Jump to content

Recommended Posts

Posted
my space moze da zavara muskarca u pogledu na neke zene. na svemiru su sve dobre slike, a kad ih vidis uzivo sacuvaj boze :puke:

E,to sam bas konstatovao kad je bila poslednja svirka 202...debele,a NEKAKO sakriju salce.Ne moze to tako!

:)

Posted
my space moze da zavara muskarca u pogledu na neke zene. na svemiru su sve dobre slike, a kad ih vidis uzivo sacuvaj boze :puke:

Reklo bi se da si imao neko vrlo negativno iskustvo :)

uostalom znas kako kazu-bolje da ljulja nego da zulja :)

Posted (edited)
a sta se ti javljas!

DODUSE STOLE upravu je !

MADA TI TO VEC ZNAS!(aaaaa!!!)

lexo mojne da te kaca ispresavija :) ona moze i tebe i mene da nosi u zubima :) :) :)

voodoo, to za svemir sam mislio na ribe koje skupljaju na ovim tememata (recimo anya-- a ima ih jos). i moslio sam na ruzna lica!!! :)

a to za ljuljanje, jednom bilo i ne ponovilo se. zajebi, ko jos voli debele mrcine :D

Edited by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy
Posted
lexo mojne da te kaca ispresavija :) ona moze i tebe i mene da nosi u zubima :) :) :)

voodoo, to za svemir sam mislio na ribe koje skupljaju na ovim tememata (recimo anya-- a ima ih jos). i moslio sam na ruzna lica!!! :)

a to za ljuljanje, jednom bilo i ne ponovilo se. zajebi, ko jos voli debele mrcine :D

dobro....salim se ja malo ;) a to ti je mana interneta inace hhehe

P.S. krofnice ljubim te isprazni inbox, ne mogu da ti odgovorim na poruku :uhoh:

Posted

nisi u redu...

Posted

Jao choveche... vi niste normalni....ono zvuchi do jaja ali mene i nije toliko odushevilo jer ne znam rechi pa mi je bio bedak..... ali pesma zvuchi haos.... pozdrav za Fenserniju..... :)

Posted

Bili ste doyayni ko i uvek... bacicu fotkice za koji dan, kad se setim da prebacim na komp.

ipak mi malo nedostaje stara atl... jbg-a sta cu, kad sam sentimentalna... :(

Neg... zasto bas ti....tako bese?? :)

Posted

Bilo je super, nisam subjektivna-bolje zucite od atlantide(mislim sadasnje). Mada se slazem sa Mashom-nostalgicna sam....jbg....doduse moram da priznam da mi je pevac bio smesan. iako dobro peva,mislim na njegovu pojavu :bigblue: