Kinasky Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 jbg,izgubili ste u polufinalu na 202...zamalo... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 pa dobro.... uvek izgubimo u polufinalu.... pushtaju pogreshne pesme! Quote
Kinasky Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 pa dobro.... uvek izgubimo u polufinalu.... pushtaju pogreshne pesme! pa,bila je "seti se",ali je vise nece pustati zato sto vec par puta ispada...pa,koju da trazimo da puste??? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Pa nemam pojma izgubljen u snu,put bez povratka.... Te dve su bolje. Nemoj pogreshno da shvatish meni su sve drage i dobre ali mi se ove dve vishe svidjaju ,nekako su mi blizhe... Quote
voodoo Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ma definitivno izgubljen u snu....put bez povratka je(bar po meni) slabija.... Quote
Kinasky Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Nemoj pogreshno da shvatish meni su sve drage i dobre ali mi se ove dve vishe svidjaju ,nekako su mi blizhe... Ma,ok bre...trazicu sledeci put neku od te dve. Quote
Diablo-man Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Meni se definitivno najvishe svidja Vreme Kajanja Tu pesmu ne gasim svaki dan je slusham bar 20 puta :D:D A kada ce nove pesmice da stignu ? Ove sam odavno nauchio napamet JEDVAAA CHEKAAAAAM NOVE PESMEEE :D:D Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 nemam pojma kada se skrasimo,nadam se ubrzo! Quote
_NeSa_ Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ljudi,kupite Alexinog Jacksona! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Blago tebi,daj mi mozak da odmorim! Quote
Imenjak Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Serafim je dobio privatnu poruku, neka mi se neko iz benda javi cim je procita, a bilo bi pozeljno da svi iz benda znaju sta sam mu napisao Imate moj broj, ako vam nesto nije jasno, utipkajte te carobne brojeve i razjasnicemo sve poz! Quote
.. Puach .. Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 OooO pozdrav hemanovi podanici!! Kontam ja da ste vi mocni i sve to ali kako cete da svirate i sa Alhemim i sa 202-om isti dan?? My soul has been healded by the power of steel and the sound of the hammer falling!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 Gle chuda>Djiga iz Alhemije svira na trgu sa ekipom + i Vlada Dzet bendom,a posle pali da svira sa Alhemijom.....Kako ce on da stigne ja nemam pojma,za nas je lakshe! Oticicemo u Skc i dogovoriti se za termin recimo zadnji... NA trgu bi otpeglali recimo 3.. Quote
Leshina Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ali avatar ti je ludilo!!! 3m0 sundjer bob!!! Quote
Buba :) Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 zakasnila sam. bravo ja demo ... gde moze to da se nabavi?! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 (edited) Pa nemam pojma>recimo da dodjesh na neku predstojecu svirku,kada bude bila(neverujem da ce skoro)...ili da ti recimo neki od chlanova to uruchi!! Edited October 7, 2007 by !!!SERAFIM!!! Quote
Kinasky Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 ljudi vi ste meni pored Art Dilera i Nightfalla omiljeni band zadnjih meseci.prvi put sam vas sinoc cuo uzivo i veeeeooomaaaa sam zadovoljan.samo napred!i da,nova stvar je super. Quote
Wild Child Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 jebote aleksa koji si ti shreder! Quote
KLETVA Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 He...postadoste Hit nedelje juche!:-)))) Ocete doci na 202,20-og u Vranje?! Quote
Kinasky Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 He...postadoste Hit nedelje juche!:-)))) Ocete doci na 202,20-og u Vranje?! Hit nedelje? koja pesma bila?put bez povratka?pa,bre ja sam poslao u utorak sta da puste od Aeternie,dao par glasa ali nisam mogao da slusam do kraja )) Quote
Recommended Posts