Jefimija Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ja od njih volim onu klasicnu gothic fazu,u kakvoj su bili na pocetku,omiljeni album mi je Aegis,samo sto se tekstovi mogu slabo,tcn nikako razumeti....takodje mi se svidja A rose for the dead mini cd i Velvet darkness they fear..... sto se Liv tice,ima sladak glasic,nije za neke zahtevne pesme,vise za neke letargo-melanholicne pesmice tipa onih na Aegisu.....sto se izgleda tice,jaaako je ruzna,mada ne izgleda lose u Nymphetamine spotu,dobra je ideja za ljuljasku. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ja od njih volim onu klasicnu gothic fazu,u kakvoj su bili na pocetku,omiljeni album mi je Aegis,samo sto se tekstovi mogu slabo,tcn nikako razumeti....takodje mi se svidja.... Tekstovi se tesko razumeju jer su pisani na staroengleskoj "sekspirovskoj" redakciju/stilu... Sto se mene tice prva tri albuma su mi odlicna,kao sto rekoh,a Aegis je takodje super-pesma Siren-mmmmm Ostali albumi su shit(mozda i preblaga rec) i amen za to.... Quote
Jefimija Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Sto se mene tice prva tri albuma su mi odlicna,kao sto rekoh,a Aegis je takodje super-pesma Siren-mmmmm Ostali albumi su shit(mozda i preblaga rec) i amen za to.... Amin Quote
Sirius Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Slazem se,uglavnom...Meni su najbolje Venus,A distance there is,Angelique,And when he falleth (najbolji text)...A sa novim vokalom su prosecni... Slazem se,uglavnom...Meni su najbolje Venus,A distance there is,Angelique,And when he falleth (najbolji text)...A sa novim vokalom su prosecni... Quote
Guest bride Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 A koji je to "zadnji" album? Sorry-te ako je izaslo nesto novo, ali ja nisam cuo za to, zato ako neko moze neka mi odogovori na mail, ne ovde, jer ne citam ovo tako cesto... Tnx... zadnji album je storm,bolje i da ga ne cujes ,musique je predobar u odnosu na ovaj novi,mislim nije sranje,ali mogli su oni to bolje,ova nova pevacica im je sjebala stvar Quote
Sirius Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Nova pevacica nije toliko losa, samo je u poredjenju sa liv bas slaba...I vokal nije bas prirodan, mnogo je ukrasavan efektima... Quote
Jedite Govna Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Theatre Of Tragedy forever... trenutno imam dva albuma ''Fragments'' '05 i ''Storm'' '06 a voljela bih da nabavim i ostale albume, od kojih nazalost imam svega par pjesama. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Imam ja prva tri albuma-Theatre Of Tragedy,Velvet Darkness They Fear i Aegis koji su ujedno i najbolji-znaci sa + ovim bi ti nedostajao samo Musique :-) Ako hoces mogu ti poslati-javi se na private... PoZ! Quote
Guest Venus Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Posto je posebna tema koju sam otvorila zatvorena upucena sam da donje pitanje postavim ovde, pa evo ga: Da li neko ima ili moze da me uputi na sajt gde to moze da se pronadje ili da ovde posalje prevod albuma Aegis na danasnji engleski ili mozda cak i srpski? Album je fenomenalan ali 98% mi je potpuno nerazumljiv... Cak mi je mnogo razumljiviji latinski u pesmi Venus nego ostatak na staroengleskom... Hvala! Quote
Buddha Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 probaj da nadjes nekoga ko se zaludjuje Sekspirom, ili nekog studenta engleskog ako ima staroengleski.. ja sam uspeo da provalim posle nekog vremena.. davno je to bilo. Quote
Guest Venus Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 (edited) Eh, znam, razmisljala sam o tome, ali tesko da bih mogla da upecam takvu osobu... Cudno mi je da niko do sada na Netu nije objavio prevode, odnosno da bar ja to nisam uspela da pronadjem... Edited February 19, 2007 by Venus Quote
