Elvis Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 (edited) Дакле не знам где је и да ли је била тема о њима... Елем овде можемо причати о њима али оно што је мени потребно је неки линк за њихове песме пошто се убих тражећи и нигде их нема.Па рекох на јуметалу има све па и ово. Edited January 9, 2007 by Elvis Quote
Elvis Posted January 9, 2007 Author Report Posted January 9, 2007 Па не сам реци зар није врх.Е да су нам сад такви бендови где би нам крај био. Quote
majorgashpar Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ima jedna grupa zvala se Neron a pesma Komarac jedno 7,8 godina pre Vampira imali su taj Dubi Dam Dam fazon. Imam ja Vampire Quote
шмизла Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 imam i ja valjda... @elvis - ja sam zensko... Quote
miss Penny Lane Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 obozavam ih... diwni su ... sta se desava sada sa clanovima? Quote
Шарки Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ах, детињство. Ера и Вампири су били жешћи хит, нарочито после "Ми нисмо анђели". Quote
Elvis Posted January 9, 2007 Author Report Posted January 9, 2007 (edited) @elvis - ja sam zensko... Пардон, извини сад приметих. А нико нема неки линк ѕа њихове албуме. Edited January 9, 2007 by Elvis Quote
little_wing Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 slazem se, wampiri su skroz kul! ((: uwek se oraspoloZim kad ih cHujem.. ja imam neke njihowe pesme, ali ne znam uopsHte koliko su albuma izdali.. Quote
marcoman Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 obozavam ih... diwni su ... sta se desava sada sa clanovima? verovatno su pocrkali od droge Quote
*nitro* Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 pa verovatno. i nisam ja bash siguran u podnaslov teme, jesi ti proverio to momak? Quote
Shix Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Nikad ih nisam slusao...... sta jos nisam slusao? Quote
Buba :) Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 ja imam jednu pesmu haha ali ipak ona scena iz andjela je nezaboravna Quote
Shix Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ne racunam narodnu i turbo folk muziku Quote
Shamandalie Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Da, dobro pitanje, zna li uopšte neko gde su sada oni i ima li neko podatke o njihovoj diskografiji i imena članova tog benda???? Quote
rebel_grunge Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Bila je ova tema već... Uglavnom, gitarista je asistent iz sociologije na FPN-u, i svira u EKV tribute bandu. Quote
Elvis Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 Најјаче да ми је то професор.Колико је то сигурно?Знам да сад свира у том тибуте бенду али за ово нисам знао. Ааааааа супер па сад знам где ћу да набавим њихове песме. Quote
ALEXIE_AIC Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Hahahahaha, jeste asistent na sociologiji . Tacnije, docent je. Cuh od mladjih generacija da je uzasno strog... Evo vam link -> Dusan Pavlovic "U periodu 1990-1993 svirao akusticnu i elektricnu gitaru u doo-wop bendu Vampiri. Za cetiri godine bend je izdao tri ploce i odsvirao preko 100 koncerata." A, btw, diplomirao je `94. Edited January 10, 2007 by ALEXIE_AIC Quote
michelle Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 (edited) Ja otvarala temu o Vampirima koja je nestala. Imas da skines 10ak stvari aa dc++u Ne secam se da je ovaj baja bio asistent 2000. Mozda i jeste, ali mi se sociologija toliko gadila da je moguce da imam filter na pamcenje likova koji se bave doticnom. Edited January 10, 2007 by michelle Quote
Elvis Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Он је асистент Чедомиру Чупићу, и онако изгледа да је строг мада ме неће он испитивати.Оно што је сигурно, нема осећај за облачење и боје.А да био је и у Утиску недеље у децембру.Иначе предавања му нису лоша. Ма има да му тражим све дискове од Вампира па ћу да вам поделим, наравно потписане. Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Da, dobro pitanje, zna li uopšte neko gde su sada oni i ima li neko podatke o njihovoj diskografiji i imena članova tog benda???? Znam da imaju tri albuma, poslednji je "Plavi grad" iz 1995. Prvi je "Rama-lama-ding-dong", a drugi ne mogu da se setim kako se zove. Meni je bilo stravicno zao kad su na izboru za naseg predstavnika na Evroviziji tamo 1992. izgubili od Ekstra Nene. Imali su odlicnu pesmu, isla je: "Ding-ding-dong, dingding-dong, nek' zvone zvona, <opet zvona> nek' cuje ona, neka cuje zvona koja su zvonila za nas". Meni je taj njihov rokabili fazon bio mnogo gotivan, da ne pricam za "Andjele". Quote
Elvis Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 Ех на носталгији.цом само 5 песама.И даље је отворен конкурс за налажење њихових ствари на нету. Quote
Recommended Posts