Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Tu pizdu što udara protivnike kad su na podu a nema muda da uđe u MMA ne treba stavljati ovđe. U stvari, može da posluži kao podsjetnik kako NE BITI pravi borac.

Inače, fantastičan UFC 142 bio.

Posted

Пре неколико дана сам гледао ММА борбу Оверима и неког типа чије сам име заборавио. Сваки пут кад Оверим крене, противник би легао на под и позивао га себи. Ништа смешније нисам видео, просто нисам могао да верујем да се то догађа.

Posted (edited)

2002. година, био је осамнаестогодишњак. Јеботе, упореди његову грађи и грађу противника. Нико нормалан не би ни ушао у ринг. Али Бадр није нормалан! :rockdevil:

Edited by Underkuruz
Posted

Пре неколико дана сам гледао ММА борбу Оверима и неког типа чије сам име заборавио. Сваки пут кад Оверим крене, противник би легао на под и позивао га себи. Ништа смешније нисам видео, просто нисам могао да верујем да се то догађа.

Liči na Big Noga. Ništa čudno, neki borci su majstorski tehničari i ne mogu da se izbore sa K1 borcima stojeći.

Posted

Zato i ima traume od MMA, greotice...bio je tako mawi. :(

Аман, гледај како је био грађен, није имао више од 75 кила.

Posted

Јесте, браво. Није ми јасна поента тога. Мени је смисамо борилачких спортова ударање, а не глумљење питона.

Posted

Werdum je bio tada povredjen , mislio je da ce moci da dobije na foru , kao sto je Fedora dobio . Ispalo je smesno , ali takvi mecevi gotovo i da ne postoje . Suska se da ce Fedor tuci protiv pobednika strikeforceovog grand prixa .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...