Wild Child Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Sale,je l' idemo na shred svirku u Living rum? naravno ,idemo da gledamo Bajagu(lexu) kako pali fingerboard Quote
Wild Child Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 alexa nisi ispunio moja ocekivanja ono vece ,nisam ti video nikakav dim sa fingerborda tako da nisi dobio vecu ocenu od 2,igor ti je dao jednom 3 zato sto imas kaubojke Quote
!!!SERAFIM!!! Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Kako je tebi do jaja!!! PA nisam uspeo da se zagrejem.... E ovAko RODJENDANSKA SVIRKA je sigurno 20 . januara> Sa nama ce kao gosti svirati Art dealer i Eon... Pa bice josh obaveshtenja ,,za sada toliko... Quote
_NeSa_ Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Taman da nas Alexa obavesti ko je izabran Quote
voodoo Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Kako je tebi do jaja!!! PA nisam uspeo da se zagrejem.... E ovAko RODJENDANSKA SVIRKA je sigurno 20 . januara> Sa nama ce kao gosti svirati Art dealer i Eon... Pa bice josh obaveshtenja ,,za sada toliko... A zna li se gde ce biti svirka? Quote
METAL Man Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 pa dobro, dal si ti lexo normalan. jes ti bio ikada u dzungli. (posle rodjenja ) ja sam pre par godina imao tamo svirku, jos kad sam bio... ufff mrzim da se podsecam na to. idi u living rum, em je zvuk em prostor bolji. a zamisli besplatno (sa toncem i obezbedjenjem 3000) ali ako si zapeo za dzunglu, onda mogu da ti preporucim mesto kod stepenica, jer drugde nema mesta za gospodu muzicare. a da, postoji i sansa da obezbedjenje jede govna posle svire, tj. e isplati organizatora. takodje sank nema nikada sitne pare, tako da ako ste teli picence pravac studenjak bez obzira na zimu. Veruj mi, otkazuj svirku i trazi drugi klub! Postedi sebe gorepomentih sranja! Ajd Joj shto smo sinoc imali sranje svirku u dzungli to je nadrealno... Svirali smo zadnji to ni po jada,reklama je bila prilichno nikakva tako da su na nama ostali samo moji ortaci... Znachi 15 ak ljudi..... Ali na prva 2 benda je bilo toliko fensulja,da to nije normalno,ko na Marku Bulatu... I sve srednjoshkolke 2. 3. godina,metalca nije bilo na vidiku.... Strashno... Pa lepo ti rekose ljudi.. Neka, iskustvo vise. Quote
~MaX~ Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 U ime mene i NightFall-a zhelim vam sjajan provod u vecheras a i srecnu novu 2008. koja ce vam nadam se u najmanju ruq biti uspeshnija nego prethodna.poz :pivpije: Quote
METAL Man Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 U ime mene i NightFall-a zhelim vam sjajan provod u vecheras a i srecnu novu 2008. koja ce vam nadam se u najmanju ruq biti uspeshnija nego prethodna.poz :pivpije: Akop si vec kopy/paste mogao si da pripazisa na pravopis malo. :) Elem.. Momci, sve najbolje u 2008, nastavite sa przenjem! Long live power metal! Quote
St. Ilia Stormbringer Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 SVE NAJ NAJ NAJ u dolazecoj 2008-oj... Quote
voodoo Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Moram da kazem - super svirka! Stvarno ste dobro zvucali i naravno posebna pohvala Matijici za nove klavijature, mnogo su mocne! pozz aeterniancima Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Da da nova klavijatura!! Dzaba kada on nemozhe da je podigne....Strashno.... Prvo je trebao da kupi kombi da ima kako da je nosi!! Quote
SAVATAGE Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Daj izbrišite ovo bend Aeternia traži basistu valjda ste ga našli Matija vraćaj kabl #$#%%%@@&%/ Quote
Kinasky Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Je l' svirate u subotu u Smederevu ili sam dobio pogresnu informaciju? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Sviramo!! Imash my spaqce tamo sve pishe!! Klub radi reklamu pa verovatno nisi chuo!! Dzoni jbg mislio sam da ga skinem i hocu ali sam zaboravio! Quote
Kinasky Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Jbg, nisam bio na Vasem space-u dugo, a nisam iz SD...mozda se i vidimo tamo Quote
bokabokaboka Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Ima li neko textove Aeternie??? Quote
Wild Child Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 ti ne znas najsexualnije textove na svetu napamet? a sta bi sa onim Ja zelim tvoje sexy telo ? ccc. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 @Boka>Imam ja ali necu da ih kachim ovde> Mogu da ti poshaljem!! Quote
Recommended Posts