Sreta Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Sva moja braca su poginula nocas, Diaz, Bj, Shogun... Covek prosto mora da razmisli ko mu je jos ostao! Sta je trebalo BJ-u da se vraca iz penzije koji kurac. Vidi bivseg sampiona, upisanih pantalona. Idem ga gledam Pacquiao-a... Nestalo mi
Hail Metal Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 (edited) Da li ovaj momak radi sklekove , bench press ? Kakve su ovo pilece grudi ?Razvijen je ko Djokovic . pogledajte kako jedan borac treba da izgleda : Kad gledam ove MMA fajtere pitam se da li oni imaju ozbiljnije treninge ? Edited December 9, 2012 by Hail Metal
In The Flesh Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Da li ovaj momak radi sklekove , bench press ? Kakve su ovo pilece grudi ?Razvijen je ko Djokovic . pogledajte kako jedan borac treba da izgleda : Kad gledam ove MMA fajtere pitam se da li oni imaju ozbiljnije treninge ? http://www.youtube.com/watch?v=PCaAj96_Yg4
Sreta Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Hail provokator Inace ko nije gledao uvodne borbe, po meni ovo je borba veceri: http://www.fightvideomma.com/2012/12/daron-cruickshank-vs-henry-martinez.html
Hail Metal Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Hail provokator , Sreta zna , nije on neko tamo trenje ! Ovi gore momci su ekstra razvijeni , po mojem ukusu bolje i kulturnije od nekih Mr Olimpija 1 1
Sreta Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 http://www.kurir-info.rs/letece-gusenje-spektakularan-potez-mma-borca-clanak-569499
M-16 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 (edited) Evo vam da malo vežbate tehniku Edited February 1, 2013 by M-16
In The Flesh Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Vitor pocepao Bispinga. Izgleda da je bio dopingovan. Sjutra jedan od boljih evenata. Navija se za bigfoot-a da razvali overima gadnoga.
Sreta Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Po meni dogadjaj veceri bice Evans - Minotouro. Bigfoot losije radi protiv udaraca, mada drogirasu cesto treba kontakt da bi zadao udarac. Nisam video za Vitora da se drogirao, steta ako jeste, odradio je vrhunski mec.
In The Flesh Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Jeste, prica se po Twitteru. Moguce da je vec zvanicno objavljeno. Бадр изашао из затвора! Steta. Trebalo bi da ostane tamo koju godinu. Obogaljio je covjeka, napravio ga invalidom, a to je samo jedna od 9 ili 10 optuznica protiv njega.
Sreta Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Kao sto smo i pretpostavili Overem govno je dobilo po picci. Sad, Lil Nog unanimous... jebem li ga mozda sam vise ocekivao od obojice, pa mi je rezultat cudan... VITOR je bio u publici, veseo i cio
In The Flesh Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Overim pokazao da mu ni steroidi, ni 120 kila mišića ne mogu nadoknaditi ono što mu je falilo tokom čitave karijere - bradu. Ovo mu je , ja mislim, 8 nokaut i to samo u MMA. Bye bye... Mada, ovo je totalna katastrofa za UFC. Nemaju sad koga da stave za izazivača Velasquezu.
Sreta Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Ma ukucaj u google Overeem-Silva full fight video, neki od prva tri linka radi... Ja tako gledam snimke.
kuruz Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 нашао сам после, кад сам тражио било је само неких снимака телевизора мобилним телефоном
In The Flesh Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Idi na mmashare.com ili fightnext.com
Hail Metal Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Drugar počeo da trenira brazilsku džiu džicu . sav je u modricama ,m ne može da se sastavi , elem juče mi pričao o nekoj familiji Gracie iz Brazila , u prošlosti su bili neki jebači u MMA .Zna neko nešto više , jel su legendarni ?
In The Flesh Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Poznato mi je to za modrice. Gracie familija je izmislila tu vjestinu. Jos od vremena Helio Gracie-a. Njegov sin Royce je pobjednik prva tri UFC turnira. Smatraju se osnivacima MMA. I danas ima nekoliko izdanaka te porodice koji su kolko-tolko uspjesni. 1
Recommended Posts