voodoo Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Uf krofnice, nemoj da ljutis chiku..... A i mene zanima svirate li 16.? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 PA STIMPI navalio ko mutav da sviramo!! ALi nemamo svog basistu tako da nemamo pojma sta cemo da radimo,a sto je najveci crnjak lik koji organizuje je vec napravio flaere i plakate!! AKO NEKO HOCE DA ODSVIRA TU SVIRKU UMESTO SHONETA NEKA SE JAVI! kako smo nisko pali.demo jebena scena>a na listi za domace bendove postoji jos deset bendova koji su demo scena! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 lexo, srecan ti 8. mart p.s. jebo basistu, koj ce ti qrac. ionako niko od publike i ne zna sta je bas gitara - pozajmi bojanakenobija Quote
krofnica Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 jbt, al si neizivljen...nemoj da pucas... dabogda ti patka nikad ne prsla! Jeee, svirka... a sto SHone ne svira?? Quote
bojankenobi Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ljudi sretan 8. mart ili da vam cestitam sutra !!!! na vama je Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 jbt, al si neizivljen...nemoj da pucas... dabogda ti patka nikad ne prsla! Jeee, svirka... a sto SHone ne svira?? ???????????? au....?????!!!!!!! ne svira zbig takvih kao ti Quote
krofnica Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 kako god... ubuduce racunaj da ti se ne obracam... i nemoj da odgovaras na moje postove... smor... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 kako god... ubuduce racunaj da ti se ne obracam... i nemoj da odgovaras na moje postove... smor... e zdravo kako si? srecan ti dan zena. yupi cuti bre ja sam master of metal Quote
bojankenobi Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 strasno!!!!!! cuj bubnjar koji kaze da je master of metal!!! bas strasno !!!! inache vidim koliko se razumes u bass pa nesto kenjas !!! ako si ti master onda strasno,nemoj to da pises neko ce svasta da pomisli !!! :evotigana: :evotigana: :evotigana: Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 a uskoro i LORD, pa ti vidi. a od kad si postao branitenj zena? nece nista da pomisle jer su svi na ovom forumu glupi ko .... i sto se ne razumem u bas gitare. cinjenica je da 90% likova koji slusaju neki bend i ne znaju sta je to bass gitara, a kamoli nesto da cuju u celoj onoj buci. moze otvorimo temu za glasanje, pa nek posteno presude (mada nije realno) bubanj bas Quote
bojankenobi Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 evo dokaza da se bubnjari druze s muzicarima !!!! :evotigana: Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 (edited) ne ne ne. nisi bas dobro razumeo. bubnjar = muzicar gitarista, pevac = druze se sa bubnjarem bassista = ide po pivo hahahahahhaha. :) :) Edited March 8, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
bojankenobi Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 al si me zajebo !!! evo puko sam od smeha !!! inache ti nisi tu da bu svirao,vec da bi lupao !!!!! :evotigana: Quote
shreddlord Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ajde bojane shta si se napalio na tog smajlija Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Ajte sada lepo sva trojica u pizdu materinu! JA sviram bubanj i ja sam muzicar bla bla bla ! JA sviram bas i ja sam isto neki muzicar bla bla bla! SVI MI STO SVIRAMO NESTO SMO NEKI MUZICARI,A USTVARI SMO KURCI DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO! POZDRAV ZA SVE DAME I SRECAN 8. MART! POZDRAV ZA SVE NE MUZICARE NA OVOM FORUMU! Quote
Rile Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 "In fact, we are all dicks until proven otherwise" Quote
voodoo Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Evo vaseg klavijaturiste malo u ulozi pevaca..... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 komentar>joj sto si ruzan! SPALITE GA! Quote
bojankenobi Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 sta fali coveku !!!! ako se njemu svidja,onda je njegov problem !!!! mada bi mogo s tom celom u bodome !!! Quote
bojankenobi Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 sta prodajes tvrde kore ? :rockdevil: !!!! Quote
Recommended Posts