Joe Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 (edited) Odlichan nastup na Gitarijadi... chestitam... mada imate malo problema jer vas je previshe na bini hehehehehe Edited August 3, 2007 by Joe Quote
Divlji Tigar Posted August 3, 2007 Report Posted August 3, 2007 Nisam bas odusevljen nastupom na Gitarijadi, mozete vi i bolje. Quote
~MaX~ Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Momci, malo vas je treba progutala ali bez brige... vidim da je Matija ovo shvatio kao znak za josh veci i jachi rad i to je stav koji treba da furate... a ne bih voleo da sam sad u vashoj kozhi, Lexa ima da vas linchuje na probama Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Pozdrav celom od malog ortaka kojeg ste upoznali u vozu koji je putovao za Zajecar Navijao sam za vas od samog pocetka,cd koji ste mi dali odushevio me je pesmama.Niste bili loshi na gitarijadi,ali znate i sami da su neki ne zaluzeno proshli,npr.zajecarci!!!To mi je unishtilo lepu sliku o gitarijadi! Razocarao sam se kad sam cuo da niste proshli u finale ... "debeli" Shone( ),ako dolazim na beer fest u Bg zvacu te na mob. pa se cujemo i vidimo. Stympy ti mi dugujesh CD od Etra obecao si,onoj devojci sto ne znam kako se zove,iz benda etar da cesh da mi dash cd sa pesmama Pozz cujemo se .... Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 (edited) Ma znam da sam pogreshno napisao,ali kasno sam video Sad ne znam kako da ispravim al nacicu i cim nadjem ispravicu tu greshku Mislim da cu morati da sacekam 30 dana da bi promenio nick !!! QQ mnogo :( :( Edited August 6, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
Diablo-man Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 ma znam zato sam i rekao da cu sad morati da cekam 30 dana da promenim nick :( jbg. zaje... sam se Ispravicu tu greshku sledeceg meseca Quote
Diablo-man Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Shone,Stimpy kad cemo da igramo o5 smeshne telefone ? Kao u Zajecaru na konaku:) Muhahahaha .... Ma moj nick je bljak (neispravan je ) :( Hm,hm,hm .... Sad kad sam procitao ovo krofnica,ogladne sam Quote
Diablo-man Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Aham mnogo mi dosadno ...pa sta da radim kad mi pola drushtva otishlo na more,a drugapolovina otishla u Bg da rade.Smaram se po ceo dan ( E da kako mogu da dobijem textove pesama ? ) Aeternia daj te neki link,dajte mi textove :) :) Quote
voodoo Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ma textove naucis kroz dva dana sve napamet ionako Quote
Diablo-man Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Ma naucio sam ja neke delove ono sto razumem,al ima po nesto sto ne razumem pa ne mogu da naucim :( Quote
TrickY Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 daj mail pa ti poshaljemo textove... Quote
KLETVA Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Upravo postadoste hit dana na 202. [/quote Obaveshtajna sluzba-svaka ti chast!Ti bash pratish 202!!! Quote
Diablo-man Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Zivim u bednom Smederevu i ne mogu da slusham radio 202 :( :( Jaoooo sinula mi jedna pametna ideja.Zamislite meni tako nesto da se desi. Jel moze nekako preko net-a da se slusha radio 202 ima na nekim forumima na kojima moze radio da se slusha,pa sam pomislio da mozda moze i 202 mada ne verujem. Quote
KLETVA Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Naravno da moze!Odi na www.rts.co.yu/beograd202 i videcesh shta dalje.... Quote
Diablo-man Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) O hvala hvala ! Za shaku slave ti spreman si na sve i da gazish sve sto sveto je ! KLETVA ae mi poshalji sliku sa tvog avatara ! pls pls pls Edited August 15, 2007 by AeternaAndNightFallFan Quote
KLETVA Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Sa zadovoljstvom....Josh samo da mi objasnish kako...??? Ja jest da sam pametna,al ne bash toliko... Quote
~MaX~ Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 gde su chlanovi ovog benda na temi? neshto malo zamrlo ovde... Quote
Recommended Posts