richy is the worst shit in world Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Bubnjar je ok,samo sto ima jednu veliku manu,mnogo jako lupa bubnjeve.Sve u svemu,bend je super Quote
Divlji Tigar Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Pa sta ako jako lupa bubnjeve. Meni je to bas gotivno. Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Bubnjar je ok,samo sto ima jednu veliku manu,mnogo jako lupa bubnjeve.Sve u svemu,bend je super pa sta treba da radi, da se mazi sa njima!!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ma ne da se mazi ali malo da smiri! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ako ista mrzim, to je da bubnjar (metal benda) pipka bubnjeve. treba da ih pokida na bini. meni palice traju maximum 3 probe Quote
Imenjak Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ti si bre budala! :) ...ROFL inace logo vam je dobar, svidja mi se, samo neke druge boje, ove su suvishe dark and progressive Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 :) ...ROFL inace logo vam je dobar, svidja mi se, samo neke druge boje, ove su suvishe dark and progressive a ti bi roze predpostavljam. idi uci adp serafime, kako to pricas sa ljudima koji su izasli na vasem kaveru kao zahvalnica Quote
Petar the Great Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 ako ista mrzim, to je da bubnjar (metal benda) pipka bubnjeve. treba da ih pokida na bini. meni palice traju maximum 3 probe Da li si ti normalan, Eeeeee!!!, Nje fora da pipkas, e cuti!!! Pa sta ako jako lupa bubnjeve. Meni je to bas gotivno. Ne treba da lupas kao da kopas bunar nego sve radis iz zgloba, kompletnu jacinu regulises razumes!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Kako Pera strucno zbori a? Tako je Japi!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 treba da ih pokida na bini. meni palice traju maximum 3 probe blago tebi. bubnjar i mog bJenda kupi palice i polomi ih posle pola sata :) a mala Ivana posle dva sata :) Iskusno! Btw, lexo, ko sad zraci?! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) blago tebi. bubnjar i mog bJenda kupi palice i polomi ih posle pola sata :) a mala Ivana posle dva sata :) Iskusno! Btw, lexo, ko sad zraci?! znaju svi dobro sta je potrebno jednoj zeni da ne bude isfrustrirana kao ta tvoja Ivana, a i sa palicama nisam siguran sta radi sve.... :) Da li si ti normalan, Eeeeee!!!, Nje fora da pipkas, e cuti!!! Ne treba da lupas kao da kopas bunar nego sve radis iz zgloba, kompletnu jacinu regulises razumes!!! a ti ne pametuj nego idi drkaj iz zgloba, gospodine profesoru udaraljki. tehnika sviranja je takva da bude zgodna osobi koja svira odredjeni instument i ti ce me ucis kako cu ja da lupam!!! Edited January 25, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 brate rasprava na temi za bubnjare! Ja nemam pojma koji si sad pa ti a uz ti si budala sam zaboravio da stavim smajli! KOJI STOLE? Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 brate rasprava na temi za bubnjare! Ja nemam pojma koji si sad pa ti a uz ti si budala sam zaboravio da stavim smajli! KOJI STOLE? saznacete kad dodje vreme! SVI! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 e brate ajd ne smaraj nego reci! Kacin stole? ATp? Quote
Prinzessin Tinea Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 znaju svi dobro sta je potrebno jednoj zeni da ne bude isfrustrirana kao ta tvoja Ivana, a i sa palicama nisam siguran sta radi sve.... :) pa ovaj... jedna je razlika sto ivanica ne bi volela da joj palica sluzi za nesto drugo sem sviranja... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 brate kakva tema ima sve malo pljuvanje veliko pljuvanje svadje prava sapunjara! Quote
bojankenobi Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 to si upravu Lexo !!!! kako napreduju nove stvarcice !!! Quote
Petar the Great Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 (edited) znaju svi dobro sta je potrebno jednoj zeni da ne bude isfrustrirana kao ta tvoja Ivana, a i sa palicama nisam siguran sta radi sve.... :) a ti ne pametuj nego idi drkaj iz zgloba, gospodine profesoru udaraljki. tehnika sviranja je takva da bude zgodna osobi koja svira odredjeni instument i ti ce me ucis kako cu ja da lupam!!! Brate mili, drkam ga iz zgloba, mnogo vezbam, Nikad od tebe bubnjar nece biti. Kad sviras da te cujem, mnogo sam radoznao. Lexa izvini necu vise da vas smaram o tehnici. blago tebi. bubnjar i mog bJenda kupi palice i polomi ih posle pola sata :) a mala Ivana posle dva sata :) Recimi samo da Manja polomi palice za pola sata??? Edited January 25, 2007 by Petar the Greath Quote
_NeSa_ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Nekim ljudima ovde bas nije dobro ili imaju nekih serious problema Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 e brate ajd ne smaraj nego reci! Kacin stole? ATp? od svega po malo 1.nisam ja kacin, vec je kaca moja 2.atp je jedan od bendova-tacno 3.ne znam sto me hejtas kad ti pravim reklamu na yumu :) a pozdrav i tebi N_e_S_o Quote
_NeSa_ Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 a pozdrav i tebi N_e_S_o Ziv mi bio ti i nastavi da lupas kako mislis da treba Quote
!!!SERAFIM!!! Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 ko te hejtuje!? Od kada se ti vois kao metalac i od kada ti je satana izbor!? Sta god....Veoma zbunjujuce! Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 pa malo je glupo posecivati yumetal a da nemas adekvatnu pozadinu. ovo je moja druga licnost. sta bi teo da kazem da mrzim cigane i slusam oi! . da sam navijac. Quote
Recommended Posts