Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaboravili ste Paradise Lost koji ce na sledecem albumu zvucati malo blaze od Oasis a smile.gif

Mogu li zvucati gore nego na 'Fade' ili kako se vec zove pesma :roll:?

Posted

Momci! A koji bend je uradio tako nesto, promenio ime? Anathema, Tiamat, In Flames, Amorphis, itd. :?  Sala mala, puno je takvih bendova, a nema razloga za promenom imena. Samo su odlucili da zaplivaju u drugim vodama i to je to. Svidelo se ne svidelo se to nama, ipak su to TOT.

anatemu i amorfis ne diraj jer su ostali iskreni!a ovom bendu sam ja promijenio ime davno:THEATRE of MISERY!

ipak onaj TOT sa liv je za mene najbolji bend svih vremena uz anatemu naravno biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

Najbolji album po mom misljenju je prvi,a najbolja stvar je "A Hamlet For A Slothfull Vassal" Ubedljivo.Definitivno.

Posted

Bend je sa albumom Assembly postao neprepoznatljiv... mada mi se svidja i ovaj elektro pop fazon, podsecaju na electro Cardiganse pomalo....

Super su Envision, Episode, Superdive...

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

ja sam jednom davno rekao-BLACK AS THE DEVIL PAINTHED,I OSTAJEM PRI TOM.

:twisted:

biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa:

ZNATE LI DA LIV SAD PJEVA U BENDU leaves eye.sviraju nesto tvrdji

norveger goth METAL od ToT.

Posted

Ne verujem da je Liv napustila bend zbog sadashnjeg zvuka istog ....ako ste imali prilike da chujete njene solo radove oni su prilichno elektronski i u fazonu osamdesetih, dakle, ne mislim da je zbrisala jer su smanjili kolichinu metala u svojim pesmama.... smile.gif

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

AEGIS je najbolji gothic metal album svih vremena

hm... jes da sam se ubio trazhetji na netu info o tim ribama, isplatilo se naravno... ALI po meni nije najbolji... mozhda je na prvo slushanje odlichan ali musique... neopisivo... nema veze sa standardnim goth temama a tako isprazno i shuplje... ubedachim se svaki put :| :|

• 1 year later...
Posted

E ovo se zove dobar gothic biggrin.gif Kako neko rece gore, Aegis je genijalan album icon_mrgreen.gif Jedina zamerka je u vezi zenskog vokala - prilicno je ravan i na momente (ne)zanimljiv...ali sa druge strane to se odlicno uklapa sa celokupnom atmosferom... icon_da.gificon_biggrin.gif