Goatik Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 hmmm... i toga je vec previse.... to bi bilo kul npr da su u hard rock fazonu da logo izgleda kao hromiran naziv automobila uradjen u airbrushu :drool: eehhh.... maldost ludost... salim se... Quote
Santa Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 e ono swirka je bila ok...swaka chast...zao mi shto se atlantida "raspala" ali jebi ga, shit hapens... a wama u aeternii zelim swe najbolje i da imate josh bolje pesme od owih...cool naziw... u zdrawlje Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 hvala rekao bih takodje ali nemam pojma da li si i ti svirac! Quote
Serendipity Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Nije lose, uopste nije lose, mada me font neprijatno podseca na bezbrojne italijanske nja-nja power bendove. U stvari, mozda je vise u pitanju ljubicasta boja. Pa dobro sad, to je stvar ukusa. meni se lichno svidja boja... ali font bi bilo dobro promeniti. Quote
Santa Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 hvala rekao bih takodje ali nemam pojma da li si i ti svirac! Da swirach sam...i totalno je ok,publika je bila ...samo zelim da wam ostale swirke budu josh bolje i ta propratna sranja uz to...znash kako to ide...aj u zdrawlje i nastawite da razbijate p.s.swiram bubnjewe... Quote
Santa Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Koja je na kraju postawa??? trebaju mi imena... u zdrawlje prijatelji Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 sta si ti neki novinar Quote
Santa Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 sta si ti neki novinar e da sam nowinar....imo bi para...neje nego zamima me shta se swe izdeshawalo...koliko sam swatio swi su tu sem nemanje i gige? u zdrawlje Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pa ovako> Lexa>gitara Uros>gitara shone>bass Bojsa>bubanj Stimpi>kljava Tirke>vokali eto sada imas za pocetak intervjua! Quote
Leshina Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 eh leksa leksa.... ovako: Aleksandar Tirhmenstein-vokali Aleksa Jonic-gitara Uros Kovacevic-gitara Nenad Natosevic-bass Matija Andjelkovic-klavijature Nebojsa Mitrovic-bubnjevi tako se kaze!!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pogresio si prezime vokalu! Quote
Leshina Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) e cut bre!!! tirke mi je sam rekao da se pise TIRHMENSTEIN Edited January 23, 2007 by Leshina Quote
Petar the Great Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) Ovo izgleda mnogo lepo, medjutim ne pristaje mi bendu koji svira ovakvu muziku. Mozda za neki opusteniji fazon. Ali Font slova je do jaja. Kad bi se izmenila gornja i donja linija koja ustvari podceca na napusten grad, kao kamen, intersantno. Edited January 23, 2007 by Petar the Greath Quote
krofnica Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 meni se ne svidja...deluje nekako ko da je u pitanju bend iz pustinje...samo cekam da se pojavi i neka mumija... Iako je samo po sebi lepo odradjeno! respect Quote
Emily Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ni meni,iskreno... Svirka je bil stvarno super,a sto se tice Ratnih igra,sto da ne,pevac je dobro otpevao... Da li je novi bubnjar svirao u nekom punk bendu? Quote
Santa Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 pa ovako> Lexa>gitara Uros>gitara shone>bass Bojsa>bubanj Stimpi>kljava Tirke>vokali eto sada imas za pocetak intervjua! @Brate meni neije frka da napishrm interviju za was, al ko ce to chitati???Samo na forumu...ali by the way progurajte malo aeterniu u jawnost...napisheti wi neshto...da se chuje malo preko foruma...aj saznacu pa cu wam jawwiti ako uspem da potegnem weze... u zdrawlje @Emily>jeste! KPS! e zwatju te za par dana da kupim cd...trnutno sam bez kesha, puko sam na palice...u zdrawlje Quote
Santa Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 sta da pisemo sve se zna! neko nezna weruj mi...a swidela bi im se washa muzika...prawite josh neku promociju shto pre... e shto se tiche logoa,saswim je ok, ali ga oiwichi nekom belom, siwom, metalic bojom, chisto da izgleda mistichno(crna pozadina, ljubichast logo)i owaj outline... lepo ce ispasti, slozi ce se boje...predlozi to dizajneru... aj u zdrawlje... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 narod nece muziku aoni oce afere i kakvo je to primirije ajde malo besa Quote
Emily Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 KPS! Znala sam!!! Imali su letos svirku,i eto,zapamtih ga... Quote
Petar the Great Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Meni se ne svidja...deluje nekako ko da je u pitanju bend iz pustinje...samo cekam da se pojavi i neka mumija... Iako je samo po sebi lepo odradjeno! respect Pre iz nekog drugog doba al si u pravu. Quote
Recommended Posts