anelej Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Vampire sam slusala u osnovnoj nepunih mesec dana, tesko da pratim sta sada rade ali svaka cast vama koji ih uopste secaju Quote
Painkiller_JP Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ako vec niste znali na sajtu domaci.de ima da se skine 10ak 12 pesama... Quote
Roadchick Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 vampiri nisu "ona cudna stvorenja" i POSTOJE. Quote
heroinchic Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 uh, moj omiljeni bend tamo neke daleke 1991. kad podjoh u osnovnu skolu. mnogo godina kasnije, dadoh ortaku iz srednje kasetu Tacno u ponoc, i jos uvek mi je nije vratio; a u utorak sam ih pustao na radiju. Quote
~MaX~ Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ja prosto obozhavam vampire i slusham ih skoro svaki dan..... nisam znao da pevach sada peva u onom beatles tributu "the bestbeat".... a Dushan Pavlovic predaje neshto na politichkim naukama.... Subota je uveche i svi su sad u gradu momci piju pivo cure limonadu oh..... hahahaha, VAZHI!!!! :) Quote
shock! Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 dobri su Vampiri mada nikako nisu ni blizu vrha stare nase scene..... Ja volim slatku malu, Ramalamaramalama ding dong. Za nju ja bih dao sve, Ramalamaramalama ding dong. Ceo svet bi bio moj, Da ona zavoli me. Ja volim, volim, volim je, Ali ona svima kaze - ne, Jedno je sigurno, Da doci ce dan, Kad bice moja znam. Quote
Rufio Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 E pa da ...vampiri su skorz cool bend.. imam jedno 20 ili 30 pesama sa sva 4 albuma..ali nisu sredjene tako da nemam pojma nista kojim redom ide. Ako nekom treba nek se javi na PM. E da.. inace Era pevac Vampira sad svira u peva u Bendu koji svira obrade Bitlsa...sviraju povremeno u Blu Munu Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 meni je najbolji onaj vampir sa jako dubokim glasom, a nema izbacene ochnjake Quote
~MaX~ Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 E pa da ...vampiri su skorz cool bend.. imam jedno 20 ili 30 pesama sa sva 4 albuma..ali nisu sredjene tako da nemam pojma nista kojim redom ide. Ako nekom treba nek se javi na PM. E da.. inace Era pevac Vampira sad svira u peva u Bendu koji svira obrade Bitlsa...sviraju povremeno u Blu Munu Da chuo sam to...nisam mogao da verujem....ja sam taj tribute slushao na Beer Fastu proshle godine i zvuche do jaja....jebote,koliko on ima godina?....izgleda kao da je tinejdzer.... taj tribute se valjda zove "The Bestbeat".... Quote
chatjunkie Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Svaka cast autoru teme! Moj omiljeni band iz detinjstva, prva kaseta koju sam slusala Ne znam koja mi je omiljena pesma..... Tada sam gotivila ono "Andjela, tebe jos uvek volim ja......" Quote
Elvis Posted March 16, 2007 Author Report Posted March 16, 2007 Svaka cast autoru teme! Hvala. :redface: Jel ide nesto materijalno za to. Quote
chatjunkie Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Pa, sad, moz se dogovorimo...... C c c, danasnja omladina je tako materijalisticna, pohvale vise nista ne znace...... Quote
Elvis Posted March 17, 2007 Author Report Posted March 17, 2007 Pa valjda smo zajedno TA omladina. Quote
chatjunkie Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Pa, za sebe ne mislim da sam toliki materijalista Mojne da kvarimo ovako lepu temu Quote
Dray Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Дакле не знам где је и да ли је била тема о њима... Елем овде можемо причати о њима али оно што је мени потребно је неки линк за њихове песме пошто се убих тражећи и нигде их нема.Па рекох на јуметалу има све па и ово. Imas u Maxi diskontu u Pancevu njihov cd kupiti Quote
RNA Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Претпостављам да је у питању "Мајмунска храна"... Quote
behemoth Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 to je ta sxmekerska grupa cxije se kasete stalno vrte u mojim kolima xD Quote
soya Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 (edited) klavijaturista vampira(dejan tomovic) je najdivniji covek na svetu!!!!! :wub: Edited April 22, 2007 by soya Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 hahahaah, ladno si jos bila u pelenama kad su vampiri harali zemljom :) Quote
Марија П : Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Obooooooozavam ih! POgotovo pesme "meni njena ljubav treba", "nemoj plakati" i "ding ding dong"...a i ove ostale su odlicne Quote
~MaX~ Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 negde na ovoj temi sam se vec javljao ali neka javicu se o5 ja sam veeeeliki fan Vampira i ako neko zna gde bi mogao nabaviti njihovu plochu neka mi javi.... Quote
