Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, nase borbe zaista toliko traju. Verovatno borci nisu istog kvaliteta, pa zato jedan na startu prebije drugog.

Ne govorim istocno-hercegovacki...ne, ali stvarni ne kapiram poentu tih vasih avatara i izmisljanja nekih nepostojecih izraza, sta god to bilo.

Posted

EW jbg. krenula obnova softvera taman dok sam editovao post

@Simona - C,c,c,c....Kakav ego...To shto ti nisi chula za neshto ne znachi da to neshto ne postoji.... :no:

Posted
Ne govorim istocno-hercegovacki...ne, ali stvarni ne kapiram poentu tih vasih avatara i izmisljanja nekih nepostojecih izraza, sta god to bilo.

samo stavi i bice ti jasno :da:

Posted
:mad::mad::mad::mad:

Dodjavola, gde ste bili dosad?

Propade mi plan... :udri:

P.S. Chuck Liddel jebe keve...

CL je zanimljiv borac..kao pojava..pravi ulicni fajter...ali pogledaj njegovu tehniku koja je uzasna. Recimo, uporedjivati njega i Mirka Filipovica je zaista smesno.

Posted
CL je zanimljiv borac..kao pojava..pravi ulicni fajter...ali pogledaj njegovu tehniku koja je uzasna. Recimo, uporedjivati njega i Mirka Filipovica je zaista smesno.

Uzhasna? Tipa niko josh nije submittovao (jer je jak rvach a pesnaje su mu k'o lokomotive u punom zaletu). Pa jeb'o je mamu Titu Ortizu u Januaru. Nazhalost nisam imao priliku da gledam mrskog nam ustashu u februarskoj borbi pa ne znam jel' u formi... mada ne verujem da bi se vratio nespreman.

P.S. Da bi nastavili da diskutujemo predlazhem da iskopirash shrafciger u saksiju i strpash je u avatar....

Posted (edited)
priznajte da vas gledanje UF-a sexualno uzbudjuje. Svako ima neke svoje male "prljave tajne" :redface:

nije tajna, ali je prljava. :) ja redovno petkom pratim Smackdown/Raw recimo.. da imam vise od ova crna tri kanala u kuci, vjerovatno bi redovno gledala ESPN i sl. .. 20-ak muskaraca kako trce u sorcevima za loptom, plus VATERPOLO (:balav: :balav:) :):wub:

slazem se s gavrom s jedne strane za vitestvo, i podrzavam post, ali s druge strane kad sam ljuta, volim da gledam, jer me oslobadja stresa.. :D

ufnfisherrileycopyzn2.jpg

Edited by blondie
Posted

apsolutno. bolje kolomboc nego rob :)

inace, glavni sponzor UFC je znamo ko..... :ph34r: (i ovdje upada Cynic s nekom opasnom slikom :) )

Posted
3Tepško u ovako kasne/rane sate.

Kentucky Fried Collomboch i Ultimate Fighting Collomboch idu ruku pod ruku... nažalost, nemma pripremljenu priogdnu fotografiju osim na prvi pogled unrelated jedne. Postoji simbolikka naracvno

obey.png

Fakat...Fali nam umetnichko nada'nuche s tvoju stranu...vidish da smo svi izgoreli...

OFFTOPIC:

Lele dunjeranke....nasilje at it's most pointlessly best...

Posted

Mogla bih ja da zatvorim ovu temu. Naime, radi se o ultimate fight-u, da vas podsetim samo.

PS. delicu vam besplatne ulaznice za vece borilackih vestina ako budete dobri.

Posted
Mogla bih ja da zatvorim ovu temu. Naime, radi se o ultimate fight-u, da vas podsetim samo.

PS. delicu vam besplatne ulaznice za vece borilackih vestina ako budete dobri.

Pa nemoj tako....u proseku svaki 3 post ima veze s temom (bar s onom na koju ti mislish)...evo ima par bash lepih linkicha...

P.S. e, da kolomboc je nepotkupljiv...osim ako ne delish ulaznice UFC68 :mhihi:

Posted

Simona Ventura,

Na mnogim temam o muzici je prisutna prepiska, ko je koga video na koncertu, kakvu kosu ima, da li je bas to ta osoba jer je bio polumrak...pa niko ne brise postove niti zatvara.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...