bo88gdan Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Po meni dva borca mogu sa Khabibom, Tony i Kevin Lee. Nadam se da ce peti put biti talican, pa da se Tony i Khabib potuku. Mada je moguce da UFC nastavi ovaj cirkus oko Connora i Khabiba. Ne verujem da ce Konor da se bavi ovim vise nema poente nista vise da dokazuje rekao je vec da nece da tuzi ove sto su ga napali u oktagonu
Мајор Гашпар Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Ako je Koki za ovog "Rusa", ja sam svakako protiv. 1
kuruz Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 https://www.rt.com/sport/440574-khabib-mcgregor-ufc-brawl-religion-father/ He closed the conference by revealing that Russian leader Vladimir Putin had phoned him to congratulate him on his victory. :rockdevil:
Yoda Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Auh, kakvi fajtevi, haos Vredelo je čekati Srećom nisam bio u pravu za Conora... Pobedio je sport, samo ono posle borbe skroz nepotrebno.
Yoda Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Po meni dva borca mogu sa Khabibom, Tony i Kevin Lee. Nadam se da ce peti put biti talican, pa da se Tony i Khabib potuku. Mada je moguce da UFC nastavi ovaj cirkus oko Connora i Khabiba. Brendan Schaub je kod Rogana par dana pre borbe izjavio da je čuo od nekoga iz Khabibovog tima da ako dobije planira da se povuče sa 27:0 i da eventualno čeka GSP-a ili tako neki meč. Meni je verovatniije da kada se sve ovo slegne i moguće krenu da pljušte kazne da će pre doći do revanša ako Conor bude raspoložen za to i predložio Dani, kao što je za Dijaza, ili da se Khabib povuče / bude kažnjen. Šteta što je ovako sve završeno, glupost od strane Khabiba. Mada dušu dalo za promociju revanša. I kakav preokret Lewisa, Volkov izgubio dobijen meč na samom kraju, ne sećam se ovakvog preokreta. Toni je mašina, 6 meseci posle operacije i onakvog udarca u nogu na počeku borbe da dobije...
vudun Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Sad mi dođe krivo što mu Habib nije odrubio tu tetoviranu glavu.
bradilko Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 (edited) iznenadio me dilon denis što nije bežao od kabiba konor izjavio da se vraća, kabib je pitanje kad će se boriti, najavio je dana da će imati problema sa nevadom... islam i onaj drugi što su napali konora su banovani iz ufca. Edited October 7, 2018 by bradilko
Yoda Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Ja se slažem sa Chael-om. Da je Conor isto uradio prošao bi verovatno bez posledica. Ali Khabib je Rus + musliman (što je danas otežavajuća okolnost u USA) i ti deliš pravdu u sred USA u hali gde su u prvim redovima razne poznate face na najgledanijem UFC dogadjaju. Mislim da je svaka kazna koju dobije primerena. A Dana će jedva čekati da doda na ono što komisija odluči. Imao je svet Conorovim tapout-om i onda odlučio da se na sve to posere.
bradilko Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 СОРИ КОМИШН, СОРИ НЕВАДА... ФАДР ГОНА СМЕШ. 1
In The Flesh Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Lako je imati naknadnu pamet. Milijardu ljudi gleda, najveća MMA borba svih vremena, adrenalin milijardu, ne vlada sobom... Niko od nas ne može ni da zamisli to stanje svijesti. Evo komentar s jednog foruma: Saying all this is one man's fault is disregarding a LOT of context To the point of being pearl-clutchingly oblivious. Take a moment. Think for a second on what it can be like to be on the receiving end of the largest and most focused campaign of disrespect and shit talking the world has been since Ali v Frazier, except add in an actual assault with a small mob and broken glass and spilled blood. I think the reality of what MacGregor builds, which we lionize and memorialize as "the best mind game" or the best trash talker ever should all be settling in right now. Eventually, if you do this long enough, you create an atmosphere where it stops being about business or a fight for sport and it becomes deeply personal and a fight for survival. I don’t think anyone here, reading this right now, can understand what the men on the other side of these prolonged, relentless, celebrated attacks go through mentally and emotionally. Some are from countries where violence is a real danger, where gangs of men maurading can be lethal. And they used video of his assault over and over again to promote the fight. I love Tim. But this header for the piece is just profoundly short sighted. How much did we perpetuate this reality? We are all, as fight fans, responsible for what happened. We reward this behavior. And last night, we revealed ourselves in a very large public way. So let’s not keep throwing blame on one person, but share it so that we can change course. Because this is where we are going every time we eat up all that manufactured rage, disrespect, and bad sportsmanship. We create narratives that become real for not just one but many people. And no one particpates more actively in this construction than MMA media, which they do because we, as fans, demonstrate that a lot of us seem to want this. But just because we want it doesn’t make it right, or advisable, or wise to consume. So how do we perform our fandom now? Where do we go from here? I submit that this is a time to collectively take stock and change how we do things regarding promotion and reporting and consuming, and not to take the easy path of pinning this all on one man or camp. Look in the mirror.
aRmatuRa Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Koja crna kazna, Dobice novcani penale i suspenziju za preiod u kom se ne bi ni borio. UFC je dobio publicitet ko nikad do sada. Jebeni pink, b92,blic i ostala bagra prica o borbi, mogu misliti kakva je tek ludnica u Amerikama. Naravno i Conor je velikim delom zasluzan za publicitet, ali ovo sranje na kraju je doslo ko kec na desetku UFC-u. Ceo svet prica o borbi i aftermath sranju.
Yoda Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Sve to stoji. Videćemo, zavisi od presude, gde sve do pola godine je dobro prošao. Ide mu na ruku što Conor hoće revanš.
bradilko Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 Lako je imati naknadnu pamet. Milijardu ljudi gleda, najveća MMA borba svih vremena, adrenalin milijardu, ne vlada sobom... Niko od nas ne može ni da zamisli to stanje svijesti. istina. ali brt, trebalo je sve to da splasne u onom trenutku kad je ponizio konora, ali njemu to nije bilo dosta. lack of remorse na pressu mu svakako ne ide u korist. svakako mu ne želim preoštru kaznu.
In The Flesh Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1967617916682555&id=253591008085263
aRmatuRa Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 U fazonu, mogu da me povrede, ali ne i da me povrede.
In The Flesh Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 https://fosmedia.me/mobile/sport/ostali-sportovi/da-li-se-megregor-izvinjavao-habibu-poslije-trece-runde-je-samo-posao-video
kuruz Posted October 8, 2018 Report Posted October 8, 2018 https://www.b92.net/sport/teme/ljubisavljevic.php?yyyy=2018&mm=10&nav_id=1453533 dobar tekst
Recommended Posts