FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 Ovo je novi bend Waldemara Sorychte, album ce biti izdat za C.Mediu za par meseci. Waldemar mi je napisao da su snimili 14pesama u Woodhouse studiju(jelte?!) i da ce biti turneje . Sto znaci imacemo priliku da vidim Waldemara ( ja se bar nadam ) . Evo linka za benda : myspace.com/enemyofthesunband Ja ne mogu da docekam da cujem ovo ! Po meni jedan od najboljih gitarista svih vremena(bar u thrash metalu) !!! Ako ima onih koji ne znaju ko je Waldemar on je bio osnivac kultnog sastava Despair , i naravno Grip Inc.-a ! Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Je l' on osnovao Century Mediu ili njegov ortak iz Despair? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 Ovaj njegov ortak , a valjda i on bio nesto umesan jebem li ga . Robert Kampf se valjda lik zove tako nesto . Ako neko uspe da cuje ove pesme na majspejsu neka kaze kakve su jer ja ovde ne mogu da otvorim dete mu... Quote
RNA Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Pf, ja sa dial up netom cu sigurno cuti. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 10, 2007 Author Report Posted January 10, 2007 Pa ni ja zbog toga i kazem ako ima nekoga ko moze da cuje ovo neka nam prenese utiske pliz !!! Gde li je Soli da ovo procita , on ima ubica konekciju a i fan je Waldemara ... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 Prvi deo pesme podseca na Slayerov Bloodline a drugi "thrash" deo je onaj kako bih ga okarakterisao "new wave slayer thrash" ne svidja mi se. Quote
Zgole Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Bogami, interesantan album. Waldemar the MAN. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Recommended Posts