!!!SERAFIM!!! Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 e pa nije bas tako! Sta ti uopste hoces,da sviramo dream theatre:da li bi tada bila zadovoljna? Quote
Prinzessin Tinea Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 ne, svirajte autorske i samo autorske... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 pa i sviramo autorske a to sto se tebi ne dopadaju to vec nije moj problem! Quote
Марија П : Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 ...,i neke turbo folk obrade! ... Koje, koje, koje, koje?? Vi to kradete fore od NF-a, a? Doduse oni su vise u fazonu inflacija. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ma da,sad je Nightfall smislio sve sto se moze smisliti pa sad svi kradu od njih!!! Sto mora da znaci da kradu foru aj objasni mi molim te????????? Dosta bendova je to radilo,i kul je ako ispadne dobro. poz za Aeterniu Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 mi bas peglamo folk! Nardonjaci do guse.sledi obrada NINO vs AETERNIA!Zezanje! Kakav crni Nf oni su Thanz metal,mi smo turbo ZELDI! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 ma lexa, ne seri vise nego svirajte nesto normalno. jebali vas narodnjaci. jedino pero defformero je fazon, svi ostal su bezveze. cak i oni NF sa onom budjavom odradom. kako se niko ne seti da obradjuje Dream Evil, a ne one narodne zalopojke!!! :) cao lexo, pederu!!! :) Quote
Petar the Great Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Turobo Zeldi... Turbo Zeldi. Bice opet Devedesete!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 ma bre za Turbo dizel se zajebavamo! Obradjivacemo Dragonforce i jos po nesto! SVIRKA U KUGLASU VECERAS,NAPOMINJEM DA DODJETE DA BI SE SVI LEPO ZEZALI,ITD! IPAK SVIRAMO PRVI TAKO DA SPEKTAKL POCINJE U DEVET! Quote
Leshina Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Izgleda da je Ripperova ideologija prevagnula sa tim narodnjacima strasno... tineyo,zasto moras da pesimiziras? jebote pa malo humora i ljudi odmah krenu sa predrasudama. dodji i cuces napravili smo zajebanciju,naravno,u pitanju je jedna botur kfol obrada. i tako... ajde pozz! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pa ovako>''bilo je ok,sto se tice naseg sviranja...sto se tice publike jbg. bas kao preko one stvari! A sta reci....! Quote
krofnica Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Jbg-a, ja sam morala da resavam private probleme, inace bi dosla svakako. Ali bice jos svircica Quote
Leshina Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 tipa sad u petak!!! ako se ne varam... Quote
dunzi_baba Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Pozdrav!!!!!!!Izgleda da cemo da sviramo zajedno u petak! E da samo jedna stvar sto se tice Nightfall-a to je do jaja bend ali nema ni dodirnih tacaka sa Aeternijom i NF nema apsolutno nikakve veze ni sa Powerom a ni Progom,mozda malo im se ponekad nadje neki prog delic ali u sustini je to Heavy! Jos jednom pozdrav za AETERNIJU!!!DUNZI(Resister,Fakefreedom,Final Thought) Mogu dati kazu da za tebe bas i briga me pricaju da s jednom drugom trecom spavam ubijam te da te cuvam najvise na svetu kada prevarim te ali kad ti kazu da te nevolim tad lazu te!!! Quote
voodoo Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ma ko bre sve svira i gde u petak?? Ha? Ha? Ha? Quote
Mary Joe Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Sta je to u Skucu? E, jeba ga, idem u Dom. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 ma nemam pojma neki fest or something like this! Quote
dunzi_baba Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 E da vam kazem posto vidim da niste dovoljno obavesteni tu svirku pravi jedan lik Manson to je ono MFTG ,ona ce biti u petak u skc-u ali dobro to znate.Svirace-Zadnja,Fusion X,Fakeefreedom,Flush,In Human Form i vi! POZDRAV!!!!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 brate>sto tako malo bendova,i sta je FAke freedom!? Sto ne sviramo sa vama!?(Resisterom)? Quote
Petar the Great Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 CEkaj stani pazi, I nije malo 6 komada Quote
Mary Joe Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Ostali bendovi smaraju. Vidimo se drugom prilikom, ipak ja u Domu ovog petka... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 4 benda maximum, sve preko toga je uzas!!! Quote
Recommended Posts