bradilko Posted November 14, 2022 Report Posted November 14, 2022 videh sinoć... RIP za velikog gospodina.
bradilko Posted December 13, 2022 Report Posted December 13, 2022 jan ankalaev mogu da zamislim draw, ali ujka dejna sačuvao paddyja
Sreta Posted December 25, 2022 Report Posted December 25, 2022 (edited) Bas mi zao... Neka pociva u miru! Edited December 25, 2022 by Sreta
Sreta Posted June 11, 2023 Report Posted June 11, 2023 Svi klovnovi ovoga sveta, ujedinite se! Svakako nisam dostojan da drobim bio kome, ko je krocio u ring, a kamo li sampionu... PAJAC JBT!
Yoda Posted March 10 Report Posted March 10 Kakva karta 299. Drago mi je zbog MVP-a, samo je neozbiljan i ima 37 godina da bi napravio nešto više u UFC-u. I falio je finish sinoć. Šteta za Nganua, protiv Fjurija nisam ništa očekivao, sada su bila viša očekivanja, ali ga razbio AJ kao amatera. Čeka se Raketa i UFC 300... 2
Sreta Posted March 11 Report Posted March 11 Odlicna karta, Bogdanu sam kucao i nocas. Pjotra je samo Merab tukao. I cisto da se zna, SVAKI PRAVI GROBAR TUDJMANA FRANJU SLAVI DA NJEGA NIJE BILO BILI BI CRVENO PLAVI 1
bradilko Posted March 11 Report Posted March 11 a i merab mu kitu mirisao više no ga tukao... 22 hours ago, Yoda said: I falio je finish sinoć. ja ne znam koga oni laktovi ne bi finiširali... 1
Recommended Posts