Brace Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Nije mi jasno kako je Lexa uspeo da napravi ne-klikabilni link od myspace adrese. Quote
Leshina Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 treba da ides na ''copy link location'' a ne samo ''copy'' Quote
Osmi Putnik Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Koja je ovo JEBENA spamerska ekipa :) Quote
voodoo Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 ....nestadoste.....barem spamujte, ovako se brinem za clanove drage nam Aeternie pozz svima Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 e, slusao sam vase nove pesmice na onoj gey prezentaciji i mozda sam istripovao, ali mislim da imate jednu pesmu koju ste posvetili Nemanji ako je tako, to nije lepo. ne volim kad neko koristi priliku da se istakne u vanrednom stanju. to bi bilo isto kad bi na danasnji dan u danasnje vreme pevali podednicke srpske pesme za kosovo polje. tako bi se bar probili na RST-u. a mozda bi vas zvao i opstinski odbor DSS-a da zatvorite isti onaj bioskop na vozdovcu koji ste otvorili pre godinu dana (a mozda i vise). :) evo poruke i od mene koja nije spam. p.s. ja samo zatvaram ATLANTIDA temu, vas ne diram :) p.s.s vita jela zelen bor, zelim brzi odgovor :) p.s.s.s lexo siso, polozi li ti pravicu ili ces proci kao stotine njih sto su pali u iskusenje da napuste vise obrazovanje Quote
dunzi_baba Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Stole pusti momke do jaja su oni dobre su im pesme ali Tamara Petkovic je bolja Quote
Rile Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Ne znas ko je Tamara Petkovic?!??!?! Pa zaboga, kakav si ti to metalac?!?!?! Edited July 1, 2007 by Rile Quote
Divlji Tigar Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Ja i nisam metalac. Ali nisam dobio odgovor, Ko je Tamara? Quote
Santa Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 ljudi kada će swirka???? :muzicar: :muzicar: aj u zdrawlje Quote
Rile Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 (edited) Ne znas ko je Tamara Petkovic?!??!?! Pa zaboga, kakav si ti to metalac?!?!?! brate... to je bila sala! ono, humor, vicevi, segacenje, i to! inace, ja mislim da je neka voditeljka... Edited July 1, 2007 by Rile Quote
Painkiller_JP Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 brate... to je bila sala! ono, humor, vicevi, segacenje, i to! inace, ja mislim da je neka voditeljka... Znači pričaš, a ne znaš...Strašno, sada nikada neću saznati ko je ta Tamara... Quote
dunzi_baba Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 Ma zajebavam se bre(neka tamo iz mog kraja) nebitno skoz! Quote
Rile Posted July 2, 2007 Report Posted July 2, 2007 (edited) eto, vidis! Sad bitas Dunzi babu da ti malo sredi kod te i saznaces ko je! Dunzi je keva za P.R.! Eto reklame... Tako sam ja jedno vreme reklamirao SK! (Staniceva Keva!) a, kao sto vidite, jos uvek je reklamiram! :):) 'ОЋЕМО СВИРКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited July 2, 2007 by Rile Quote
Шарки Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Нешо кој' ти је курац. Овај, па овај. Смањи поштапалице и да, Олга не уједа, бар преко телефона. :) Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 kada bi mi samo bilo jasno shta si napisao? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 AETERNIA SVIRKA KUGLASH 14.7. 2007. SUBOTA DjUSHINA 5. POCHINJE OKO 10 PA KO VOLI NEK IZVOLI! ULAZ SA KONZUMACIJOM 100 DIn.! POZZ. Quote
Masovni UBICA Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 SUPER... Bas fino Komplexa, i onda ljudi dodju na svirku a vas tamo nema. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 ja sam napisao da nema svirke ali moderatori su I D I O T I pa brishu postove!!!! Quote
Divlji Tigar Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 (edited) Moderatori nisu obrisali postove, vec je pao forum, pa je vracen back-up, da raniji datum, zato nema tvog posta. Edited July 11, 2007 by Divlji Tigar Quote
Recommended Posts