vudun Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Da se ja pitam obojica bi završili u logoru Begejci.
bo88gdan Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 (edited) dagenstanski brat >>>>> irski lajavi krelac kako moze musliman da ti bude brat pre Irca po kojoj to logici Edited October 4, 2018 by bo88gdan
Yoda Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Pametno je uradio Khabib što je otišao ranije. Voleo bih da dobije, ali logika govori da je Conor spreminiji za ovu borbu i da verovatno dobija. Sve je po njegovim uslovima i nakon što on odobri. Plus Khabiba može da zezne ta nula koju ima u skoru, a protiv Conora ne sme da bude greške.
In The Flesh Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Koja to logika? Nije radio MMA borbu 2 god, parter i rvanje mu nije na Khabibovom nivou. Ide mu u prilog stojka i što je navikao na ovakvu pažnju i scenu. Obojica imaju dosta da izgube. Khabib tu nulu, a Konor poslije svega što je pričao i radio, ponos. Po meni 50/50. Samo je pitanje ko će nametnuti svoju volju i stil.
bo88gdan Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 nema niko tu nista da izgubi sem ja zivce oni ce u svakom slucaju gubitak ponosa ili cega vec ispeglati milionima dolara Konor FTW!
Yoda Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Koja to logika? Nije radio MMA borbu 2 god, parter i rvanje mu nije na Khabibovom nivou. Ide mu u prilog stojka i što je navikao na ovakvu pažnju i scenu. Obojica imaju dosta da izgube. Khabib tu nulu, a Konor poslije svega što je pričao i radio, ponos. Po meni 50/50. Samo je pitanje ko će nametnuti svoju volju i stil. Naravno, ne bih se kladio na ovaj meč. Nema favorita. Conor ima solidan take-down defence. Ništa spektakularno, ali dovoljno, to je pokazao već. I svaki pritisak van oktagona mu prija. A Khabib da bi ga oborio mora da dodje do njega. Problem je ono gde je Conor najjači, Khabib je najslabiji, to je odbrana u stojci. Zaštiti ramenom glavu i slabo eskivira udarce. Nekako se ukruti u mestu. Što znači da će u prve dve runde ako ne budu proveli na podu popiti dosta udaraca, kao što je Dijaz u oba meča. I ako preživi prve 2 runde Khabib može izvesno da ga dobije. Khabibu može da zasmeta nula ako poželi da se dokaže da ima i on solidnu stojku (kao što je probao protiv Al Iaquinte u 4. i 5. rundi, kulirao i trenera šta mu savetuje), a tu su nebo i zemlja. Kao Ronda što je u pola minuta razbila Koreju koja je strajker, pa krenula da se tako bije i sa Holi. Ja se nadam da će biti pametan i igrati svoju igru. Samo da se i to ne pretvori u Woodley - Maia
In The Flesh Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Ne bi trebalo, nema ovaj tako solidan takedown defence kao Woodley a Maia nije toliko dobar rvač kao Khabib. Odavno nijesam bio ovako nestrpljiv za neki meč, jedino kad se Fedor bori. Obojica su na dozvoljenoj težini. Khabib 155, Conor 154.5
Yoda Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Stoji i to, ove godine Djoković u 2 GS finala + Sinsinati, svetsko u fudbalu, ali mi nije bio ovoliki hype
bradilko Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 činjenica je da su vrhunski rvači u mma borci sa najvećom šansom da dobiju svaku borbu, ali konor je bolestan snajper i mrtav hladan emocionalno u borbi, jako zajeban, a kabib ide samo pravo i još se nije borio protiv boraca šampionskog kalibra. jbg, navijam za konora jer mi je kao borac daleko privlačniji, ali cenim kabiba.
bo88gdan Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=82pto9IN56E
kuruz Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 (edited) https://www.index.hr...ma/2028628.aspx joooj kako bi bilo dobro da ga ubije sovjetski džentlmen Edited October 6, 2018 by Underkuruz
kuruz Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 (edited) WAR ENSEEEEEEEEEEEEEEEMBLEEE Edited October 6, 2018 by Underkuruz
Sreta Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Connor >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
aRmatuRa Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Izgazise muslimani Irce i u kafezu i van njega.
aRmatuRa Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Po meni dva borca mogu sa Khabibom, Tony i Kevin Lee. Nadam se da ce peti put biti talican, pa da se Tony i Khabib potuku. Mada je moguce da UFC nastavi ovaj cirkus oko Connora i Khabiba.
Recommended Posts