bo88gdan Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Mislim da ce Konor da samelje Tonija ako se uopste vrati u Ufc Dj je stvarno dominantan sto se tehnike tice
bradilko Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 brt, ono se ni u filmovima ne viđa, bacanje u vis, pa armbar
In The Flesh Posted October 9, 2017 Report Posted October 9, 2017 Savršen borac. Svi ostali sa izuzetkom GSP -a i Jones-a (mada mu je ručna tehnika najlošija, tj odmah poslije nalaza urina) imaju dosta rupa. Kabib - stand up. Ferguson - defanzivno loš Kruz - nikakav stand up A Silva - nikakav rvač Rockhold - sumnjiva brada i dosta loša ručna tehnika Romero - loša kondicija Cormier - da je savršen ne bi ga Jones prosuo 2 puta, mada ne mogu manu da mu nadjem. Connor - loša kondicija i sumnjiv grappling TJ je zapravo blizu savršenog borca, videćemo ga sa Cody-em, s tim što nema BJJ toliko dobar kao Mighty. Teškaši svi imaju barem po jednu manu. Eto Cain i Stipe su dosta kompletni borci. DJ nema mane. Za 125 diviziju mu čak ni to što je uvijek najmanji ne predstavlja problem.
Yoda Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Savršen borac. Svi ostali sa izuzetkom GSP -a i Jones-a (mada mu je ručna tehnika najlošija, tj odmah poslije nalaza urina) imaju dosta rupa. Kabib - stand up. Ferguson - defanzivno loš Kruz - nikakav stand up A Silva - nikakav rvač Rockhold - sumnjiva brada i dosta loša ručna tehnika Romero - loša kondicija Cormier - da je savršen ne bi ga Jones prosuo 2 puta, mada ne mogu manu da mu nadjem. Connor - loša kondicija i sumnjiv grappling TJ je zapravo blizu savršenog borca, videćemo ga sa Cody-em, s tim što nema BJJ toliko dobar kao Mighty. Teškaši svi imaju barem po jednu manu. Eto Cain i Stipe su dosta kompletni borci. DJ nema mane. Za 125 diviziju mu čak ni to što je uvijek najmanji ne predstavlja problem. Od svih pobrojanih aktuelnih šampiona ja, pored DJ-a, ne znam ko može dobiti Woodleyja. Jak je kao konj i taktički odličan u svakoj borbi. Verovatno se zato GSP vraća na Bispinga, a ne u svoju kategoriju. I da, meč TJ - DJ bi bio vrhunski, ako do njega dodje. DJ ga je jednom (pametno) eskivirao.
In The Flesh Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Pa Rory ga je izbio kao malo dijete. Ne volim ga nikako.
Yoda Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Ne volim ga ni ja, ali vidim da ga sada svi izbegavaju. Conor je napadao 155 dok je Dos Anjos bio prvi. Pa 170 dok je bio Lawler, ali oba povredjena pa su našli Diaza... Posle dok je bio Woodley nije ni pominjao 170, nego Mayweathera (gde je ipak mnogo veća kinta). GSP se vraća u 185, umesto u svoju 170. Woodley tri puta branio pojas dok se većina ostalih šampiona smenjuje kao na traci...
bo88gdan Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 GSP se vraca najvise zbog para i sanse da postane dupli sampion
Sreta Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 GSP da zauvek zapecati usta ovog nebitnog lika.
Sreta Posted October 25, 2017 Report Posted October 25, 2017 Sve ce to oh mila moja, prekriti Dzeksonov krose, rouzmeri end taaajm
Yoda Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=0hjynGc9eY0
Sreta Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 (edited) Ako je iko penzionisao Lidella, to je Rampage... Kako mu se usro u zivot na Prajdu. Gosin Bircevic se sprda kada hvali Bispinga, to je barem jasno, eeeeeeeej, sljamcina i talog ovog sporta je lazni mancesterski princ. Edited October 29, 2017 by Sreta
bo88gdan Posted October 29, 2017 Report Posted October 29, 2017 Videcemo za 6 dana dragi moj Sreto... videcemo
Yoda Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 Realno penzija za Maiu i Machidu. Naročito za prvog.
bo88gdan Posted October 30, 2017 Report Posted October 30, 2017 slazem se, stim sto je Macida vise izginuo u dosadasnjoj karijeri od Maje, Mozda moze da uzme jos neki dolar i onda da iskulira
bo88gdan Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=AOs-AqlClVo
Sreta Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Sta Major misli o Dzoani? Pogibe kurva. Ma, ne treba mi nijedna....
Recommended Posts