Diablo-man Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Ne mogu da idem u KG aaaaa :( ..... Jel cete skoro da svirate negde u bg-u ? :| P.S. hoce li neko od vas iz benda Aeternia poshalje textove pesama,mada sam pesme naucio napamet,ali ... evo adrese na koju ozete da mi poshaljete [email protected] valjda ce neko poslati. HVALA i pozz is smedereva Quote
vladream Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 vidimo se sutra momci, ako lexa ne vidi poruku, nek neko od vas ponese promo da mi da, da vas malo promovisemo ovde Quote
Diablo-man Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Svirate li negde skoro? Juce sam video vasheg pevaca u sd-u kako ide na fax (proshlo 24 h pa kazem juce) Pricao sam neshto malo sa njim dok se nismo rastali i pominjao mi je da planirate neq svirku tamo krajem oktobra u sd-u. Aeternia,Art Diler,NightFall i Forever storm,pa jel to istina? Ako jeste ispunice mi se zelja koju sam pozeleo po zavrshetku gitarijade. Samo vam josh fali Aetar ... :) A mogli bi i neki smederevci da svriraju sa vama npr.Dargoron Dakle jel istina da planirate neku svirq u SD-u ? (dace Bog da je planirate i da je odrzite)! :D Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) PA jeste kao istina samo da vidimo da li mozhemo da skupimo te gore pomenute bendove u okrilje organizacije..... Idemo 14. u Kragujevac pa cu probati da se dogovorim sa tim bendovima.... Poz.. Edited September 8, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Leshina Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 bla bla.... koji rsmo!!!!! pjesmice se nove prave.... tu tu ru tu tut utu tu Quote
vladream Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 PA jeste kao istina samo da vidimo da li mozhemo da skupimo te gore pomenute bendove u okrilje organizacije..... Idemo 14. u Kragujevac pa cu probati da se dogovorim sa tim bendovima.... Poz.. xaxa, mogli biste mozda i nas da obavestite, a ne da saznajemo ovako... salim se, naravno da cemo se dogovoriti Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Zato i sluzhi 14. DA na licu mesta prichamo o tome!! Quote
~MaX~ Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 jebem ti zhivot jes mi krivo shto necu ici u taj Kg.... nama se poklopila svirka 14og u Novom Pazaru ali ona josh uvek nije 100% treba da nam jave sytra.. ako od toga ne bude nishta mozhda se i mi uvaljamo u taj bus Quote
vladream Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 sto bi bilo extra, vi jedini falite Quote
Diablo-man Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 Jbg. tako mi se ide u KG ali glupa skola :( pffff .... Quote
voodoo Posted September 11, 2007 Report Posted September 11, 2007 kakve veze skola ima,ne ides subotom valjda? Quote
Shix Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 KG je u petak Jedva cekam, ima da bude przenje Heavy Metal Thunder!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Ala je tebi dobro......uuuuuuuuuuu daj meni malo!! Zezam se....pozdrav Izduvasmo juche na hitu utorka i to od usranih celta!!!U. P. M. Quote
vladream Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 nemojte da zaboravite da ponesete par promosa ovde, da podelimo to!! vidimo se!!!! Quote
Leshina Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 art diler svira? ludilo!!!! mislim ne moram da vucem stalak!!!! kakvo ce druzenje biti!!!!! Quote
Leshina Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 polazimo danas u.....DUPE!!!! u 16 chasova Quote
Shix Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 polazimo danas u.....DUPE!!!! u 16 chasova Mi u 17 tako da od prilike u isto vreme stizemo. Quote
Leshina Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 au bate al je bilo veselooo... Quote
Shix Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 au bate al je bilo veselooo... Razbili ste svirku Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Hvala na lepim rechima...ali nije bilo bash tako....imali smo puno rupa i rupica....treba da se poprave...no dobro! ZOP! Quote
Rile Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 imali smo puno rupa i rupica....treba da se poprave... Auu, Lexo, nisam znao da to imas u sebi... Quote
Recommended Posts