shock! Posted October 19, 2007 Report Posted October 19, 2007 blah....diskografija 5 albuma 52 pesme.....imam oko 40 za sad upravo radim na ostatku sad bas nesto slusam nakon 100 god i vise mi se svidjaju neke pesme nego ranije....interesting Aleksandar Erakovic - Era pevac i osnivac sad drzi neki studio u Beogradu ustvari evo paste STUDIO RAMA-LAMA U Beogradu je nedavno otvoren novosagrađeni studio RAMA-LAMA. Vlasnik je Aleksandar Eraković, osnivač grupe Vampiri, kompozitor muzike za film Mi nismo andjeli (1992). Ovih dana Aleksandar komponuje i polako priprema snimanje svoje nove ploče. Od opreme koristi digitalnu radnu stanicu Tascam FW-1884 DAW sa 2 osmokanalna proširenja Tascam FE-8, povezana sa računarom Apple G5 sa 2 procesora i povećanom memorijom. Glavi zvučnici u tehničkoj režiji su 2-pojasni pasivni Dynaudio BM-15 napajani iz pojačavača snage MC2 Audio T1000. Zvučnici za blisko slušanje (Nearfield monitoring) su KRK ST 6, prikazani na slici, iznad tonskog stola, napajani pojačavačem Crown. Muzičarima u studiju na raspolaganju su FENDER DE VILLE, MARSHALL JCM 900 i MARSHALL BASS STATE B 150 pojačavači sa zvučnicima, kao i YAMAHA CS1X Control Synthesizer. Aleksandar radi sa tri AKG C451B kondenatorska mikrofona, jednim Neumann TLM 193, četiri Shure SM57s i AKG D112 dinamičkim mikrofonima. Kao predpojačavač koristi dbx 376 Tube Channel Strip preamplifier. Pojačavačem Behringer PRO-XL napaja četiri para slušalica za izvođače u studiju. Izuzetno iskusan muzičar, Aleksandar kaže da je oduševljen i ponosi se akustičkim osobinama svog studija. U studiju i tehničkoj režiji, projektovanim po principu LEDE (Live End - Dead End) Control Room Acoustic Design za Surround Sound 5.1, primenjene su specijalne akustičke konstrukcije koje su poznate i pod nazivom STEALTH tehnologije. Čuveni 'nevidljivi' avion STEALTH ima neobične kose površine koje ne odbijaju radarske talase, već elektromagnetska energija prosto sklizne preko njih. Slično, u Aleksandrovom studiju nema ni jednog para paralelnih površina između kojih bi se stvarali stojeći talasi i nepovoljne akustičke rezonance. Sve površine su iskošene, čak i tavanice. Studio je zvučno izolovan po principu 'kuća u kući' sa unutrašnjim zidovima bez ikakvog dodira sa spoljašnim. Glavi zvučnici su ugrađeni u akustičku obradu kosih zidova, tako da su spolja gledano u ravni zida. Na mestu snimatelja postoji tzv. 'reflection free' zona, bez nepovoljnih zvučnih refleksija. Projektant studija prof. Mr Blažo Guzina odredio je čak i položaj vrata, prozora, radijatora i fotelja za snimatelja i producenta u tehničkoj režiji tako da bude sačuvana beskompromisna akustička koncepcija prostora. Da savršenu akustiku ne bi baš ništa kvarilo, osim studija i tehničke režije Aleksandar ima posebnu, akustički izolovanu prostoriju za bučne uređaje sa ventilatorima i kulerima (Mashine room). Svi kanali za kablove ugrađeni su u plivajuće podove, viseće tavanice i dobro dimenzionisanu akustičku obradu zidova, tako da je ovo jedan od retkih studija u kome se ne saplićete o kablove. Sve izgleda uredno i ispeglano kao da je u Švajcarskoj. Snimatelji, koji se u drugim studijima brzo umore i posle dva sata ih boli glava, osećaju se opušteno i odmorno i posle višečasovnog rada u studiju RAMA-LAMA. Osim toga, stereo baza, odnosno prostorna zvučna slika (između glavnih zvučnika) u koncepcji LEDE akustike ostavlja subjektivni utisak mnogo većeg prostora, što olakšava posao stereo remiksa. RAMA LAMA DING DONG PGP RTB 1991 1.RAMA LAMA DING DONG 2.SVE STO ZELIM TO SU SNI 3.OVE NOCI JA SAM TAKO SAM 4.ANDJELA 5.HAJDE HAJDE 6.SAN LETNJE NOCI 7.MALENA 8.OH LEA 9.DOO-WOP BABY 10.LJUBAV JE SAN TACNO U PONOC PGP RTB 1992 1.ONA ZNA 2.VOLIM JE JA 3.JE JE TAKO JE DOBRO 4.MENI NJENA LJUBAV TREBA 5.NEMOJ PLAKATI 6.WIPE OUT 7.AKO ZELIS BICU TVOJ 8.KAD PADNE NOC... 9.USAMLJENI RENDZER 10.POLJUBAC VAMPIRA 11.OVE NOCI NISAM VISE SAM ---------------------------------- BE BE ZAM 1993 MUZIKA IZ FILMA "MI NISMO ANDJELI" 1.BE BE 2.SURFER BOY 3.SUBOTA UVECE 4.KAD MI KAZES NE 5.POZIV NA PLES 6.AUTOMOBIL 7.DING DING DONG 8.POKLONICU JOJ NEBO 9.ZALJUBLJENA TINEJDZERKA 10.TACNO U PONOC 11.JEDAN KORAK DO SNA ---------------------------------- PLAVI GRAD PGP RTS 1995 1.NECU 2.PLAVI GRAD 3.ONA I JA 4.GDE SI TI 5.BABY BABY 6.MARINA 7.STARI VOZ 8.MESECAR 9.USAMLJENI VUK 10.LUNA ---------------------------------- MONKEY FOOD KOMUNA 1.Znam 2.Bla-bla-bla 3.Spejs Dzeronimo 4.Dan 5.Monkey Food 6.Sedmi deo 7.Budi se 8.Lepo 9.Ti se vrtis oko mene 10.Svoj ---------------------------------- Quote
Recommended Posts