bo88gdan Posted February 11, 2020 Report Posted February 11, 2020 On 2/9/2020 at 6:39 PM, Yoda said: Po meni je bilo 3:2 za Reyesa, prve 3 runde, s tim što je Jones imao Octagon Control bolji u 3, što sudije izgleda dosta cene. Ali godinama unazad se vidi kako UFC sudije ocenjuju mečeve za pojas. Verujem da bi od 20 različitih kombinacija UFC sudija jedno 17 opet ocenilo 3:2 za Jonesa. Tako da neke klasične kradje nije bilo ako gledamo kako sudije inače rade u ovakvim mečevima. Jedino taj sudija što je bodovao 49:46, taj već nije normalan. Slično kao Shevchenko - Nunes 2. meč kada se bunila Valentina. Nije da nije u pravu, ali kada ode na odluku moraš da budeš mnogo bolji od šampiona da ti je dodele. To se baš retko dešava. Nema neke logike, ali je jednostavno tako. Ako je GSP - Hendricks bila očigledna kradja, ovo ni blizu toga, nego nekako očekivano bodovanje... Bodovali su na Jones-a zato sto je sampion i donosi vise love firmi, ako cemo posteno
bradilko Posted February 12, 2020 Report Posted February 12, 2020 ipak se najviše slažem sa čika kavanom
bradilko Posted February 20, 2020 Report Posted February 20, 2020 uhh, biće zajebano. izrael bukvalno mora da odradi perfect meč kao vitaker prvi put, ne verujem da može da nokautira čika yoela. svakako navijam za yoela, da uzme pojas pred penziju, izraelu je potreban poraz.
Yoda Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 Odličan glavni meč. Možda Felder malo bolji, ali verovatno presudio takedown na kraju... Split je svakako bio...
In The Flesh Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 Nije takedown presudio, dvojica sudija su mu dali petu rundu. http://mmadecisions.com/decision/10928/Dan-Hooker-vs-Paul-Felder
bradilko Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 i ja bih rekao da je felder bio malo jači
Yoda Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 4 hours ago, In The Flesh said: Nije takedown presudio, dvojica sudija su mu dali petu rundu. http://mmadecisions.com/decision/10928/Dan-Hooker-vs-Paul-Felder Sada vidim, u pravu si. Možda malo više navukli za domaćeg, ali sva 3 ishoda su na kraju bila moguća. Bilo je i gorih odluka 🙂
bo88gdan Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 On 2/20/2020 at 4:09 PM, bradilko said: uhh, biće zajebano. izrael bukvalno mora da odradi perfect meč kao vitaker prvi put, ne verujem da može da nokautira čika yoela. svakako navijam za yoela, da uzme pojas pred penziju, izraelu je potreban poraz. slazem se A Joana vs coronavirus?
bradilko Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 ili 5 rundi decision za fake tits, ili 2nd rd ko za koronu
In The Flesh Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 https://www.lowkickmma.com/report-conor-mcgregor-vs-justin-gaethje-summer-fight-planned/?fbclid=IwAR1HoaxNt2uWF4IZKErFTl69geXkwTR94zp2idq0CUCpKKS_Cma2TSqUnn8 Fak jea
bradilko Posted February 25, 2020 Report Posted February 25, 2020 pustio buvu ariel juče... interesuje me u kojoj diviziji će biti borba 😄
bo88gdan Posted February 29, 2020 Report Posted February 29, 2020 On 2/25/2020 at 5:26 PM, bradilko said: pustio buvu ariel juče... interesuje me u kojoj diviziji će biti borba 😄 u lakoj ima logike najvise ako ce pobednik da ide na titulu
Yoda Posted March 1, 2020 Report Posted March 1, 2020 Kakav haos oko 125 pojasa, trenutno je i dalje ničiji. Ja bih voleo da Cejudo dobije Alda, ne volim kada UFC nekoga gura van svake logike... Za Conora... Teško očekivati da bi izabrao Usmana pre revanša sa Khabibom. Ne verujem da je to uopšte bila opcija. I protiv Tony-ja (ako ovaj dobije) bi po meni imao još i veću šansu za pojas. A Kavanagh je odavno izjavio da bi se Conor teško ponovo skinuo na 145.
bradilko Posted March 2, 2020 Report Posted March 2, 2020 19 hours ago, Yoda said: Kakav haos oko 125 pojasa, trenutno je i dalje ničiji. Ja bih voleo da Cejudo dobije Alda, ne volim kada UFC nekoga gura van svake logike... Za Conora... Teško očekivati da bi izabrao Usmana pre revanša sa Khabibom. Ne verujem da je to uopšte bila opcija. I protiv Tony-ja (ako ovaj dobije) bi po meni imao još i veću šansu za pojas. A Kavanagh je odavno izjavio da bi se Conor teško ponovo skinuo na 145. ja bih uzeo cejudu oba pojasa, pogotovo što neće ni protiv aljo-a ni protiv yana, nego uzeo alda lal zapravo bih voleo da uzme aldo, pa da padne decapitation by yan 😄
Yoda Posted March 7, 2020 Report Posted March 7, 2020 Vidim da Cormier pominje da bi virus mogao da odloži Tony - Khabib. Što je po meni realno, samo ako ga ne smiri toplije vreme. Kao da je uklet meč.
bo88gdan Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Isuse kakvo ludilo od meca Adesanja i Romero neka puse kurac
In The Flesh Posted March 8, 2020 Report Posted March 8, 2020 Trebalo je nerijeseno da bude, kao Hunt vs Bifoot. Nema gubitnika u takvim mecevima
Recommended Posts