freya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Baš me zanima ko im piše textove sa arhaičnim izrazima.Oni sigurno ne,jer su Norvežani Anyway,bend je jedan od mojih omiljenih iako ih baš ne pratim otkad je Liv otišla.Stvarno su jedni od utemeljivača gothica i vječita inspiracija. A što se Liv tiče,itekako može da "pušti"glas,bez njenog ponatog umiljavanja i uspavljivanja.Poslušajte HULDRA(sa njenog solo albuma)ili pak CLOSURE,njihov live album koji toplo preporučujem svima koji cjene kvalitetnu svirku i PERFEKTAN zvuk. Quote
Sirius Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 da, i meni je cudno, ali mislim da im je textove pisao onaj pevach...... Quote
Bride Of Darkness Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ja ne pratim rad ovog benda od kada nema Liv. Baš je bilo cool upoznati je sad u aprilu. Ali, pišti, boli glava! Quote
DragonHeart Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Da joj nije bilo onog muza, ja zaspah na koncertu Quote
freya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Nisam u toku...bio je koncert Leaves Eyes negdje blizu? Quote
DragonHeart Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Bili su predgrupa Kamelot-u 14.04.2007. u Beogradu. Quote
Bride Of Darkness Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Bili su predgrupa Kamelot-u 14.04.2007. u Beogradu. Yap. Ali, taman, da nije joj bilo muža - hrk, ZzZzZZZZzz. Mada, bilo je vrh na par trenutaka, npr. na kraju. Ne, ozbiljno, početak i kraj s "Elegy"-jem. Nego, ima tema za LE, tamo smo se rapisali nakon konserta. Quote
freya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 E pa super..mislim ..nije super Ja propuštam li propuštam koncerte!Pi!Da se sjebe čovjek totalno Ma toliko je toga sad da jednostavno i ne možeš ispratiti.Navalili ka da im je zadnja ura! Quote
DragonHeart Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Nije mi jasno kako ljudi ne znaju za neke koncerte u eri interneta i svakojake komunikacije. Quote
Bride Of Darkness Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 (edited) Nije mi jasno kako ljudi ne znaju za neke koncerte u eri interneta i svakojake komunikacije. Istina! Pa, i da nemaš pristup internetu, ne živiš u pećini. O koncertu se pričalo tri mjesaca umaprijed, sećam se kad su se dani odbrojavali...nego, dosta o Kamelot-u i LE, ima tema za njih. Edited May 21, 2007 by Bride Of Darkness Quote
In The Flesh Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Istina! Pa, i da nemaš pristup internetu, ne živiš u pećini. O koncertu se pričalo tri mjesaca umaprijed, sećam se kad su se dani odbrojavali...nego, dosta o Kamelot-u i LE, ima tema za njih. da....samo sto u zivotu ima i vaznijih stvari od brojanja dana do koncerta Kamelota i Leave's eyes Quote
Bride Of Darkness Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 da....samo sto u zivotu ima i vaznijih stvari od brojanja dana do koncerta Kamelota i Leave's eyes Nemojte poslije da kukate da ne znate za koncert. Organizatori su tri mjeseca ranje stavili tajmer - koji je odbrojavao do koncerta, a za koncert se znalo i prije Nove godine. Ako tri mjeseca niste koristili internet, vala ste mogli da čujete od nekoga. Quote
freya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 da....samo sto u zivotu ima i vaznijih stvari od brojanja dana do koncerta Kamelota i Leave's eyes Nravno.Hvala,davidian! Quote
DragonHeart Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 da....samo sto u zivotu ima i vaznijih stvari od brojanja dana do koncerta Kamelota i Leave's eyes Mozda ti je vaznije brojanje zvijezda na Nebu, ali se tako propustaju mnoge zvijezde na Zemlji Quote
Recommended Posts