Jump to content

Recommended Posts

Posted

U Japanu ne testiraju. Ne bi valjalo da se to desi i Fedoru ako bi se nekad vratio u USA.

Ovo za MIrka nije definitivno, tek treba da izađu detalji. Tako su se zajebali i za Cung Lee-ja, pa ih je tužio na kraju kad se ispostavilo da je bio čist.

Posted

Oce sve legende da useru... Ne dozvoljavam! Iskreno, Belforta sam mnooogo vise voleo dok je bio tehnicar bez ove manijakalne snage...

Posted

Ljubavi, bolje da sam ja umro... Tebi je sve oprosteno, ko je jebe, nije nikakva...

Govnarka ona jeftina.

VOLIM TE RONDA!

Posted

Evo ja nacinjem lozu... Nesto mi tesko da progutam... steze me u grlu, crko ja da bog da sto doziveh da mi nju neko tuce...

Posted

Red je i bio.Koliko su je hajpovali nije bilo normalno.Te lagano bio dobila Floyda Jr,te dobila bi hw borce pod odredjenim uslovima,kao sportista veca je i od Lebrona...A u realnosti je bezala od Cyborg k'o djavo od krsta.

• Upvote 2
Posted

Ne zelim nista da oduzmem od Holi svaka joj cast ali Ronda mentalno nije bila stabilna ni na merenju a cini mi se i uoci fajta, kao da joj se ova uvukla pod kozu maksimalno

Posted

Razbucala je Holi ko beba zvecku u svim elementima, izgledala je Ronda kao da nije isti nivo. Drago mi je zbog boraca koji dolaze iz boksa i kikboksa a i takodje mi se smucio hajp o "najboljoj sportistkinji svih vremena"...

Posted

highlight borbe

e6a63lD.gif

Mada i njen trener je pobedio sa ''champ beautiful work''.

Kakav je ono retard, ova je razjebava on vice kako je sve dobro :haha: :haha: :haha:
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...