Vlad(ace) Mikica ponovo Posted June 21, 2003 Report Posted June 21, 2003 Kad smo vec kod transformacija, mislim da je jedan od najvecih vezana za bend Pyogenesis, a oni se i dalje zovu tako...promenili su jedno 20 pravaca... Quote
Kakashi Posted June 21, 2003 Report Posted June 21, 2003 Zaboravili ste Paradise Lost koji ce na sledecem albumu zvucati malo blaze od Oasis a Mogu li zvucati gore nego na 'Fade' ili kako se vec zove pesma :roll:? Quote
tragedy Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Momci! A koji bend je uradio tako nesto, promenio ime? Anathema, Tiamat, In Flames, Amorphis, itd. :? Sala mala, puno je takvih bendova, a nema razloga za promenom imena. Samo su odlucili da zaplivaju u drugim vodama i to je to. Svidelo se ne svidelo se to nama, ipak su to TOT. anatemu i amorfis ne diraj jer su ostali iskreni!a ovom bendu sam ja promijenio ime davno:THEATRE of MISERY! ipak onaj TOT sa liv je za mene najbolji bend svih vremena uz anatemu naravno a: a: a: a: a: a: Quote
LordHypnos Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 Dobro, ajd' necu da ih "diram", mada... Quote
Kakashi Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 ipak onaj TOT sa liv je za mene najbolji bend svih vremena uz anatemu naravno a: a: a: a: a: a: Ma o cemu pricas? :? Quote
Satyr Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Najbolji album po mom misljenju je prvi,a najbolja stvar je "A Hamlet For A Slothfull Vassal" Ubedljivo.Definitivno. Quote
Lady Amalthea Posted July 2, 2003 Report Posted July 2, 2003 steta sto su skrenuli u elektroniku bili su bas cool Quote
Sentinel Posted July 3, 2003 Report Posted July 3, 2003 Bend je sa albumom Assembly postao neprepoznatljiv... mada mi se svidja i ovaj elektro pop fazon, podsecaju na electro Cardiganse pomalo.... Super su Envision, Episode, Superdive... Quote
Sentinel Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Jedno pitanje... ko je ona plavusha koja pored Liv igra u spotu za "Image"?? Quote
Kakashi Posted November 22, 2003 Report Posted November 22, 2003 Liv je letos napustila bend. Nastavljaju bez nje. Quote
A rose for the dead Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 Mislim da moje ime sve govori.Najjaca pjesma je Lorelai Quote
tragedy Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 ja sam jednom davno rekao-BLACK AS THE DEVIL PAINTHED,I OSTAJEM PRI TOM. a: a: a: ZNATE LI DA LIV SAD PJEVA U BENDU leaves eye.sviraju nesto tvrdji norveger goth METAL od ToT. Quote
A rose for the dead Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 ljubavi,zar ti nijesam ja omiljena pjesma od theatre-a? a: Quote
Sentinel Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Liv je letos napustila bend. Nastavljaju bez nje. Nije ni chudo, s obzirom da je bend totalno izgubio svoj identitet izlaskom poslednja dva studijska albuma... Quote
Kveld Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Ne verujem da je Liv napustila bend zbog sadashnjeg zvuka istog ....ako ste imali prilike da chujete njene solo radove oni su prilichno elektronski i u fazonu osamdesetih, dakle, ne mislim da je zbrisala jer su smanjili kolichinu metala u svojim pesmama.... Quote
rebel_grunge Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 E super su, mnoooogo dobar vokal! Pesma Siren ima naj text! Quote
lui Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 AEGIS je najbolji gothic metal album svih vremena Quote
lui Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 AEGIS je najbolji gothic metal album svih vremena Quote
ABIGAIL Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 A sad shto se tiche pesama. POPAEA je najbolja, barem meni. Pa onda ide Black as Devil panteth a: a: a: a: Quote
Nightwing Posted January 20, 2004 Report Posted January 20, 2004 Volim pesme koje su uradili na svom maternjem jeziku... Quote
lunja Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 AEGIS je najbolji gothic metal album svih vremena hm... jes da sam se ubio trazhetji na netu info o tim ribama, isplatilo se naravno... ALI po meni nije najbolji... mozhda je na prvo slushanje odlichan ali musique... neopisivo... nema veze sa standardnim goth temama a tako isprazno i shuplje... ubedachim se svaki put :| :| Quote
Kali Agna Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 E ovo se zove dobar gothic Kako neko rece gore, Aegis je genijalan album Jedina zamerka je u vezi zenskog vokala - prilicno je ravan i na momente (ne)zanimljiv...ali sa druge strane to se odlicno uklapa sa celokupnom atmosferom... Quote
The Watchtower Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 Jel ima vesti o novom albumu??? Quote
Recommended Posts