Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam onaj mali demo i preslusao sam ga i mogu reci da mi je odlican

ovaj najace su solaze na klavijaturama

mada nisu lose ni na djitrama xaaxxxaxaxaaa :)

Posted

Svirka hita 202 u Indjiji u klubu "Kod Pirija"..

Sviraju:Fade Out, Vlada Jet Band, Destiny, Flush, Atlantida, Sextasy, Aeternia, Ljute Papričice, Rejected, New Mythology, Ekipa +

ovo okupljanje kao GR/HW

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Treba mi pomoc...

U pesmi Seti Se, u refrenu (drugi put), kaze 'Da vec jednom neko ziveo je samo za tvoje obmane ............................... kao sto nikad nisi ti'. E, sta ide umesto onih tacaka? :rolleyes:

Posted
Treba mi pomoc...

U pesmi Seti Se, u refrenu (drugi put), kaze 'Da vec jednom neko ziveo je samo za tvoje obmane ............................... kao sto nikad nisi ti'. E, sta ide umesto onih tacaka? :rolleyes:

...ona sada tamo( bi? )...kao što nikad nisi ti.Lexo javljaj se da rešimo misteriju... :mrgreen:

Posted

Sviramo 20 u living room u na demo masters-u, takmichenju za neki kao najbolji demo bend...shto je nebitno..mi idemo da sviramo, a ko pobedi pobedi....

28 metal sound ...zanimljivo....sviramo...

DA Reshenje misterije je > ona sad nadamnom bdi kao shto nikad nisi ti...... to je Tirke sklapao...dobar je :D

Posted
Sviramo 20 u living room u na demo masters-u, takmichenju za neki kao najbolji demo bend...shto je nebitno..mi idemo da sviramo, a ko pobedi pobedi....

28 metal sound ...zanimljivo....sviramo...

DA Reshenje misterije je > ona sad nadamnom bdi kao shto nikad nisi ti...... to je Tirke sklapao...dobar je :D

Meni se više svidja onako "ona sada samnom BI kao što nikad nisi ti" :muzicar::opusteno::pivopije: