Mita Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 (edited) Otisli Stimpi i Kovac e jbg necu da prozivam ali ono pricali ste na 202-ci da treba da izadje album mislim koja je fora da odu bas kad treba album da izadje ps Ko je moguci novi gitarista?Bas me zanima aj molim te kad nabavite i kada se usvirate da naucite jednu pesmu od DF ono zajebavanje Edited July 14, 2008 by Mita Quote
Divlji Tigar Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 Pa i "Atlantida" se raspala pe izlaska albuma. Zaš na šta mislim. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 nece biti ko sa atlantidom, to je sigurno.... otishli su a sarmu probali nisu...xaxa Daleko je opushtenija varijanta od atlantide...2. gitarista,josh je diskutabilno imamo ih dvojicu u opticaju pa koji bolje legne..... Najverovatnije ce se nastaviti samo sa 2 gitare, a ako u nekom sluchaju dodje klavijaturista, to ce biti samo pozadinska forma benda.....sve ove perverzije koje je Stimpi svirao....moracu da preradim za gitare(buhuhuhuh idemo shreeed)... 1. svirka ce biti 27. u living roomu sa novim gitaristom,a 1. sledeca nekoliko dana potom na zajecharskoj gitarijadi.... ko voli nek izvoli, shto se kazhe! Quote
Wild Child Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 mogu ja da sviram klavijatur.imam i ja vah.i znam arpedja. Quote
Mita Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 nece biti ko sa atlantidom, to je sigurno.... otishli su a sarmu probali nisu...xaxa Daleko je opushtenija varijanta od atlantide...2. gitarista,josh je diskutabilno imamo ih dvojicu u opticaju pa koji bolje legne..... Najverovatnije ce se nastaviti samo sa 2 gitare, a ako u nekom sluchaju dodje klavijaturista, to ce biti samo pozadinska forma benda.....sve ove perverzije koje je Stimpi svirao....moracu da preradim za gitare(buhuhuhuh idemo shreeed)... 1. svirka ce biti 27. u living roomu sa novim gitaristom,a 1. sledeca nekoliko dana potom na zajecharskoj gitarijadi.... ko voli nek izvoli, shto se kazhe! e pa zbog perverzija sto je stimpi pravio ste bili jedinstveni:D potrudicu se da dodjem da vas cujem Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 e jebi ga SINE MITRE da smo zbog toga bili jedinstveni , nismo..... bili smo zanimljivi....ali sada je cilj da budemo heavy....ustvari to je moj cilj bend zheli klavijaturu....kakva god da je! meni cvrche j... za istu... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 E jebi ga JELENA.... Sranje...kako se uzme...mozhe da bude ali ne mora da znachi.... Quote
voodoo Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 E jebi ga JELENA.... Sranje...kako se uzme...mozhe da bude ali ne mora da znachi.... Ma znam....ali je meni po obicaju zao. Ko je onda ostao od stare ekipe u bendu? Ti...? Ne se ljutis, nije zlonameran komentar. pozz Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 da,da... Nazhalost Jelena to nije bio moj izbor... kako bilo bend svira pa svira... Quote
Mita Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 e bre aj ovaj ko je novi aj aj znatizeljan sam Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Ma nemamo josh novog.... nazhalost tako malo njih zheli da svira ovakvu vrstu metala, kapiram da dosta njih i ne mozhe... a shta sad, neko ce sigurno doci... Bice obaveshtenja... Quote
PentatonicHardcore Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ma nemamo josh novog.... nazhalost tako malo njih zheli da svira ovakvu vrstu metala, kapiram da dosta njih i ne mozhe... a shta sad, neko ce sigurno doci... Bice obaveshtenja... zanimljivo...... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 (edited) Mijat zajebant.... Ako mozhesh ajde.... Stvarno ne znam shta drugo da ti kazhem.... NIsam rekao da smo dream theatre, ali jedno je istina, to shto mi sviramo je odsvirati kao bend jako teshko.... Edited July 20, 2008 by !!!SERAFIM!!! Quote
PentatonicHardcore Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 pa ako mozes javi se da sviras aj ne prdi Mijat zajebant.... Ako mozhesh ajde.... Stvarno ne znam shta drugo da ti kazhem.... NIsam rekao da smo dream theatre, ali jedno je istina, to shto mi sviramo je odsvirati kao bend jako teshko.... Hehe Lexo...jbg zauzet sam sviranjem u drugom bendu,al bi probao sto da ne...mada se iskreno ne bi ni trudio da skidam riperove solaze jel se zna koji dan svirate na gitarijadi?da,i kako cete bez kljave i druge gitare keve ti? Quote
Wild Child Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 (edited) pa moze mijat da svira ,al da sve vreme svira samo pentatonike. Edited July 21, 2008 by Wild Child Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 nove vesti> gitarijadu radi cela postava sa Stimpijem i Ripperom, a za posle nemam pojma..... toliko... Quote
PentatonicHardcore Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 pa moze mijat da svira ,al da sve vreme svira samo pentatonike. ...i to i shredd izdrkavanja,ne problem jedino ne znam onaj fazon two handed tappinga ala steve vai u building the church,ali treba vremena siso ne falis se za bend!!oce da bude na kraju wasp ili hard/heavy tribute? p.s - nije sve u dranju ima nesto i u vibratu ( ) Quote
Wild Child Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 ma samo polako dobro da ne idemo offtopic,aleksa shreduje 25og tako da morate svi doci. ko ne dodje-on nije doshao. ma samo polako dobro da ne idemo offtopic,aleksa shreduje 25og tako da morate svi doci. ko ne dodje-on nije doshao. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 (edited) 27og.......magarche..... mozhda padnu judasi..... Edited July 23, 2008 by !!!SERAFIM!!! Quote
Wild Child Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 ako ces ti da svirash judase ,ja cu da isechem shishke u stranu. ako ces ti da svirash judase ,ja cu da isechem shishke u stranu. Quote
Mita Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 27og.......magarche..... mozhda padnu judasi..... ako svirate prvi dolazim ne mogu da podnesem nu metal jbg Quote
PentatonicHardcore Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Ja mislim da ce Alexa da se namuchi da skine K.K i Glenn-a E aj svirajte za mene Tornado of Souls (if u can)? Quote
Recommended Posts