Leshina Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Valjda je Alexa shreder pisao solaze i za kl. ...zar ne? Ko stoji iza vas? KAKO SE USUDJUJES????????? :violent: :violent: ja pravim svoje soloe!!!!!! sad sto je moj stil mozda malo gitaristickiji.... jbg... Edited June 5, 2007 by Leshina Quote
Painkiller_JP Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ne pišeš svoje solaže ja ih pišem... Vreme je da se sazna istina... Ja sa Aeternia.... Ja stojim iza njih... Ja ih finanisiram.... I da... Ja pišem Stimpijeve solaže... Eto... Uzdravlje... Quote
_NeSa_ Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 KAKO SE USUDJUJES????????? :violent: :violent: ja pravim svoje soloe!!!!!! sad sto je moj stil mozda malo gitaristickiji.... jbg... Quote
Painkiller_JP Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Nesa se iskopleksirao od tvojih solaža nego ne sme da prizna....LOL,LOL,LOL... Quote
Rile Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 (edited) Ne pišeš svoje solaže ja ih pišem... Vreme je da se sazna istina... Ja sam Aeternia.... Ja stojim iza njih... Ja ih finanisiram.... I da... Ja pišem Stimpijeve solaže... A.... sad mi je sve jasno... Ovo je sve jedna velika zavera Edited June 5, 2007 by Rile Quote
voodoo Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 jbt prestacu da citam temu koliko ste je usrali Quote
Rile Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Evo, ja ti licno obecavam da vise necu da Momci, obecajte da ni vi necete vise da Bojkotujte svoje bioloske funkcije... BORITE SE!!!! Quote
Wild Child Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 izbacite gitrarske solaze i pustite umesto toga da shone solira na basu Quote
Exilion Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 KAKO SE USUDJUJES????????? :violent: :violent: ja pravim svoje soloe!!!!!! sad sto je moj stil mozda malo gitaristickiji.... jbg... HAHAHAHA..UBER>. Quote
Dark hunter Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 POz celom bendu.... Super ste bili u Kuglasu... ja sam malo zakasnila ali jbg. Evo vam jedne slicice koju je moj idiot uslikao.... http://img.photobucket.com/albums/v245/maza/F1000022.jpg Pozdrav svima.... posebno pevacu Spasio me malo pevanja Stratovariusa i Hammerfall-a POz Fuel pevaljka Quote
Divlji Tigar Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) Juce sam dobio promo, svidja mi se, gitare su odlicne, vokal takodje (mnogo je bolji od bivseg pevaca),ima malo previse klavijatura za moj ukus. Moji favoriti su "Seti se", "Izgubljen snu". Intro je sodlican, ostale dve pesme su sasvim ok, pogotovo "Put bez pevratka". Edited June 6, 2007 by Wild_Tigar Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) @Wildtiger>ima li neshto da ti se nesvidja!? Pozz Bojana>rekoh vec super pevash,i mislim da je super ako ti mislish da je dobro! Srecno u daljem radu! Edited June 6, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Brace Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 On drzi gitaru isuvishe nisko. Chist pozeraj. Quote
Divlji Tigar Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 @Wildtiger>ima li neshto da ti se nesvidja!? Ima to sto ima previse klavijatura, ali nije ni to toliko strasno. Quote
Painkiller_JP Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Jesi cuo,Stimpi? Ćuti ti shredoholičaru... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ostavite Stimpija na miru! Debeli ako ti se nesvidja nemoj da slushash! I nema previshe klavijature>taman! Quote
Wild Child Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 a do jajajaaaaaaaaaa NOJ. krilece pilce Quote
Leshina Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 he he neso!!! niko ne stoji iza tebe!!!!! niko te ne finansira!!!!! lelke jos malo pa snimamo ostatak albuma... Quote
Recommended Posts