In The Flesh Posted November 1, 2019 Report Posted November 1, 2019 Uz #leangate https://www.bloodyelbow.com/2019/11/1/20943777/ufc-244-mma-news-video-kelvin-gastelum-controversy-darren-till-fight-weigh-in-new-york
bo88gdan Posted November 1, 2019 Report Posted November 1, 2019 5 hours ago, bradilko said: Od mene navijačka kladionica za sve 😄 Masvidal (cenim ipak da će nate da ga ugnjavi i subuje) Till (manje volim gasteluma, mnogo kenja lik) Wonderboy BlagoyE (osim ako lewis nije podrobno radio na kardiju pa postao bolji borac) Gillespie (becuz fuck dat kevin lee guy) Walker (u svakom smislu 😄 ) Diaz Gastelum Wonderboy Black Beast Kevin Lee Walker
Yoda Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Jeste bilo, meni ovo omiljena kombinacija komentatora, Cruz uvek odličan sa komentarima, verovatno najbolji stručni konsultant. Ispade Walker iz jurenja za Jonesom, ostaje Reyes, možda Rakić videćemo u dec... Masvidal realno bolji, nadam se da neće praviti revanš zbog ovoga, ali tu leže pare. Wonderboy odličan, šteta što nije mogao do KO / TKO. Till pogodio u izboru da menja kategoriju.
bo88gdan Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Mislim da je najvecu razliku napravilo to sto Masvidal mnogo jace udara
bradilko Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 masvidal dominirao definitivno, bilo bi teško nejt da dođe do pobede, mada, na početku 4te je masvidal imao neki čudan pogled, plus mi je nešto ubledeo... bratić wonderboy se vratio i održao kliniku borilačkih veština. shabazyan fenomenalan ko nad tavarezom. anderson bukvalno usrao walkera. i damn, kevin lee, kakav povratak. ipak, jon anik najjači. cruz: good elbow by till; anik: still not better than kalvin's on weigh-ins
Sreta Posted November 5, 2019 Report Posted November 5, 2019 Veliki Duran na kraju odao pocast velikom Nejtu.
Yoda Posted November 10, 2019 Report Posted November 10, 2019 Zabit crkao posle 3 runde, da je bilo još 2... Hardy bez veze pristao na ovo, još se nije ohladio od prethodne. I to protiv Volkova. Roberts spasio da ne budu sve odluke.
Yoda Posted November 30, 2019 Report Posted November 30, 2019 https://www.mmamania.com/2019/11/30/20988963/tony-ferguson-officially-signs-contract-fights-khabib-on-april-18-in-brooklyn-ufc-mma-espn-mcgregor https://www.foxsports.com.au/ufc/ufc-246-conor-mcgregor-vs-donald-cowboys-cerrone-fight-date-details-venue/news-story/b34ee1afdc6e06a4a0c5d03aa736cf8c
bo88gdan Posted December 8, 2019 Report Posted December 8, 2019 https://talksport.com/sport/mma/640409/alistair-overeem-ufc-lip-gruesome-injuries/
In The Flesh Posted December 8, 2019 Report Posted December 8, 2019 Sranje za Overima, prosto nevjerovatno da onako gubi mec. Trebalo bi da se povuce, 14 nokauta u MMA je previse, ne racunajuci K1. Nikad nece biti UFC sampion, izazivao je za titulu, ima sve ostale moguce pojaseve...odmaraj.
Yoda Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Svaka čast Colby-ju, za nijansu slabiji. Ostade Usman na 100% takwedown defence 🙂 Zanimljivo kako će dalje u 170, naročito sa Masvidalom. Woodley... Volkanovski iskusno. Nunes ili kraj u 1. ili svih 5 rundi. Ali i dalje deluje nepobedivo.
In The Flesh Posted December 15, 2019 Report Posted December 15, 2019 Strasan main event, jedan od boljih meceva za titulu. Zao mi Aldoa, onaj takedown u prvoj je odlucio borbu, imam osjecaj. Da je tu ostao na nogama vjerovatno bi svi dali njemu tu rundu. Drugu ubjedljivo bolji, trecu je izgubio, iako je bio agresor. Max opet u zabludi da je bio bolji, kao protiv Poiriera. Matt Brown, inace jedan od omiljenih mi boraca, vratio se pobjedom. Odlican event.
bradilko Posted December 16, 2019 Report Posted December 16, 2019 mislim ipak da su max i volkanovski bili previše blizu, pogotovo kad su borbe za pojas u ovakvim situacijama bi trebalo da ide draw po mom mišljenju. svakako dustin je bio drastično jasno bolji od maxa, tamo nema dileme. aldo isto, bez problema mogao draw. mali pjotr oljuštio fabera i posle zamalo da se potuče sa kodijem u bekstejdžu 😄 usudio bih se da kažem da je na nogama germaine bolja od amande, ali džaba kad je takedown defence teška nulara. šteta za colbyja, da je uspeo da izbegne poslednji usmanov flurry, bilo bi zajebano kome bi otišli poeni 😄 džef nil uništio platinuma, malo mi žao 😄
Yoda Posted December 21, 2019 Report Posted December 21, 2019 Upravo prenos na Fight Chanellu ko ima. Rakić sledeća borba. Ovo ako dobije velika stvar. Ako izgubi...
Yoda Posted December 21, 2019 Report Posted December 21, 2019 Volkan dobio na iskustvo, meni se Rakić čini dosta jači i trebalo je ići napred u razmene, manje u grepling, ali se sa pravom plašio Volkana i kontre. Posle onih leg kikova mnogo teže. Stvarno šteta, velika šansa, ima za čim da žali...
kuruz Posted December 21, 2019 Report Posted December 21, 2019 daj ne seri, opet isto ko prošli put, a imao ga je Badr
Recommended Posts