KLETVA Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Da!Jedva chekam da vas konachno chujem i uzivo!A kamo li neke moje drugarice koje se bukvalno ``seku`` na vas!:-)Hit nedelje? koja pesma bila?put bez povratka?pa,bre ja sam poslao u utorak sta da puste od Aeternie,dao par glasa ali nisam mogao da slusam do kraja ))Da,bila je put Put bez povratka``....I to je pobedila Zeppeline...ako se ne varam..ipak je davno bila nedelja!:-)Pa shta da ti radim kad ne slushash do kraja!:-))))Zezam se naravno..:-))) Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Uzhivo smo gori! Shala mala>ima dana kada nas ukenja pa zvuchimo onako bash bash,a ima i kada se raspadamo! Videcemo shta ce biti! Quote
Kinasky Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Uzhivo smo gori! Shala mala>ima dana kada nas ukenja pa zvuchimo onako bash bash,a ima i kada se raspadamo! Videcemo shta ce biti! Meni ste u Bg zvucali skroz ok...da nije tako ne bi stajao u prvom redu Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Bg je bio dobar>ali brate Perlez da si chuo!! Jebesh prenos 202 on je katastrofa ma ko god svirao i gde god svirao>nego shto smo bili.... Miljenko bruka!! Quote
kIDd Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Meni ste u Bg zvucali skroz ok...da nije tako ne bi stajao u prvom redu ah taj prvi red Quote
KLETVA Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ljudi,bili ste super u subotu u Vranju!!!!Jest da je malo hvalio Matija...ali ok!Zvuchali ste ok,bar meni..:-))) Quote
Leshina Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 jbg. a dan pre sam bio u vr... a ondak otiso na kexkurziju da se lesim!!!! Quote
Leshina Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 jbg. a dan pre sam bio u vr... a ondak otiso na kexkurziju da se lesim!!!! Quote
KLETVA Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 jbg. a dan pre sam bio u vr... a ondak otiso na kexkurziju da se lesim!!!! Pa nema...ono kad je u Vr,bash sve bilo na mestu?Uvek mora,bar neshto da fali...:-( Quote
Kinasky Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 E,aj ako uopste vidite ovo, ponesite sutra u PO neki promo demo... Quote
Kinasky Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Jbg,ponavljacu se na temama Nightfall,Aeternia i Art Diler...OD-VA-LI-LI STEEEEE!!! bili ste supeeer... Quote
kIDd Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 jebali ste kevu s novim pesmama...u subotu.. Quote
Wild Child Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 lexa ,jel si opet brzo svirao ?jel su se opet istopile one rukaice? Quote
_NeSa_ Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 lexa ,jel si opet brzo svirao ? Kakva su to pitanja? Quote
Wild Child Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 pa ne,samo pitam jel shredovao ?posto je on shrederchina Quote
_NeSa_ Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Pa,naravno da je shredovao,to se podrazumeva Quote
Wild Child Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 aha evo ga ljakse sa ceraka ,uplatio je internet:) sta kao nisi sredovao ? Quote
_NeSa_ Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Nije on uplatio,nego mu mama uplatila,da ne bi vise shredovao kod kuce Quote
Wild Child Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 da,tolko je sredovao da je pocheo da kruni spanski zid Quote
Recommended Posts