Shamandalie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ne znam kakve su ti to novosrpske kovanice, nema toga u Vukovom recniku, a ja se drzim strogo knjizevnog jezika.
Vresište Posted February 22, 2007 Author Report Posted February 22, 2007 Ovo je iz perioda pre Vuka (ozbiljno, bar bo Akseanosilasovim nalazima ). Hochesh da kazhesh da govorish istochno-hercegovachkim narechjem?
Rumenige Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Jebes nase borce..borba traje pola minuta. Prajd je zakon.. Najjaci boraci.. onaj ustasa Filipovic..i Minotaur.
Shamandalie Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Da, nase borbe zaista toliko traju. Verovatno borci nisu istog kvaliteta, pa zato jedan na startu prebije drugog. Ne govorim istocno-hercegovacki...ne, ali stvarni ne kapiram poentu tih vasih avatara i izmisljanja nekih nepostojecih izraza, sta god to bilo.
Vresište Posted February 22, 2007 Author Report Posted February 22, 2007 Dodjavola, gde ste bili dosad? Propade mi plan... P.S. Chuck Liddel jebe keve...
Vresište Posted February 22, 2007 Author Report Posted February 22, 2007 EW jbg. krenula obnova softvera taman dok sam editovao post @Simona - C,c,c,c....Kakav ego...To shto ti nisi chula za neshto ne znachi da to neshto ne postoji....
ilegalac Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 priznajte da vas gledanje UF-a sexualno uzbudjuje. Svako ima neke svoje male "prljave tajne"
Axeanosilas Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Propade mi plan... Није.. Ви'л би бАк, стронгер ден евр.
MudriPanj Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Ne govorim istocno-hercegovacki...ne, ali stvarni ne kapiram poentu tih vasih avatara i izmisljanja nekih nepostojecih izraza, sta god to bilo. samo stavi i bice ti jasno
Vresište Posted February 22, 2007 Author Report Posted February 22, 2007 Jupi, stigla je konjica!!! @Axe - nismo ni odlazili @MP - sad je bezbedan - svaka chast
Rumenige Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 Dodjavola, gde ste bili dosad? Propade mi plan... P.S. Chuck Liddel jebe keve... CL je zanimljiv borac..kao pojava..pravi ulicni fajter...ali pogledaj njegovu tehniku koja je uzasna. Recimo, uporedjivati njega i Mirka Filipovica je zaista smesno.
Vresište Posted February 23, 2007 Author Report Posted February 23, 2007 CL je zanimljiv borac..kao pojava..pravi ulicni fajter...ali pogledaj njegovu tehniku koja je uzasna. Recimo, uporedjivati njega i Mirka Filipovica je zaista smesno. Uzhasna? Tipa niko josh nije submittovao (jer je jak rvach a pesnaje su mu k'o lokomotive u punom zaletu). Pa jeb'o je mamu Titu Ortizu u Januaru. Nazhalost nisam imao priliku da gledam mrskog nam ustashu u februarskoj borbi pa ne znam jel' u formi... mada ne verujem da bi se vratio nespreman. P.S. Da bi nastavili da diskutujemo predlazhem da iskopirash shrafciger u saksiju i strpash je u avatar....
Goatik Posted February 23, 2007 Report Posted February 23, 2007 oh, kolege fajteri!! this is la resistance!!! nikome nece propasti plan, kolomboc je uz nas!
blondie Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 (edited) priznajte da vas gledanje UF-a sexualno uzbudjuje. Svako ima neke svoje male "prljave tajne" nije tajna, ali je prljava. ja redovno petkom pratim Smackdown/Raw recimo.. da imam vise od ova crna tri kanala u kuci, vjerovatno bi redovno gledala ESPN i sl. .. 20-ak muskaraca kako trce u sorcevima za loptom, plus VATERPOLO (:balav: :balav:) slazem se s gavrom s jedne strane za vitestvo, i podrzavam post, ali s druge strane kad sam ljuta, volim da gledam, jer me oslobadja stresa.. Edited February 24, 2007 by blondie
Vresište Posted February 24, 2007 Author Report Posted February 24, 2007 (edited) Mojne tako tet mu je najgotivniji... edit @goatik- odlichan avatar!!!! OFFTOPIC: Vratio se ustasha i lomi.... Sh'o reche tip u komentaru, ljudi s Pridea ne bi trebalo da idu na UFC...nije humano Edited February 24, 2007 by matatrtaDgrejt
Goatik Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 hvala hvala... p.s. tet mu je sustina postojanja!
blondie Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 apsolutno. bolje kolomboc nego rob inace, glavni sponzor UFC je znamo ko..... (i ovdje upada Cynic s nekom opasnom slikom )
Vitamin K Experience Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 3Tepško u ovako kasne/rane sate. Kentucky Fried Collomboch i Ultimate Fighting Collomboch idu ruku pod ruku... nažalost, nemma pripremljenu priogdnu fotografiju osim na prvi pogled unrelated jedne. Postoji simbolikka naracvno
Vresište Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 3Tepško u ovako kasne/rane sate. Kentucky Fried Collomboch i Ultimate Fighting Collomboch idu ruku pod ruku... nažalost, nemma pripremljenu priogdnu fotografiju osim na prvi pogled unrelated jedne. Postoji simbolikka naracvno Fakat...Fali nam umetnichko nada'nuche s tvoju stranu...vidish da smo svi izgoreli... OFFTOPIC: Lele dunjeranke....nasilje at it's most pointlessly best...
Shamandalie Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Mogla bih ja da zatvorim ovu temu. Naime, radi se o ultimate fight-u, da vas podsetim samo. PS. delicu vam besplatne ulaznice za vece borilackih vestina ako budete dobri.
Vresište Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 Mogla bih ja da zatvorim ovu temu. Naime, radi se o ultimate fight-u, da vas podsetim samo. PS. delicu vam besplatne ulaznice za vece borilackih vestina ako budete dobri. Pa nemoj tako....u proseku svaki 3 post ima veze s temom (bar s onom na koju ti mislish)...evo ima par bash lepih linkicha... P.S. e, da kolomboc je nepotkupljiv...osim ako ne delish ulaznice UFC68
ilegalac Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Simona Ventura, Na mnogim temam o muzici je prisutna prepiska, ko je koga video na koncertu, kakvu kosu ima, da li je bas to ta osoba jer je bio polumrak...pa niko ne brise postove niti zatvara.
Shamandalie Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 (edited) Ali to sve ima veze sa pomenutim koncertima, zar ne? Edited February 27, 2007 by Simona Ventura
Vresište Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 (edited) @SV - pa linkovi definitivno nisu za "Znanje-imanje".... Edited February 27, 2007 by matatrtaDgrejt
Recommended Posts