Kolosus Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Vidim da ovaj bend nema temu ovde, iako je zasluzuje. Unexpect je bend iz Kanade. Muzika im je mesavina black i death metala, klasicne muzike, progresive, baba, zaba i ko zna cega sve jos, a onda je to sve pretrpano gomilom adrenalina. Vrlo bizarna mesavina. Ima ih 7 u bendu - izmedju ostalog violinu i saksofon. Na njihovm novom albumu "In a Flesh Aquarium" ima stvarno svega i svacega. Struktura pesama je uzasno razbijena, ali za razliku od Mr Bungle-a (sa kojim bi se po tome mogao porediti), ovaj bend ima smisao. Vokala ima mnogo i ispadaju sa svih strana. Moram primetiti da u nekim trenucima atmosfera na albumu asocira na Abonos. Materijal je odsviran besprekorno, iako je furiozan i uzasno zamrsen. Nije za svacije usi... Quote
coil.worm Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ima smisao, na poslednjem albumu kao neki japanski trash film. Preterano nabacano, i odaje utisak da su nabacali sta su stigli samo da bi se pokazali kako su baje koje znaju da sviraju Nije za svacije usi, te mi je Mr. Bungle smisleniji od ovog Quote
APOHAKC Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Da, totalno su uvrnuti, citam neke njihove izjave na sajtu i vristim od smeha. Doduse je imam samo jedan album Utopia i skroz mi je ok... tripozno je Quote
EnKi Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Unexpect rules ! Onakva muzika koju isti sviraju ne da mi izgleda nemoguce da se odsvira, vec i nemoguce da se zamisli. A slusao sam je sopstvenim usima Hmm...sto mudar covek rece: easy sa tim pecurkama brate ! Quote
Kolosus Posted May 3, 2007 Author Report Posted May 3, 2007 Najblesaviji bend ikada. Diablo Swing Orchestra je opasan rival u ovoj kategoriji. Definitivno cu ih staviti na istu policu kad mi stigne i gorepomenuti. Quote
EnKi Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Diablo Swingeri su extra, a ko voli njih verovatno ce gotiviti i lunatike zvane Hammers of Misfortune Quote
Out Of Time Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 ko voli njih verovatno ce gotiviti i lunatike zvane Oh My God It's My God's God! Quote
Person Who Fart Bubbles Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 (edited) Imam samo in a flesh aquarium i odusevljen sam. Zekstra bend. Ako neko ima jos ponesto od njih, neka pusti PM pa da dogovaramo razmenu... A interesuje me da cujem i te diablo swingere... Isti treep, jel? A Oh My God It's My God's God je strogi vrj (vrh)... Edited June 4, 2007 by Srdzan Quote
LordDahaka Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Bend je odlican stvarno , jebu keve. Mada uveren sam da nisu Black metal kako je opisao kreator teme Quote
Recommended Posts