dunzi_baba Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Ovaj post ostavljam da budete na vrhu vec danima vam je ista strana! POZDRAV! Quote
Petar the Great Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Plakat vam je fancy Ali je nevidjeno Do jaja Bruka. Svaka mast onom ko ga je kreirao... Quote
Brace Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 (edited) Jes' vala to je malo problem. Ja reko da ga smanjim pa da ga kachim po GaySpace-u ali kad se smanji postaje malo nechitljivo, ali nije strasno. Jedni se datum ne vidi bash najbolje. P.S. Jel' idemo negde da lepimo plakate ili je malo vec kasno za to? Edited April 7, 2007 by Brace Quote
!!!SERAFIM!!! Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 mi lepili juce uvece>sto plakata po knezu i gradu>dobri su bili>a i cilj mi je bio da do petka uvece budu izlepljeni da ljudi vide,pa ko doso,dobro doso! Quote
Leshina Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 ma bre bice 2000 ljudi!!! uskrshnja przangija! :jajolupe: Quote
Divlji Tigar Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Onaj Jam session, dok je Manaj namestao bas pedalu je bio extra. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 ha ha ha ha! Moguce ali mislim da ipak nije! Quote
Mary Joe Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 E, dobre vam one pesme sto sma cula sinoc na prenosu hita. Quote
Leshina Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 e a kako se cuo prenos? bas me zanima,jer su se svi instrumenti lepo culi? desilo mi se jednom kad sam svirao sa acid rainom u novom sadu da je debil koji je radio za miksetom u prenosu,drzao moju klavijaturu na nuli rako da jednu i po pesmu mi se kljava cula samo preko mikrofona!!!! tek se na polovini druge pesme setio da pojaca kljavu!!!!! boze! a da sve bude gore,na prvoj pesmi sam imao solo,i to predrkan solo!!! ...a u prostoru sam se cuo do jaja... Quote
Mary Joe Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Dobro si se cuo koliko se secam. Zvucalo je bas OK. Nego, stekla sam utisak k'o da je bilo tipa petoro u publici? Prestali ste da furate pesme Atlantide? Quote
Leshina Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ne nego,smo imali 3 autorske da sviramo od cetiri koje smo mogli da odsviramo,pa smo kao cetvrtu ubacili Hammerfall,radi atmosfere! a atlantidine pesme cemo sve manje i manje svirati!!!! Quote
Divlji Tigar Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ubacite jos neku obradu od Divljih Jagoda, recimo Djavolji Grad. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 ma daj molim te kakve jagode! drago mi je da se culo! Quote
RNA Posted April 13, 2007 Author Report Posted April 13, 2007 Срећка Шушића да обрадите, јесте чули??!! Quote
Гера Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 e a kako se cuo prenos? bas me zanima,jer su se svi instrumenti lepo culi? desilo mi se jednom kad sam svirao sa acid rainom u novom sadu da je debil koji je radio za miksetom u prenosu,drzao moju klavijaturu na nuli rako da jednu i po pesmu mi se kljava cula samo preko mikrofona!!!! tek se na polovini druge pesme setio da pojaca kljavu!!!!! boze! a da sve bude gore,na prvoj pesmi sam imao solo,i to predrkan solo!!! ...a u prostoru sam se cuo do jaja... to je do prenosne tehnike, tj, onih likova u kombiju ispred! Quote
_NeSa_ Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 e a kako se cuo prenos? bas me zanima,jer su se svi instrumenti lepo culi? desilo mi se jednom kad sam svirao sa acid rainom u novom sadu da je debil koji je radio za miksetom u prenosu,drzao moju klavijaturu na nuli rako da jednu i po pesmu mi se kljava cula samo preko mikrofona!!!! tek se na polovini druge pesme setio da pojaca kljavu!!!!! boze! a da sve bude gore,na prvoj pesmi sam imao solo,i to predrkan solo!!! ...a u prostoru sam se cuo do jaja... Ti se uvek najvise otpanjis,zato ne seri. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 lexo, picko dezerterska. opet si propustio ispit, a pravica nije bio. moglo se prepisuje do jaja. picko!!!! hahahahahahahahahah, pozdrav Quote
!!!SERAFIM!!! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 bio sam!!! samo ti me nisi video! Elem Kamelot je otkinuo sinoc ocekujte to i od nas za mesec dva! Pozdrav....vidimo se uskoro! Quote
Painkiller_JP Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 (edited) Jel vi to jos niste položili Elektroakustiku??? Ne polaže se to do 3 godine zar vam nisu rekli? Edited April 16, 2007 by Painkiller_JP Quote
!!!SERAFIM!!! Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 rekli i jebiga! Ako nebudemo imali srece iz treceg,cetvrtog eventualno petog,polozicemo...nikad! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 hahahaha, samo tolko. ja sam blejo tamo 8 puta, i jos cy ako treba. :) Quote
Leshina Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Ti se uvek najvise otpanjis,zato ne seri. nema sta,cist objektivizam... a sasvim slucajno mi svi posle svake svirke kazu kako se nista nisam cuo,ali nema veze... za mesec dana,gotov promo!!!!! Quote
Recommended Posts