Za sada toliko.... Quote
Prinzessin Tinea Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Па Етернија је то... Ma ista je i Atlantida bila... cak i gora posto su tu bili poceTci na YUmetal-u, sirovinski komentari i javno izjasnjavanje Hiljadu puta kazem 'onima koji zele da budu poznate zvezde/izvodjaci/majstori' da ne kaljaju sa tim godinama svoj ugled preko interneta, ali ne slusaju oni mene Quote
_NeSa_ Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Sale,je l' idemo na shred svirku u Living rum? Quote
SAVATAGE Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 (edited) Nesa je najveći šreder Edited December 11, 2007 by SAVATAGE Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Who am I?> Barute basista nepostoji,mi sviramo bez bassa i to je do jaja... Shalim se imamo test probu danas pa ako valja valja... Quote
Painkiller_JP Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Who am I?> Barute basista nepostoji,mi sviramo bez bassa i to je do jaja... Shalim se imamo test probu danas pa ako valja valja... NE se uz glagole piše odvojeno... Prvi čas je besplatan... Srećno sa basistom! Quote
_NeSa_ Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Nesa je najveći šreder Mojne ti meni tu,videcemo ko ce od vas biti najbrzi to vece . @Serafim - nepismeni shreder,haha Quote
SAVATAGE Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Sjebo sam prst sviram samo osmine u tempu 200 hahah Quote
Recommended Posts