bradilko Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 totalno sranje za rose, ona andrade je totalni balvan. zamalo totalni debakl brazilaca na eventu. haha, predvideo sam cowboy vs tony, a vidim najaviše i nate vs pettis, zanimljivo...
In The Flesh Posted June 1, 2019 Report Posted June 1, 2019 Sranje za Aleksa, ali Smith se iskupio za onakvu borbu protiv Jonesa. Bio bolji svakako.
Маузер Posted June 1, 2019 Report Posted June 1, 2019 Jbt mislio sam da je ubio Manuwu. Walkera i Rakica upariti, pa kud puklo da puklo.
bo88gdan Posted June 2, 2019 Report Posted June 2, 2019 Stosic je preterano nabijen za svoju visinu mnogo misica trazi mnogo kiseonika mada to kod nekih boraca pali, po meni on nije za polutesku
bradilko Posted June 9, 2019 Report Posted June 9, 2019 uhhhh kakvo veče bukvalno ako su bile 2 do 3 dosadne borbe. cowboy bio mnogo otvoren, nije smeo da dozvoli da ga lepi toni onoliko cepa po faci. iskreno se nadam da će dobiti još jednu priliku sa nekim od top5. valentina izbila džesiku iz univerzuma, al nije kao rakić, bukvalno preslikan ko bones vs dc poslednji put cejudo kakav povratak i bum, stvarno je zaslužio.
bradilko Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 kakav brutalika munjevit nokaut udarac korejskog zombija, svaka čast.
Yoda Posted June 23, 2019 Report Posted June 23, 2019 1 hour ago, bradilko said: kakav brutalika munjevit nokaut udarac korejskog zombija, svaka čast. Da, što bi rekli "right on the button" Inače sinoć u bare-knuckle-u Lobov dobio Malignaggi-a na poene. Koliko se kuvalo na kraju dosta mlako, obzirom da je BK. Ipak, dobiti boksera koji je osvajao pojase u vrsti boksa...
bradilko Posted June 30, 2019 Report Posted June 30, 2019 koliko mu malo treba prostora, svaka šast stajpiju kako se onomad izborio sa zveri...
bo88gdan Posted July 1, 2019 Report Posted July 1, 2019 Kad se JDS bori ko da je juce usao u oktagon a ovaj udara ko tenk elem idemo dalje
Recommended Posts