VoivodBG Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Nisam proveravao linkove, najverovatnije da su uklonjeni jer po datumu se vidi da su stavljeni u martu... Quote
Footog Qpoos Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Oni su super bend...nacuo sam da pevac peva u beatles tribute bendu... Quote
VoivodBG Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Nizu sastava koji se reaktiviraju i svoju sreću traže u ovim ne baš sjajnim vremenima mogu se dodati i Vampiri, iako je pitanje u kojoj postavi će održati za sada dva najavljena koncerta, u Negotinu i Beogradu. Grupa Vampiri osnovana početkom devedesetih u različitim formacijama objavila je ukupno pet albuma, od kojih je poslednji, “Monkey Food”, izašao na svetlost dana 1997. godine. Prvi koncert ‘novih’ Vampira koje predvodi Aleksandar Eraković Era održaće se u Domu kulture u Negotinu 10. januara uz besplatan ulaz, a za 11. februar zakazan je nastup u beogradskom Sava Centru. Za sada ostaje enigma u kakvom sastavu će održati povratničke koncerte i kakve će biti reakcije ostalih originalnih članova benda којi su prema nezvaničnim inorfmacijama van ove priče. Jedino je poznata činjenica da će novoformirani Vampiri nastupati kao sekstet. vest @ Time Machine Music 1 Quote
Totamealand Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Ovo se ne propušta, jedva čekam da se vratim u detinjstvo. 1 Quote
Kendall Posted January 9, 2012 Report Posted January 9, 2012 Na ovo dolazim sto posto. http://www.youtube.com/watch?v=8rOyArCWiSI Vidmo se! Vampiri! Quote
Totamealand Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Ko je bio sinoć osim mene? Bilo je stvarno zabavno i mora da se ponovi, svirali su preko 30 pesama. Quote
Kendall Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Ko je bio sinoć osim mene? Ja. Bilo je odlično, malo sam bio skeptičan kad sam saznao da su iz originalne postave samo pevač i klavijaturista ali je na kraju ispalo baš onako kako sam i očekivao. Mada, meni i tih 30+ pesama (nisam brojao ali verujem tebi) nije bilo dovoljno, čim sam došao kući odmah sam pustio neke pesme ponovo. I načuo sam da su planu još neki koncerti ali da još ništa nije potvrđeno... Sve u svemu, super veče bilo. Vampiri legende. Quote
Zen Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Ja. Ko nije znao sve pesme, narocito s poslednjeg albuma, nek sedne jedan Era je kralj. Nista se nine promenio "od onda" kada smo ko presnimavali kasete . Isti gestovi, isti glas, vraca u onu deciju pricu kada se svaka devojcica zapita da li tako treba da izgleda dobar frajer Zao mi je sto moj omiljeni bas glas nije bio tu. Mada ovaj novi se trudi, al ipak... Celo vece smo se kezili, bilo je zabavno. E da me je neko pitao pre 20 godina gde cu biti sad, sigurno odgovor ne bi bio "na koncertu Vampira" u sava centru, skacuci uz stvari iz "mi nismo andjeli". I was a happy kid then. Sad sam matori drkosh. Vreme leti Ps de ste picke, nikog ne videh Quote
Totamealand Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Ko nije znao sve pesme, narocito s poslednjeg albuma, nek sedne jedan Strašno su mi dobro legle stvari sa Monkey fooda uživo, za divno čudo. Ali nisam ni očekivao da publika luduje uz stvari poput Znam i Sedmi deo, čak je i basista prokomentarisao kako većina ljudi u publici ne kapira šta se dešava na bini dok se sviraju te pesme. Ali i to je cool, neki dodir mistike, pesme koje žanrovski dosta odskaču i kojih se retko ko seća. Ali highlightovi su ipak bili oni oldschool hitovi sa prvih albuma, pogotovo Volim je ja, Malena, Doo-wop baby, Poziv na ples... I meni je nedostajao onaj prateći bas vokal, mislim da su ga najavili kada su izlazili gosti ali nije se pojavio. Quote
Saša Grbić Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Ne volim kad se prave ti kalamburi sa povratcima, a da nije potpuno originalna postava. Bar da je pola ili veći dio originalne postave tu. Quote
Totamealand Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Ide li neko sutra uveče u Božidarac? https://www.facebook.com/events/1609625505919760/ Quote
Recommended Posts