aronoel Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 ........i ako su vam vec svi pozeleli srecu u daljem radu...i ja cu biti jedna od mnogobrojnih koja vam zeli sve najbolje......!u zdravlje! vidjimo se 19. Quote
CiciMona Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 mogli bi ste da navedete sve clanove benda , neki misle da stimpi svira u novoj atlantidi... Quote
Leshina Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 ja ne sviram u atlantidi... nova postava aeternije(za sada,a ja se nadam i zauvek): Aleksandar Tirhmenstein-vokali Aleksa Jonic-gitare Uros kovacevic-gitare Nenad Natosevic-bass Matija Andjelkovic(moja malenkost)-klavijature Igor Sakotic-bubnjevi Quote
RNA Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Budite ljubazni, pa smanjite spam. Ionako cu sve ovo da brisem. Quote
Leshina Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 hvala matori! dodjite obavezno na sviraju 19-og!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 (edited) @RNA> a sta je spam majke ti!? Koliko ja znam koada se diskutuje o bendu na temi benda to i nije spam!!!!!!!!! Rna >nista licno ali bas sam citao i nema nigde spama! ma nema veze radi sta hoces sve jedno je. Edited January 12, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Serendipity Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Ljudi puno sretje u daljem radu. Budite i bolji nego ranije! Vidimo se 19. Quote
RNA Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 Rna >nista licno ali bas sam citao i nema nigde spama! ma nema veze radi sta hoces sve jedno je. sad vise nema, kad sam obrisao sve spamove. Quote
Meraklija_Kl Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Пуно среће у даљем раду са новим бендом и keep rockin'... Quote
Guest R-tard Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 hvala matori! dodjite obavezno na sviraju 19-og!!!! MatorA khm. Quote
Гера Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 a, ja sam tek sad provalio da je lepi otisao iz benda, i ostavio sve vas na cedilu, pa vi nasli novog pevca i napravili novi bend. a koje stvari svirate? kako ste dozvolili to lepom? Quote
Leshina Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 jbg,desilo se... sada sviramo par pesama sa albuma,spremamo novu atorsku,prearanziranu staru autorsku itd itd.... MatorA khm. izvinte molim vas!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 pa sviracemo novu pemu> 'IZGUBLJEN U SNU' sada na metal soundu a posto su sve pesme mojih ruku delo sviracemo i Vecnost,ti i ja,kraljicu snova i nokturno i mozda atlantidu ali to je pitanje posto nemam pojma kako bi publika reagovala da pevam pesmu koja se zove po drugom bendu majke mi! bend nastavlja sa radom punom parom>za 2 meseca u vrh glave novi promo! Quote
Leshina Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 MA COLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu du du di t du d d du T d du t d du di du.... Quote
Serendipity Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 hehe pa vi umesto "atlantida" pevajte "aeternia" Quote
Petar the Great Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Majku mu slaze se, sto da izbacite pesmu zbog refrena. Samo napred, See you in future!!! Quote
CiciMona Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Takodje se slazem da treba da svirate Atlantidu, to sto se sad neki drugi bend tako zove to nije bitno , ta pesma je stvorena radi vaseg predhodnog benda. To sto se sad drugacije zovete nista ne znaci, ono sto ste napravili i dalje vas prati kao muzicare... Quote
Meraklija_Kl Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Takodje se slazem da treba da svirate Atlantidu, to sto se sad neki drugi bend tako zove to nije bitno , ta pesma je stvorena radi vaseg predhodnog benda. To sto se sad drugacije zovete nista ne znaci, ono sto ste napravili i dalje vas prati kao muzicare... Ово је мало филозофски, али у суштини то је то... Слажем се. Битно је да ВИ уживате у томе што радите и у песмама које свирате, а што се фанова тиче - увек се нађе неко коме ће се то свидети, зар не? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Ljudi novosti!> STARI BUBNJAR IGOR(GIGO) SHAKOTIC vise nesvira sa nama! Odlucio se decko za Atlantidu jer bi onda godinu dana imao bacenih u vodu>mozda je i u pravu nista ne znam! Sve u svemu bez obzira na sve to metal sound se svira kao sto je planiran sa novim bubnjologom kome mozda vise lezi ovakav malo jaci zvuk! Novi bubnjar je NEBOJSA MITROVIC prilicno dobra zamena starog ako ne cak i bolji ali to je nebitno! Quote
ThePowerhead Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Јес да сам мало закаснио на расправу али... Што се тиче свирати Атлантиду или не, зашто да не? Креатор је свирао Торментора и пошто су променили име у Креатор, па што не би Етернија свирала Атлантиду? А сада мало што се тиче музикице, није што знам Стимпија и Рипера релативно дуго, него што је стварно добра. Поменута Атлантида је сјајна, Врела ствар - моћна, има једна ствар чији почетак до јаја личи на Black Sheep од Сонате Арктике, што се тиче осталих ствари, не сећам се најбоље. Билборд је закон! Све у свему, само напред! Quote
Meraklija_Kl Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Само сам свратио да вам пожелим све најбоље ѕа српског новака. Здравље пре свега, затим пуно среће са новом поставом и да ускоро чујемо Етернију... Наравно поздрав и за све остале на форуму и све најбоље. Толко од мене за сада... Cheers... Quote
TrickY Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Само сам свратио да вам пожелим све најбоље ѕа српског новака. Здравље пре свега, затим пуно среће са новом поставом и да ускоро чујемо Етернију... Наравно поздрав и за све остале на форуму и све најбоље. Толко од мене за сада... Cheers... Kume, bre, ti li si? Quote
Imenjak Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Momci, srecno u daljem radu, zao mi je sto je sve tako Gay ispalo ali sta da se radi... ne dozvolite da vas neciji stupidluci upropaste, samo napred i ono sto volim da kazem "Stay Heavy, Rock HARD" Srecna Pravoslavna Nova i mnogo uspeha zelim u istoj navijam za vas Quote
atl Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Srecna vam nova godina i puno uspjeha,zena i dobrih svirki. Quote
Recommended Posts