Josif Visarionovič Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Evo jos koja slika,okacicu snimak kad se uploaduje Inace,kasno sinoc sam cuo da je u Beogradu,a danas oko 4 popodne sam saznao da ce kao odraditi neki trening.Nisam ni sekunda razmisljao. Nema veze sto nije drzao trening,rukovao sam se sa covekom i slikao.I vise nego dovoljno
Demon Seed Posted June 18, 2013 Report Posted June 18, 2013 Izbila tuca, ko bi reko, vidi ti te njuske
Sreta Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Sad sam skontao da samo na mojim slajbama ne gleda u kameru, ovaj ortak pored je u teskoj depresiji zbog toga Ko ga jebe kad mu je dao neku ikonicu, a Fjodor pogledao sta je... Meni je bitno da sam zagrlio brata. Jedan od najvecih ljudi danasnjice. Veliki dan za mene.
Guest HEFEST Posted June 19, 2013 Report Posted June 19, 2013 Josife prolepsao si se podosta. Popunio malo kosti sto se kaze. Lepe fotke Josife i Sreto!!! Ispostovao vas brat Fjodor vidim onako kako valja. Vidi se da je veliki covek. 1
In The Flesh Posted June 21, 2013 Report Posted June 21, 2013 Prosto nevjerovatno. Čovjek koji ima konstituciju jednog velteraša ili. u najboljem slučaju. borca srednje kategorije je raznosio 10 godina sve i svakoga ko mu se našao na putu. BOG.
Josif Visarionovič Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 (edited) Kuruze,ne pratis na casu.Postavio ja na prosloj strani.Btw,ja sam i snimio to. Realno,nijedan borac ne bi imao sanse protiv Fedora iz doba njegovog vrhunca. Ne mogu da opisem prvi utisak kad je usao u salu.Mislio sam da sanjam.Muk par sekundi,a onda gromoglasan aplauz.Nekako se potrefilo da je prvo stao pored mene.Ono,iste smo visine s tim da on ima 30+kg vise. Ni to nije cudno toliko,koliko je zapravo sa tom konstitucijom bio brz,i kakav je kardio imao.Verujem da je i dalje u vrhunskoj formi,i kad bi se kojim slucajem vratio mnogim borcima(JDS,Cain,Cormier) bi napravio velike probleme u oktagonu. Edit:Odlican video bez muzike i ostalih sranja http://www.youtube.com/watch?v=ImUN5mzUs0I Edited June 22, 2013 by Josif Visarionovič
lemmy sixx Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 realno nijedan od ovih steroidima napumpanih kurtoncina picketina ne bi muda imao jedan dan da ratuje u krajini 1 1
In The Flesh Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Kure, jesi li gledao zadnji Badr Harijev meč?
kuruz Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 ovo mu je već drugi koji je namestio od kako je izašao iz zatvora
kuruz Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 bar ti znaš da trolujem mada, iskreno se nadam da je bar ono u Zagrebu bilo namešteno, da bi Mirko osvojio
In The Flesh Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Što znam, veliki je to događaj... Nije nemoguće. Dešavale su se i luđe stvari.
kuruz Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 treba sipati 13 litara motornog ulja u Aventadora baš mi je sumnjivo
Josif Visarionovič Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Gasirao je Badr protiv Zabita. Mora da popravi kardio.
In The Flesh Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Izgubio je on nešto (muda). Ranije je bio divljak, poslije dva nokdauna protiv Shilta mu je uletio letećim koljenom, a sad nije ni pokušao da ustane.
kuruz Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 ne verujem da je to u pitanju, teško da takav manijak može da se smiri bio je u zatvoru, težina mu varira (pre dve godine je imao oko 120, ako ne i jače, pa se spustio na 97, sada ima 109, ako Vikipedija ne laže) mislim da mu suđenje zbog onog lomljenja zgloba tek predstoji
In The Flesh Posted June 23, 2013 Report Posted June 23, 2013 Nikad on nije imao 120 kila. 109 mu je max bio.
In The Flesh Posted June 24, 2013 Report Posted June 24, 2013 http://www.mmamania.com/2013/6/24/4458750/mirko-cro-cop-filipovic-rematch-aleksander-emelianenko-mma-russia
Sreta Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Sve je ovo jedna velika farsa. Niko nam vise nije ostao. Trebalo je leci pre sat vremena i spavati.
Guest HEFEST Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 Odgledah sada snimak borbe i nista mi nije jasno. Ovaj Silva ponavlja kao papagaj istu recenicu i totalno izgleda da je namerno prodao mec jer hoce da batali borbe. Prica da hoce da se vrati u Brazil i svojoj porodici. Stvarno nekako bezveze. bar ti znaš da trolujem mada, iskreno se nadam da je bar ono u Zagrebu bilo namešteno, da bi Mirko osvojio Trolovao ti ili ne ovo je tako namesteno da providnije ne moze biti. Covek kada je u nokdaunu nema ovako bistar pogled kao on u ovoj situaciji. Mogao je da skoci na noge u roku od dve sekunde. U Hrvatskoj takodje tako providno da u to ne treba ni da se sumnja.
Recommended Posts