Sreta Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Samo Jackson da se ne obruka . Valjda sada trenira brat moj , vredno ...
Sreta Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Do jaja je klip , ko nije gledao Forest kebe jevu ... http://www.youtube.com/watch?v=bV8uDe3ytuA&feature=related Inace Dzekson se mnogo uzmuvao i mnogo prica , zna on jako dobro ko je Jones . Ne mogu da docekam Subotu .
Sreta Posted September 24, 2011 Report Posted September 24, 2011 Nocas prenos na rojadirecta.es , ima par linkova , bar jedan obavezno bude HD . Gledao sam merenje , Jones se polagano nervira , mozda je to Rampageova taktika , kao sto je Leben navukao Silvu . Nadam se da je tako .... Rampage danas ulazi u istoriju kao najveci borac svih vremena (posle Fjodora naravno)... Pojas ce naci svoj put do kuce , tamo gde pripada . RAMPAGE !!!
Sreta Posted September 25, 2011 Report Posted September 25, 2011 Jebite se svi koji ste navijali za klinca ... Samo old school ... Rampage !!!!!!!
Sreta Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 In the flesh , sta ti velis , kakve sanse ima Silva protiv Bruce Lee-a na sledecem UFC-u ? Kazu da ce biti strpljiv , ali ne vredi , budala je to ... nekada najopasniji covek na planeti ....
In The Flesh Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Haha, "Bruce" Lee je mnogo zajeban igrač. Gledao sam mu mečeve, ima nevjerovatnu nožnu tehniku. Bolji je strajker u globalu od Silve, a nije onako divalj i ne otvara se kao Silva. Može svašta bit, ali mislim da je Silva nokautiran previše puta i da mu je brada pošla u kurac, da bi mogao da se nosi sa ovakvim udaračem. Mada, Cung Lee ima oko 40 godina, samo 8 mečeva, eventualno na iskustvo da ga dobije. Mnogo zanimljiv sljedeći UFC. Neporaženi Mittrione sa Kongom, Mirko sa Nelsonom i , naravno, ono što može da bude jedna od najboljih borbi godine: Diaz vs Penn. Kakva makljaža će to da bude.
Sreta Posted October 23, 2011 Report Posted October 23, 2011 Jbt Diaz - Penn , tu jednostavno ne mogu da navijam ni za koga , obojicu obozavam . Kongo je budala , to smo videli do sad , moze ga svako iscepati , a on moze da razbija isto tako koga god mu daju . Nelson svasta prica , mada ako se Mirko vec oprasta , voleo bih da to bude pobedom , zavoleo sam ujku jer je teska budala
In The Flesh Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 http://lowkick.blitzcorner.com/UFC/UFC-137-Penn-vs-Diaz-Open-Workout-Photos-14221?utm_source=bleacherreport.com&utm_medium=referral
In The Flesh Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Śutra veče, najveća MMA borba superteškaša svih vremena. Ogromna medijska pokrivenost jedne od najvećih (ako ne i najvećaj) TV mreža u Americi, a kvalitet boraca na nivou Fjodora i CroCop-a iz zlatnog doba. Približavanje MMA sporta običnom gledaocu, tako da je to najveći događaj u ovom sportu ikad. http://bleacherreport.com/articles/933368-ufc-on-fox-video-promo-with-dana-white-attacks-bob-arum Ko ima Fox kanal, može da gleda for free.
Denny Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 U, da! Videh to. To mu dođe u nedelju, u tri ujutru?
In The Flesh Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Da, otprilike u to vrijeme, mislio sam da je danas petak. Prije boks meča Pacquiao - Marquez. Budućnost MMA uveliko zavisi od toga meča.
Denny Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Teško govno od meča, ali Dos Santos još jednom pokazuje kakav je specijalista. Svaka mu čast, udara k'o medved.
Thrasher Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Ocekivao sam da ce mec trajati barem 3 runde, ako nista drugo... U svakom slucaju, sve cestitke Junior Dos Santos-u. Stvarno je zivotinja!
