Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mrzi me da gledam 36 min, ali kontam da je bilo ovako: Lik usao, video odmah da se zajebao, pokusao da se izvini, a bratic mu polomio ruke i noga na vise delova 🙂

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dileja samo takva, mada je lud, pa to ni ne cudi. Ali ovaj ga je unistio, zadnju rundu jedan sudija cak dao 10-7. Na kraju bilo tesko za gledati, poslije ovakvih batina niko vise nije isti. Ne bi me cudilo da ga u sljedecoj borbi neko oladi u prvoj rundi.

Cejudo lagano, cudno da se povukao. Bas se vidjelo samopouzdanje u borbi, djeluje nepobjediv u ovom trenutku.

Ngannou prica za sebe. Zadnje cetiri borbe ukupno 2 minuta. :haha:

Meni Cowboy bio bolji, svakako nije za jednoglasnu odluku. Cak i Werdum mislim da je bio bolji u drugoj i trecoj rundi.

Posted

Meni je na kraju bilo žao Tony-ja, iako nisam navijao za njega. Znam da je imao psihičke probleme, pa i porodične, danas je u pojedinim trenucima izgledao kao klovn sa tim njegovim plesanjem. Gadne batine i sve teže do pojasa sada...

Jedan od jačih utisaka kada je Hardy izjavio da je od DC-a čuo da de Castro ima problema sa nogom 🙂

Da, čudno za Cejudo-a, videćemo da nije neka fora...

Posted (edited)

king of cringe tvrdi pazar sa ujka dejnom.

justin rastavio tonija. od homer simpson of mma do ovoga. svaka čast.

cowboy i pettis loša borba, obojica su bili prepažljivi.

kataru možda dati rematch protiv zabita.

luque preslagao facu niku.

vredi pohvaliti i malog bryce mitchela, imaće budućnost.

Edited by bradilko
  • 3 weeks later...
Posted

Kako je meni Woodley pre godinu dana izgledao nepobedivo kao retko koji šampion, čak ni Jones... A onda izgubio svaku rundu u poslednja 2 meča.

Posted
2 minutes ago, Yoda said:

Kako je meni Woodley pre godinu dana izgledao nepobedivo

Meni nikad. 🙂

Ja se uvijek cudim kako se ljudi loze na njega.

Znao sam da ce ga Usman ranijeti, bio neki poll sad za ovu borbu, bez oklijevanja kliknem Burnsa.

Da se borba sa Kolbijem materijalizovala, kladio bih se da ce ga unistiti.

Posted

Navijao sam ja protiv njega uvek. Nego odličan rvač, takedown defence bila 94% do ovog meča, najviša u UFC-u, ubijao desnicom, jak kao konj. Stvarno mi delovao nepobediv, da će da se pre povuče nego da izgubi pojas. Ali eto, ima boljih...

Posted

pregazilo ga vreme. slična situacija kao što jones jedva (ako uopšte) brani pojas poslednje dve godine.

tačno postoji ta smena generacija, neki se stariji borci adaptiraju, neki ne...

Posted

cody's back!

o'malley nastavlja spektakularnu seriju, jako želim da sledeći protivnik bude top10 😄

felicia spencer - homer simpson of women mma

aljo dominacija, trebalo je njega protiv yana za titulu, ovo sa aldom je lol

also, rogan samo što nije zaplakao dok je pričao sa stamanom.

Posted

DC ce uvek imati samo jednu slabu tacku i to ce uvek bit Bones. Lako ce on sa Stipicom, koga neizmerno postujem. Nemerljivo je bolji.

Posted

videćemo, legenda je dc, ali i stipica je naučio štošta... ako ćemo realno, sve je moguće, ništa me neće iznenaditi.

Posted

Izgleda Rakić - Anthony Smith 29. avgusta. Super što je opet dobio nekog sa vrha posle poraza od Oezdemira. Da vidimo koliko može...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...