Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne verujem da ce biti kvota preko 1.6 , a stoka ume i da namesta, tako da cisto sportski na Stipeta Ljutog.

nesto sam se u svojoj glavi naprzio da ce volkan da dobije dc-ja
Posted

zivo me interesuje fedor-mir kako ce da ispadne

da je pre 10 godina ovaj fajt pre nego sto se mir sjebo sa motorom

bio bi vatromet

sad su matori jbg

Posted

Upoznah konobaricu koja mi je samoinicijativno rekla da je prisluskivala moje mudrovanje za sankom i osetila potrebu da kaze kako voli lika koji se zove Diaz. Ja: Mladji, ili stariji?

Ona: Pa ne znaaaam...

Ja: Imas onog malog sto je skoro izrazbijao irsku seterku Mc Gregora, Nejta, a drugi je onaj nas brat sto je suspendovan, Nik.

Ona: Da, da, Nik...

Da li laze? Mada, kao ima decka.

NE ZNAM RADI CEGA RASTASTE SE VI...

DOSLA MACA NA VRATANCA!!!!

Major je jedini virova u mene!

Posted

Hvala burazeru :bigblue: Debeo je Rampage ima preko sto deset :D Samo da ga ne mrcvari stari gnjavator u parteru, inace dva udarca i cao.

Posted

tacno to

jebote prosli trening sam radio 8 rundi 1 sa trenerom,2 sa takmicarima i ostalo sa amaterima poput mene

te prve 3 izgubim ove ostale dobijem lako

i fora brate trener me baci na zemlju front kickom u stomak

danas cu propustiti sparing lagano

• Upvote 1
Posted

Svaka čast za pobednika u super-teškoj, navijao sam protiv njega, ali dominantna pobeda.

U teškoj se vidi da nije isti nivo, kako je Rogan i rekao. DC je DC.

Posted

Sreta se ne javlja da ožali Rampage-a.

Ozalio sam ga sinoc, svinju debelu, hahah ne znam kako je uopste izasao da se bori. Mada ako cemo realno nije primio ni jedan jedini udarac. Prvu rundu su mogli i njemu da daju, vise puta je zaboo Chaela i imao je bacanje, bacio ga je kao konja, al realno, smesno bi bilo gledati ga dalje ovako debelog.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...