Prinzessin Tinea Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 samo za lexu naseg... :* P.S. Lexo, ti meni album, ja tebi flash memoriju :) Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 nema nista od toga!! Mi sada jako malo sviramo materijal sa tog albuma i radimo novi! TIHA VODA BREG RONI! Quote
ReAmroth Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Rece mi Matija na Hammerfall-u da navratim na koncert...rado bih doasao da sam u bg-u!!! Sta da vam kazem,srecno od Reborn-a!!! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 nema nista od toga!! Mi sada jako malo sviramo materijal sa tog albuma i radimo novi! TIHA VODA BREG RONI! ma opusteno, samo polako, meni je jedna baba gatara u selu rekla da cu da zivim bar 666 godine. pa pricekacu ja taj novi materijal :) Quote
Rile Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 'Ocete li raditi GaySpace u skorije vreme??? Quote
Prinzessin Tinea Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 nece, to je previse untr00 za njih :D Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 my space moze da zavara muskarca u pogledu na neke zene. na svemiru su sve dobre slike, a kad ih vidis uzivo sacuvaj boze Quote
_NeSa_ Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 my space moze da zavara muskarca u pogledu na neke zene. na svemiru su sve dobre slike, a kad ih vidis uzivo sacuvaj boze E,to sam bas konstatovao kad je bila poslednja svirka 202...debele,a NEKAKO sakriju salce.Ne moze to tako! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 @STOLE> pa bice uskoro>nece bas da traje 666 godina nego jedno sedam! ma nema veze za salce> to je zdravo jer je prirodno SU VOCE! Quote
voodoo Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 my space moze da zavara muskarca u pogledu na neke zene. na svemiru su sve dobre slike, a kad ih vidis uzivo sacuvaj boze Reklo bi se da si imao neko vrlo negativno iskustvo uostalom znas kako kazu-bolje da ljulja nego da zulja Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 a sta se ti javljas! DODUSE STOLE upravu je ! MADA TI TO VEC ZNAS!(aaaaa!!!) Quote
Rile Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 More cushion for for the pushin' ! <pelvic thrust gesticulation> Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) a sta se ti javljas! DODUSE STOLE upravu je ! MADA TI TO VEC ZNAS!(aaaaa!!!) lexo mojne da te kaca ispresavija ona moze i tebe i mene da nosi u zubima :) voodoo, to za svemir sam mislio na ribe koje skupljaju na ovim tememata (recimo anya-- a ima ih jos). i moslio sam na ruzna lica!!! a to za ljuljanje, jednom bilo i ne ponovilo se. zajebi, ko jos voli debele mrcine Edited March 1, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
voodoo Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 lexo mojne da te kaca ispresavija ona moze i tebe i mene da nosi u zubima :) voodoo, to za svemir sam mislio na ribe koje skupljaju na ovim tememata (recimo anya-- a ima ih jos). i moslio sam na ruzna lica!!! a to za ljuljanje, jednom bilo i ne ponovilo se. zajebi, ko jos voli debele mrcine dobro....salim se ja malo a to ti je mana interneta inace hhehe P.S. krofnice ljubim te isprazni inbox, ne mogu da ti odgovorim na poruku Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 pa znam da moze zato sam i rekao! AJD STOJANE BANI AKO HOCES! Quote
Leshina Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 lexo mojne da te kaca ispresavija ona moze i tebe i mene da nosi u zubima :) voodoo, to za svemir sam mislio na ribe koje skupljaju na ovim tememata (recimo anya-- a ima ih jos). i moslio sam na ruzna lica!!! a to za ljuljanje, jednom bilo i ne ponovilo se. zajebi, ko jos voli debele mrcine nisi u redu... Quote
Leshina Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 a? kako vam je bilo sinoc? da nastavimo sa ikonom? Quote
~MaX~ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Jao choveche... vi niste normalni....ono zvuchi do jaja ali mene i nije toliko odushevilo jer ne znam rechi pa mi je bio bedak..... ali pesma zvuchi haos.... pozdrav za Fenserniju..... Quote
krofnica Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Bili ste doyayni ko i uvek... bacicu fotkice za koji dan, kad se setim da prebacim na komp. ipak mi malo nedostaje stara atl... jbg-a sta cu, kad sam sentimentalna... Neg... zasto bas ti....tako bese?? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ma normalno bre!Da nastavite nego sta!!! Ikona je konza!!!!! he he Quote
voodoo Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Bilo je super, nisam subjektivna-bolje zucite od atlantide(mislim sadasnje). Mada se slazem sa Mashom-nostalgicna sam....jbg....doduse moram da priznam da mi je pevac bio smesan. iako dobro peva,mislim na njegovu pojavu Quote
Petar the Great Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Ja sam iznenadjen kako zvuci ikona, sa zida Ziveo Mile Kitic i Juzni Vetar Pzdrav sa DJAmAJKE Quote
Recommended Posts