Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest HEFEST
Posted

Somrak je opasan borac. I najjaci protivnici moraju da se pomuce da ga pipnu jer ima odlicnu tehniku izbegavanja. Van Dam sa druge strane jeste zver, ali covek ima 50 godina i ne znam kako ce to sve ispasti.

Video sam neke snimke sa njegovih skorijih treninga i mogu reci da ne vidim neku veliku razliku u odnosu na pre 20 godina. Mozda samo manjak definicije.

U svakom slucaju u oktobru mec milenijuma!!!!

Guest HEFEST
Posted (edited)

Zato mu je nozica kvrcnula ko grancica. :mhihi:

Van Dam je za njega institucija.

Evo ga noviji snimak treninga. Pravi trening tek treba da pocne i trajace po njgovoj proceni 4 meseca. Kaze da ce morati da se fokusira na svoju noznu tehniku i da izbegava borbu uz konopce.

http://www.dailymotion.com/video/x2x2lu_jean-claude-van-damme

Evo sa Wikipedije.

Van Damme will make a return to fighting and is scheduled to fight former boxing Olympic gold-medalist Somluck Kamsing in October 2010, Las Vegas.[23] The winner of that match will face current world champion Jeffrey "The Squasher" Sun.[24] At the prospect of being the first man over the age of 50 to fight professionally in Macau, Jean-Claude Van Damme stated that "it's kind of dangerous, but life is short."[25]

Edited by HEFEST
Posted

Ma nisu mu ništa uradili... :bigblue: U pitanju je Atilla Kubilay. Kreten...

Borba

Hahahaha koji je car ovaj Filipović. Kako objašnjava: "...Mislim, to je smiješno za pričat... "

Nisam znao da se Van Dam uopšte bavio borilačkim sportovima... :redface:

Posted

Daj, uozbilji se... nećeš moći kompjuter upalit koliko ćeš bit pijan, a kamoli gledat. Matura jbt. :meshuggah: Meni je prije 2 dana bila. Live-stream ne vjerujem da postoji. Ipak UFC funkcioniše na pay-per-view sistemu.

Posted

Не пијеш на матури? Пу, 'бем ти човека. Знао сам да си Црногорац, ал' да си толико нечовек, то нисам могао ни да сањам. :P

Posted

Не пијеш на матури? Пу, 'бем ти човека. Знао сам да си Црногорац, ал' да си толико нечовек, то нисам могао ни да сањам. :P

Ide ljeto biće opijanja, a nešto ne bi da napravim par 'iljada eura štete sjutra. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...