Sreta Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Kristijan predao cim ga uhvatio za glavu. Inace Stipe sve opasniji, da poradi na kondiciji i eto ga u samom vrhu.
In The Flesh Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Odlican je Stipe. Tesko protiv Velasqueza ali sve ostale pobjedjuje. Juniora je ostetio, i dalje se oporavlja. Sto se Kristijana tice, ja ne mogu da vjerujem da se covjek ozbiljno bavi ovim sportom. Kad je udario lowkick, tehnicki je bilo jednako nekom đetetu od 10 godina, nema rotacije kukova, gard skroz spusten (zato je i popio kontru), a kad se nasao na podu, kao riba na suvom, apsolutno nikakvo poznavanje borbe u parteru, pocevsi od nemogucnosti da se izbori za bolju poziciju. Imao je underhook, treba da se okrene na bok i vec je pola posla zavrsio. Da ne pricam o tome kako je odmah predao na giljotinu iz skoro neizradjene pozicije. Bolje bih se ja potukao, Ostroga mi moga. 3
Dead Man Walking Posted May 13, 2015 Report Posted May 13, 2015 Ahaha, tapšao ga i levom i desnom da preda i kad je ovaj pustio onda se napravio lud
In The Flesh Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 http://www.mmamania.com/2015/5/19/8624895/aleksander-emelianenko-jailed-4-5-years-following-conviction-sexual-assault-moscow-mma
aRmatuRa Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 Solidnan ufc 187,dosta slugish borbi ali interesantno za gledanje.
bo88gdan Posted May 24, 2015 Report Posted May 24, 2015 http://www.mmamania....ault-moscow-mma Au al je lud Solidnan ufc 187,dosta slugish borbi ali interesantno za gledanje. Solidan jasta , Arlovski legenda
aRmatuRa Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 jebes spoliere ionako svega par ljudi overava ovu temu.Elem... ...Cain me je malo razocarao,Melendez takodje.Bas mi je drago zbog Werduma,pogotovo zbog gomile koja je tvrdila da nema nikakve sanse.
In The Flesh Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 (edited) Hahaha, dobra montaza troll face-a. Izgleda da su 20mjeseci odsustva zbog povrede, kao i nadmorska visina od 3500m ucinjeli svoje. Nije izgledao sav svoj, a Werdumu svaka cast. Ima pobjede nad Fedorom, Minotaurom i Velasquezom. Moguce i najbolji rezime ikad. Edited June 14, 2015 by In The Flesh
aRmatuRa Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 evo sad sam odgledao post fight konferenciju i Cain je bio skroz realan.Rekao je da je Werdum jednostavno bio bolji,da nije hteo parter da radi(sto je logicno),da nadmorska visina nema veze sa njegovim izdanjem veceras.Iskreno ocekujem ludacki povratak Cain-a,slican onom nakon poraza od JDS-s.
In The Flesh Posted June 14, 2015 Report Posted June 14, 2015 Nakon meca je rekao da je dvije nedjelje, koliko je proveo u Meksiko Sitiju, malo vremena da se adaptira na klimu. Logicno je, uzasno tanak vazduh, eno i 30 kila laksi Melendez se gusio u trecoj rundi a covjek je imao dosta meceva od 5 rundi. Vidjelo se vec u drugoj rundi da nema snage za konstantnu presiju uz kavez i to ga je kostalo prvo batina, a onda i titule.
In The Flesh Posted June 28, 2015 Report Posted June 28, 2015 oštetio ga je. nije mi jasno kako mu je uopste dozvoljeno da vrati u kavez samo dva mjeseca posto ga je rockhold uništio.
In The Flesh Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Fantastičan event. Lawler vs. MacDonald borba godine lagano.
bo88gdan Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 http://www.brobible.com/sports/article/watch-conor-mcgregor-ko-chad-mendes-ufc/
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Vraca se brat Fedor http://www.mmauk.net/2015/07/14/the-great-fedor-the-last-emperor-emelianenko-is-returning-from-retirement/
In The Flesh Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Sad krenuh da okacim. Uh.... bice jebeno.
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 pa ono nadam se da ne misli da se maklja sa vrhom teske kategorije ako bude u srednjem eshalonu boraca bice sasvim ok on vs Cro Cop 2 npr bilo bi dobro
In The Flesh Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Ja se bas nadam da hoce. Cemu to da se bori sa nekim lijevim borcima najveci MMA borac ikad? Ako Arlovski moze da bude u vrhu UFC-a, moze i Fedor.
bo88gdan Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 Njegov najveci problem je u tome sto nije uhvatio korak sa vremenom MMA se brzo razvija ili si prisutan ili ne Nadam se da je dosta napredovao za vreme ove pauze ne shvati me pogresno voleo bih npr da je on Ufc sampion ali tesko
aRmatuRa Posted July 14, 2015 Report Posted July 14, 2015 ako se bude borio to najverovatnije nece biti ufc.U ovom slucaju Scott Coker>Dana White.
Dead Man Walking Posted July 16, 2015 Report Posted July 16, 2015 Kad vidim da je sve ovako lepo izrežirano i uklopljeno sa činjenicom da je odmah nakon objave tog videa dobio meč ne mogu da se otmem utisku da je sve jedna velika predstava. Šta bi bilo da ga je Mendes unakazio? Pratim UFC već desetak godina i sve mi više izgleda kao prevara. Dižu se rejtinzi, pali se masa, stalno izmišljaju nešto novo, pokušavaju da budu originalni. Očigledno je da puno glume pred svaki meč, pri svakoj izjavi i svakom trash talk-u ali je malo manje očigledno i da su neki od mečeva sigurno namešteni.
Recommended Posts