Valtiel Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Jel ima vesti o novom albumu??? Za sada nema nista na NET-u. Quote
The Watchtower Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 THEATRE OF TRAGEDY Sign With AFM RECORDS Norway's THEATRE OF TRAGEDY have inked a deal with Germany's AFM Records. Last Friday, the band and label met in Hamburg to discuss their future. The gothic metal act are currently working on their new album and have most of the material already completed. Musically, the band are promising a return to their early sound. "If you want, you can consider this album as a kind of follow-up to [1998's] 'Aegis'," drummer Hein Frode Hansen said of the new album's musical direction. "For us this was a very natural way right now." THEATRE OF TRAGEDY's as-yet-untitled new album will be the group's first to feature singer Nell (THE CREST), who replaced Liv Kristine Espenaes Krull (currently in LEAVES' EYES) in early 2004. A March 24, 2006 release is expected. Download audio samples of two demo songs recorded last year: "Fade" (mp3), "Seven" (mp3). Quote
AZRAEL Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Evo zvanicnog sajta pa sta vas zanima trazite ToT Quote
Apeiron Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ne znam, ja volim sve periode rada ovog benda... Velvet Darkness, Aegis... ali i sve do poslednjeg. Mada ne znam sta ce bez Liv, jer je njen glas bes sumnje igrao verovatno najvazniju ulogu u svemu... Quote
Kakashi Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 E ovo se zove dobar gothic Kako neko rece gore, Aegis je genijalan album Jedina zamerka je u vezi zenskog vokala - prilicno je ravan i na momente (ne)zanimljiv...ali sa druge strane to se odlicno uklapa sa celokupnom atmosferom... Liv zaista i nema neki extra glas, ali je zato izuzetno sexy (i ona i glas; k'o što reče neko ko će se ovde verovatno javiti pravi hotline-glas ). Što se tiče nove pevačice malo je tja... mada nije loše građena . S tim što vizuelno se nekako više uklapa u deutschegothikbarbie tj, da se nadam da ToT neće postati mejnstrip nemački "gothic"-metal bend (ko reče Xandria?). Što se tiče glasa i novog albuma, čuh semplove. Čini mi se da zaista najviše vuče na Aégis, mada me iz nekog razloga malo podseća i na Ambeon, mada to verovatno ima i veze s tim što nova pevačica zvuči pomalo kao Liv, ali i Astrid... Quote
Queen_Mab Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Liv je letos napustila bend. Nastavljaju bez nje. Zibacili su je jer su trazili krivca...bila je pogodna meta josh zbog obaveza sa detetom....veoma su se prema njoj unprofesional ponasali Quote
Apeiron Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Pa dobro, nema mnogo veze sad, jer Leaves' Eyes odlicno zvuci. Quote
Apeiron Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 nova pevačica zvuči pomalo kao Liv, ali i Astrid... Pa kud ces bolje? Quote
PlanetHell Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 slushao sam starije radove i moram reci da su zaista suuuuper!! a ovi tuc tuc radovi kasnije su i slazem se da je Leaves` Eyes bolji... ona pesma elegy je vrh!! dodushe chuo sam 3 pesme od njih, no... Quote
Kakashi Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Pa kud ces bolje? To nije nimalo negativna stavka (pod uslovom, doduše, da sam dobro procenio na osnovu tog jednog slušanja ), čak naprotiv... Ali malo je zabrinjavajuće to što već sam vokal zvuči slično... hoću reći, album bi mogla biti loša kopija starijih radova... A što se tiče dva elektro albuma, uopšte nisu loši. Kao eksperiment su čak prilično uspeli. Quote
Kali Agna Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 slushao sam starije radove i moram reci da su zaista suuuuper!! a ovi tuc tuc radovi kasnije su Slazem se. Prva tri albuma su zakon. Nekako, nemam zelju da nabavljam ostale... Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Slazem se. Prva tri albuma su zakon. Nekako, nemam zelju da nabavljam ostale... malo naivno,zar ne? Quote
Queen_Mab Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Pa dobro, nema mnogo veze sad, jer Leaves' Eyes odlicno zvuci. cek cek....tamo je presla? there's hope....a vidim ja da mi lici Quote
Kali Agna Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 malo naivno,zar ne? Pa s obzirom da nisam veliki fan, zasto bih morala sve da nabavim od njih... Quote
Leona Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 cek cek....tamo je presla? there's hope....a vidim ja da mi lici Koliko ja znam, nije tamo presla, vec je oformila taj bend kad su je izbacili... Mislim, tako sam cula. Quote
Lady Jane Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Da, oformila je bend sa svojim muzem Alexom Krullom. Quote
Leona Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 Da, oformila je bend sa svojim muzem Alexom Krullom. WEEEEEEEE...!!! Bila sam u pravu. Svidja mi se kako je Liv otpevala svoj deo u Nymphetamine fix. Quote
Queen_Mab Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 da...cini mi se da je to za muza pisalo u hammeru zar ne poz.za Leonu Quote
Queen_Mab Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 predivna...predivna...predivna......kosa Quote
Leona Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Jaooooo...! Daj brzo makaze! Ima duzu kosu od mene! Njemu ne treba sal.... Quote
LordHypnos Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pa nije valjda da Alex-a znate samo kao njenog muža...? Quote
Leona Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pa nije valjda da Alex-a znate samo kao njenog muža...? Eto... shame on me... jel da? Quote
Queen_Mab Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Jaooooo...! Daj brzo makaze! Ima duzu kosu od mene! Njemu ne treba sal.... ccc to ne treba makaze,vec elektricnu testeru ili dvoseklu sekiru da bi isekla kosu Quote
LordHypnos Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Eto... shame on me... jel da? Ne. Samo mi je bilo malo čudno, jer je Alex daleko važnija i uticajnija figura nego Liv, to je sve... Međutim, sada mi je jasnije kad sam video avatar+logo u potpisu. Pozdrav. Quote
Recommended Posts