Sreta Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Govno je zgazeno! Svaka cast Govnu, nije hteo da preda, makar umro. Setimo se velikog Soguna, kako predaje Jonesu malom pojas, posle surovih batina. Govno nije tapnulo, na tome mu svaka cast. Inace, nemojmo da se zajebavamo, znalo se da ide u gornji urgentni! GSP je legenda ovog sporta, Bisping nije. Prosto.
bo88gdan Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Bisping legenda <3 mada nisam iznenadjen sto je Gsp pobedio, tehnicki je na visem nivou mnogo Tj me je iznenadio i mala Rose
Yoda Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Nadam se da neće biti revanša, mada je Bisping zaslužio revanš. 185 je krcata odličnim borcima, mada pitanje je šta će i gde će GSP sada. Tj-u svaka čast kako se oporavio i nastavio. Rose iznenadila, verovatno će ipak biti revanš. Thompson solidan, daleko od ponovnog pokušaja za pojas. Hendricks izgledao izgubljeno pored Coste.
bo88gdan Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Nadam se da neće biti revanša, mada je Bisping zaslužio revanš. 185 je krcata odličnim borcima, mada pitanje je šta će i gde će GSP sada. Tj-u svaka čast kako se oporavio i nastavio. Rose iznenadila, verovatno će ipak biti revanš. Thompson solidan, daleko od ponovnog pokušaja za pojas. Hendricks izgledao izgubljeno pored Coste. Ma nema od revansa nista, vrv ce da radi protiv Macide Bisping sledeci fajt Wonderboy je bio dobar ali jos nije spreman opet da radi protiv Vudlija
Yoda Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Ma nema od revansa nista, vrv ce da radi protiv Macide Bisping sledeci fajt Wonderboy je bio dobar ali jos nije spreman opet da radi protiv Vudlija Verovatno, pitanje šta će UFC i GSP da smisle šta im je najbolje sada. Nadam se Whittaker.
bo88gdan Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Verovatno, pitanje šta će UFC i GSP da smisle šta im je najbolje sada. Nadam se Whittaker. pa to ima najvise logike, nadam se da nece da pocnu da seru sa Konorom i Gsp-jem
Yoda Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 pa to ima najvise logike, nadam se da nece da pocnu da seru sa Konorom i Gsp-jem Conor-GSP mi je palo na pamet da ciljaju čim sam čuo za Bisping-GSP. Taman da ceo renking sistem bace u WC šolju zajedno sa svim interim pojasima.
bo88gdan Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Conor-GSP mi je palo na pamet da ciljaju čim sam čuo za Bisping-GSP. Taman da ceo renking sistem bace u WC šolju zajedno sa svim interim pojasima. http://www.youtube.com/watch?v=SFj9YnpU0bE&feature=share
Yoda Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 Ovo bi bilo ok. Videćemo kada svi krenu da razmišljaju i sabiraju...
Yoda Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=e58ohcGIeAY&feature=share Ovo mi je realnije da će da se desi.
bo88gdan Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 hahaha bas sam gledao to sad, videcemo
bo88gdan Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 (edited) Edited November 8, 2017 by bo88gdan
Sreta Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Koji ce kurac Rampage sa njima? Mada sve moze da ih dobije.
aRmatuRa Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Izgleda da je Anerson Silva opet pio drogu.
bo88gdan Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Koji ce kurac Rampage sa njima? Mada sve moze da ih dobije. Meni je Chael vece iznenadjenje
Sreta Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Chael bi smarao Dzeksona, sa ostalima on izlazi na kraj.
Sreta Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Secam se sta je govorio, veliki Dzekson, da je sreca sto ovaj lik Fjodor nije njegova kategorija, a Dzekson je to znamo, tada bio najjaci na svetu.
In The Flesh Posted November 11, 2017 Report Posted November 11, 2017 Fjodor - Mir u aprilu, vjerovatno.
Sreta Posted November 12, 2017 Report Posted November 12, 2017 OJ ALIJA ALJO , TEBI NESTO FALI MISLIS DA SI VELIKI, A TAKO SI MALI
Sreta Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Ma svi su na tom sranju, tako ih jebeni Dejna ucenjuje, malo ih digne, pa ih spusti, poenta je da ima da slusaju i niko nece postati veci od UFC-a. Ko ne uzima, postane vrece za udaranje kao Fjodor na primer. Ostalima se namestaju titule kao Bispingu i slicno. Posle ih naravno pregaze.
Recommended Posts