Josif Visarionovič Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j81ehOTQwuw U subotu UFC 139 Main card Light Heavyweight bout: Maurício Rua vs. Dan Henderson[1] Middleweight bout: Wanderlei Silva vs. Cung Le[1] Bantamweight bout: Urijah Faber vs. Brian Bowles[1] Welterweight bout: Martin Kampmann vs. Rick Story[1] Light Heavyweight bout: Stephan Bonnar vs. Kyle Kingsbury[1] Preliminary card (televised) Light Heavyweight bout: Ryan Bader vs. Jason Brilz[1] Bantamweight bout: Michael McDonald vs. Alex Soto[1] Preliminary card (Facebook) Middleweight bout: Tom Lawlor vs. Chris Weidman[1] Lightweight bout: Gleison Tibau vs. Rafael dos Anjos[1] Bantamweight bout: Miguel Torres vs. Nick Pace[1] Welterweight bout: Matt Brown vs. Seth Baczynski[1] Lightweight bout: Shamar Bailey vs. Danny Castillo[1] U nedelju Fedor vs Monson. Pa se posle ceka Alistair Overeem i Brock Lesnar 30.decembra. Pobednik iz tog meca ide na JDS. Pozdrav.
Sreta Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Emelianenko zaginuo isto ko Velaskez . Sedi 1 ! Sto se tice UFC 139 , nadam se da ce Brazilci pobiti sve isfolirano sto bude u grad . Ja vec spremam ludilo za subotu , ortak sto se lozi na Silvu donosi divljac ,tipa srnetina , da je spremamo metodom u kotlicu . Na meni je da obezbedim prenos i viski . Zenetine nisu dobrodosle u subotu noc , samo testosteron , metalcina , divljac i viskoza .
In The Flesh Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Da, da, Aleksandar je popio strašan nokaut od nikad-čuo-lika. Overhand right još jednom ubistven udarac. Što je najjače, nije da se nije spremao za meč, trenirao je sa Fedorom u Holandiji, ali eto. Overim rekao, and I quote " I'm gonna tear this guy apart. Piece by piece." na konferenciji za novinare prije UFC on FOX. Biće to težak meč. Ako ga ne nokautira u prvoj rundi, ima da izduši i onda je mrtav. Gledam nove Fjodorove grappling klipove po netu, nijesam oduševljen. Monson je jedan od najboljih BJJ majstora, ukoliko uspije da odvuče borbu u parter, mislim da se Fjodoru loše piše. U meču sa Cormier-om Monson je znao da ne može da obori olimpijskog rvača, zato je bio primoran da radi stand up i prošao je kako je prošao. Imam osjećaj da će Wanderlay da popije stravičan nokaut od Lee-a. Nije mi jasno kako mu je onakva ručna tehnika prolazila tokom čitave karijere. Lee je ubitačan udarač. Henderson - Rua ... kakav će to meč da bude. Ukoliko se desi da opet proradi H- bomb, Rua će doživjeti prvi klasični nokaut u karijeri. Dan jednostavno nema šanse da bude nokautiran, eventualno neki TKO ili poluga, mada Rua iako je BJJ black belt, nije poznat po borbi u parteru. Sad su svi main event mečevi u 5 rundi, a Rua ima problema sa kondicijom... dajem više šansi Hendersonu. Sve u svemu, nikad zanimljiviji period što se tiče MMA borbi.
Sreta Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Imam osjećaj da će Wanderlay da popije stravičan nokaut od Lee-a. Nije mi jasno kako mu je onakva ručna tehnika prolazila tokom čitave karijere. Lee je ubitačan udarač. Pazi i ja imam taj osecaj , ali se uzdam u Silvinu lucidnost , ne moze uvek da mu dodje glave to sto je paljevina . A Silvina rucna tehnika ili manito samaranje kroseima je ranije prolazilo jer je bio neuporedivo brzi i izdrzljiviji pre svega . Siguran sam da je i jace udarao . Mislim da se ipak nece zaletati toliko , da ce da pokusa kao sto je protiv Bispinga . Onda ima sanse itekako . Sogun moze da parira Hendu bez problema u svakom pogledu . Ovde je samo pitanje ko ce kako da podnese svoje previde ili greske , jer vise ne mogu da trpe kao nekada batine . Videli smo to da se desava vecini boraca . Hendo je protiv Fedora imao neverovatnu srecu , a po mom misljenju i naklonost sudije na kraju . U svakoj razmeni Hendo je klecao , dok je Fedor podnosi njegove kontre laganica , sve dok nije upao u zamku . http://www.youtube.com/watch?v=6MF9RBj3C7A&feature=related Edited November 16, 2011 by Sreta
In The Flesh Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Hahaha, znam taj klip, tu je imao 17-18 godina.
Sreta Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ja imam utisak da i danas udarao ovako 'smotano'
In The Flesh Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Pa da znaš da ima neke sličnosti, s tim što se to više praktično ne može ni uporediti, ali taj tučaroški stil je zadržao do danas. Ovakvu tuču sam gledao na ulici prije 10ak dana, Rua nije ništa bolji ovđe.
Recommended Posts