In The Flesh Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 Cro Cop vs. Frank Mir 25. septembra. Ajmo Mirko,Srbine! 1
Dead Man Walking Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Sad sam se setio da sam zaboravio za Silvu 13. avgusta. Sa'ću da probam nađem negde da vidim kako je prošlo.
In The Flesh Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Proslo je super po Silvu kako je moglo da bude. 4 i po runde ga je ovaj mlatio i buć - triangle choke. BJJ FTW
Dead Man Walking Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 (edited) Gledao sam meč i skenjao sam se... Silva stvarno nije ličio na sebe. Triangle choke je bio regularan i svaka mu čast, na kraju je izgledalo da je to spremao duže vreme. I nije mi tačno jasno kako al' ovaj što je ceo meč bio gore je izgledao kao da je popio par nokaut-a dok se na Silvinoj faci ništa nije videlo od onih udaraca Edited August 20, 2010 by Dead Man Walking
Guest Шејтанов Чобан Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Fedor Emelianenko accepted your friend request. http://www.facebook.com/profile.php?id=1264989118 1
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 najjace je sto sad niko ne smije da se bori sa fedorom.
Guest Шејтанов Чобан Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Зато што је после вероватно онако глупог пораза полудео,па ће следећег противника дословно раскомадати. Још ако буде реванш са Werdumom ето додатне стимулације да некога унакази. 1
BLAGOJE Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 ovaj otisao i izmislio sto tezu povredu.nece ga biti pun kurac vremena.dzabe mu je,cekace ga ovaj do sudnjeg dana.a onda ce umjesto muke isusove ljudi da govore muke werdumove.
Маузер Posted October 24, 2010 Report Posted October 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZKJM1j4WlRU 1
Guest Шејтанов Чобан Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 (edited) 2:15 пропуштено дављење,2:50 пропуштена полуга. Осим овог песничења борба нема баш много креативности.Брок крене силовито али се брзо умори и после је рањив Edited October 31, 2010 by Шејтанов Чобан 1
In The Flesh Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Cain je trenutno,uz Fedora i Alistera,najbolji MMA heavyweight. Prejak je i u stand up borbi i u parteru. A ova UFC menadzmentom napumpana kreatura je napokon pokazala da je smijesan borac. Nikakav stand up,izdusio poslije 2 minuta borbe...i on se smije Fedoru.
BLAGOJE Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 samo preko medija,jos niko ne smije da prihvati mec sa fedorom.
Dead Man Walking Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Skontajte kod Broka u sali na zidu iza piše Slayer http://www.youtube.com/watch?v=8YEUcRqPFIg
Guest Шејтанов Чобан Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Како бих волео да га видим против Федора,мада сумњам да ће се то десити.
Маузер Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Uf kako bih i ja voleo. Kakvo bi to unistavanje bilo.
Guest Шејтанов Чобан Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Америчка стероидна говна. Знају само стенд ап да раде,углавном.Зато Бразил,Русија,Јапан су пуни мајстора неких спортова за партер. http://www.youtube.com/watch?v=xFNgZaZaipM 1
Mr.Hate Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Jel gleda neko kvalifikacije za k1 finale u fajt klubu na jurosportu?Lebaner dobio mec a sudije dosudile extra rundu pa je napustio ring.Sefo klasika nespreman za 3 runde,jedva je imao snage i za cele dve.Aerts radi sad,deda is back with a bang da osvoji osamnaesti k1 turnir. Odo da gledam do kraja.
Мајор Гашпар Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 Против кога се борио Лебанер? Ако је против неког жуће, онда не чуди тај продужетак...
Mr.Hate Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Pa naravno,sto vise njihovi borci nemaju pojma to su sudije pristrasnije.Se secas pre nekoliko godina ono kad su debila Musashija forsirali,jebavali Bonjaskog koji je ubio boga u njemu sa dve tri ekstra runde...
Мајор Гашпар Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 (edited) Имам снимак те борбе. Развалио га човек од батина. Колика пизда мораш бити, па да онако продужиш меч. Edited November 15, 2010 by Мајор Гашпар
Mr.Hate Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Ranije smo mnogo gledali k1,cak snimali na video kasete dok jos nije bilo brzog neta.Obozavao sam Ignjasova,Mark Hanta,Hoosta,Lebanera,Sefa,Martin Holma pa i Leka zbog rucne tehnike iako je boksovao pod hrvatskom zastavom.Zadnji borac koji se pojavio sa dobrom tehnikom (da ne mlati bez veze) za mene je Ruslan Karaev i Petr Vandracek,pravi vitezovi s mudima do kolena... Jedno vreme sam bio bez jurosporta kad sam odjavio kablovsku a sad imam iptv mada mi se vise svidjalo dok nije postojao fight club,iseckaju ga,od jednog dogadjaja naprave tri emisije,i reklame su jako duge i dosadne.Mnogo sam voleo ranije da gledam i max k1 gde su oni nepoznati petlici sa Tajlanda al tu uvek najbolje batine,brzina i tehnika.Hit k1 je bio kad je debilcina Bob Sap ucestvovao,svi se izivljavali nad njim a on siroma place kao bebce,konjina od 860 kila.
Sreta Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Uvek Randy Couture nikad Tito Ortiz !!!
In The Flesh Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 Kad je onaj K1 turnir na kom učesvuje Overeem i zbog kojeg je odbio mec sa Fedorom?
Guest Administrator Posted November 16, 2010 Report Posted November 16, 2010 (edited) Ranije smo mnogo gledali k1,cak snimali na video kasete dok jos nije bilo brzog neta.Obozavao sam Ignjasova,Mark Hanta,Hoosta,Lebanera,Sefa,Martin Holma pa i Leka zbog rucne tehnike iako je boksovao pod hrvatskom zastavom.Zadnji borac koji se pojavio sa dobrom tehnikom (da ne mlati bez veze) za mene je Ruslan Karaev i Petr Vandracek,pravi vitezovi s mudima do kolena... Jedno vreme sam bio bez jurosporta kad sam odjavio kablovsku a sad imam iptv mada mi se vise svidjalo dok nije postojao fight club,iseckaju ga,od jednog dogadjaja naprave tri emisije,i reklame su jako duge i dosadne.Mnogo sam voleo ranije da gledam i max k1 gde su oni nepoznati petlici sa Tajlanda al tu uvek najbolje batine,brzina i tehnika.Hit k1 je bio kad je debilcina Bob Sap ucestvovao,svi se izivljavali nad njim a on siroma place kao bebce,konjina od 860 kila. Ignjasov je meni bio favorit , Crveni Skorpion su ga zvali ako se ne varam , veoma brzi napadi rukama i imao je i dobru tehniku sa nogama. Kasnije je postao kesa i los. Ali , mislim da si zaboravio jednog od najboljih K1 boraca , po meni , Letece Koleno , aka Remy Bonjasky. Edited November 16, 2010 by Administrator
Recommended Posts