bo88gdan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Ako se ne potuce sa Cyborg osecacu se prevarenim btw neka ostavi onog retarda i smuva se sa Sretom!
Sreta Posted November 2, 2016 Report Posted November 2, 2016 Prebice je jebeni Kiborg. A sto se tice 'decka', nemam reci... Verovatno ona njega kara
bo88gdan Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 (edited) Edited November 5, 2016 by bo88gdan
bo88gdan Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Odlicno sastavio sam tiket neka ga polomi
Dead Man Walking Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Ferguson deluje nepobediv. Mrzim te dugačke borce, koji imaju po 6 inči veći reach ali svaka mu čast. Prognoze za sledeći vikend, tj za koga navijam: Alvarez Thompson Weidman Cowboy Edgar Khabib Evans
bo88gdan Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 evo brat mi sad uplati tiket videcemo
Sreta Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 DC raznosi kao i uvek, mislim da je to danak neiskustvu
bo88gdan Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Danak neiskustvu mog brata mladjanog nije trebao na tog Johnsona da uplati vec na ovog sto se bije sa Khabibom
Sreta Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Na kraju krajeva sve se namesta, nema sigurnih para, mozda i uleti
Dead Man Walking Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Nije valjda da misliš da tamo neki Johnson može da dobije brata Khabiba?
bo88gdan Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Nije valjda da misliš da tamo neki Johnson može da dobije brata Khabiba? Bas to mislim
bo88gdan Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=pbWvMFUIetI
obsessed by cruelty Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 http://www.streamhd.eu/ufc/ufc-205-alvarez-vs-mcgreggor-live-stream-1089.php
Vuk Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Moram da sachekam neke piratizovane snimke, poshto od onih gej portala nece biti leba, a chini mi se da je prerano odsviran kraj Alvarezu.
Dead Man Walking Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Ja sam stekao utisak da nije prerano, toliko puta je pao da nema šanse da bi se vratio. Šteta, Alvarez je razočarao potpuno, svaka čast Conoru, izgleda da je nepobediv kada ima veći reach.
Vuk Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Tri leve, tri patosa, ali mislim da je Alvarez mogao da popije josh batina - najmanje je isprebijan od svih xD Malo pochinje da se gubi kontrola, Habib zapeo za titulu, crnji uzeli pobedu, Mekgregor hoce u suvlasnike... bice uzbudljivo do kraja godine, ovo ide kao shpanska serija.
Dead Man Walking Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Navijao sam za Vanderboja ali ono nema šanse da je moglo biti nerešeno, po svim parametrima. Jedinu pretnju za Konora vidim trenutno Fergusona, mada mma je to, sigurno može još neko da ga dobije, nije još ni jednom branio titulu. Šteta što forsiraju sad to dve titule kao istorijski podvig, a činjenica je da većina boraca nije mogla ni da dobije tu šansu. Pričao je pre Dimitrius Jonson kako je tražio od Dane još ranije borbu za Bantamweight titulu a Dana mu rekao "it doesn't work that way".
Sreta Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Realno Vudli pobedio. Smesno je da bude nereseno.
Vuk Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Pogledao fino. Alvarez se iskurchio radi para, a nije imao shta da trazi u ringu, poshtedeli su ga. Da li je moguce da je Mekgregor jedini otpor ikada doziveo od Dijaza? Chudno mi da su se Poljakinje onako medjusobno mrzele i bacacu drkice uz suze za Mishom. Zdushno cu za NG da mrzim Rondu xD
Vuk Posted November 14, 2016 Report Posted November 14, 2016 Pogledao fino. Alvarez se iskurchio radi para, a nije imao shta da trazi u ringu, poshtedeli su ga. Da li je moguce da je Mekgregor jedini otpor ikada doziveo od Dijaza? Chudno mi da su se Poljakinje onako medjusobno mrzele i bacacu drkice uz suze za Mishom. Zdushno cu za NG da mrzim Rondu xD
Recommended Posts