Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sva moja braca su poginula nocas, Diaz, Bj, Shogun... Covek prosto mora da razmisli ko mu je jos ostao!

Sta je trebalo BJ-u da se vraca iz penzije koji kurac. Vidi bivseg sampiona, upisanih pantalona. Idem ga gledam Pacquiao-a... Nestalo mi :vinjak:

Posted (edited)

Da li ovaj momak radi sklekove , bench press ? Kakve su ovo pilece grudi ?Razvijen je ko Djokovic .

138_l.jpg

pogledajte kako jedan borac treba da izgleda :

aafu001evander-holyfield-posed-photofile-posters.jpg

Kad gledam ove MMA fajtere pitam se da li oni imaju ozbiljnije treninge ?

Edited by Hail Metal
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Po meni dogadjaj veceri bice Evans - Minotouro. Bigfoot losije radi protiv udaraca, mada drogirasu cesto treba kontakt da bi zadao udarac. Nisam video za Vitora da se drogirao, steta ako jeste, odradio je vrhunski mec.

Posted

Jeste, prica se po Twitteru. Moguce da je vec zvanicno objavljeno.

Бадр изашао из затвора!

Steta. Trebalo bi da ostane tamo koju godinu. Obogaljio je covjeka, napravio ga invalidom, a to je samo jedna od 9 ili 10 optuznica protiv njega.

Posted

Kao sto smo i pretpostavili Overem govno je dobilo po picci. Sad, Lil Nog unanimous... jebem li ga mozda sam vise ocekivao od obojice, pa mi je rezultat cudan... VITOR je bio u publici, veseo i cio :D

Posted

Overim pokazao da mu ni steroidi, ni 120 kila mišića ne mogu nadoknaditi ono što mu je falilo tokom čitave karijere - bradu. Ovo mu je , ja mislim, 8 nokaut i to samo u MMA.

Bye bye...

Mada, ovo je totalna katastrofa za UFC. Nemaju sad koga da stave za izazivača Velasquezu. :haha:

Posted

нашао сам после, кад сам тражио било је само неких снимака телевизора мобилним телефоном

Posted

Drugar počeo da trenira brazilsku džiu džicu . sav je u modricama ,m ne može da se sastavi , elem juče mi pričao o nekoj familiji Gracie iz Brazila , u prošlosti su bili neki jebači u MMA .Zna neko nešto više , jel su legendarni ?

Posted

Poznato mi je to za modrice. :haha:

Gracie familija je izmislila tu vjestinu. Jos od vremena Helio Gracie-a. Njegov sin Royce je pobjednik prva tri UFC turnira. Smatraju se osnivacima MMA. I danas ima nekoliko izdanaka te porodice koji su kolko-tolko uspjesni.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...