Miilos Posted August 2, 2018 Report Posted August 2, 2018 http://raw-daily.com/father-accepts-fight-with-son-on-1-hour-notice-kos-him-ending-mma-dream/
Yoda Posted August 3, 2018 Report Posted August 3, 2018 iiidemo, nate vs dustin ufc230 Jel dogovoreno? Trebalo bi tada i Weidman - Rockhold 2.
aRmatuRa Posted August 4, 2018 Report Posted August 4, 2018 Samo neka bude borbe.Sa dosadasnjim otkazivanjima,ja cu poverovati da ce biti borbe,tek kad ih vidim u oktagonu,spremne za borbu.
Yoda Posted August 4, 2018 Report Posted August 4, 2018 Ima dosta do borbe, svašta je moguće da se desi, povreda, vaga... Verovatno ću navijati protiv Conora, ali mislim da ima veće šanse za pobedu. Khabib slabo izbegava udarce, voli da ih apsorbuje, pa onda da napadne. Ramenom i rukom da pravi blok, pre nego eksivira. Što znači da će Conor imati prilike da zada udarce u prve 2 runde kada ima stvarno malj umesto pesnice. Posle ta snaga udarca dosta opada. I ovom borbom Conor verovatno postaje vlasnik deonica UFC-a kako je i pričao posle pobede nad Alvaresom.
bo88gdan Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Konacno mis mali pade haha a bilo je blizu to Tj pravi si sampion
vudun Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Kaluđer sa stajlingom MC Stojana, pa još ljubitelj ultimativnih tabadžija! Hmmm...
bradilko Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 pfff, ne znam kako su cejudu dali pobedu, razumeo bih da je bilo kakav bout, ali za pojas nije zaslužio. tj razbio codyja ko zvečku, jbg.
bo88gdan Posted August 5, 2018 Report Posted August 5, 2018 Kaluđer sa stajlingom MC Stojana, pa još ljubitelj ultimativnih tabadžija! Hmmm... sta je nejasno?
Recommended Posts