Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taj rukometas (igrao za Proleter iz Zrenjanina u zlatno doba naseg rukometa) mi je bio jedan od idola... kad sam ima 5 godina.

U to vrijeme je bio najbolji pivot na svijetu.

Posted

Zar nije...aaaah...nemam reci... Varg!!!1!

Ma bre odvratan je....Jeste li vi ikada u zivotu nesto lepo??? Pa na onoj temi Najlepse zene metala kacite normalne slike, a ovde, kao da se takmicite u ruznoci, ali ima tema i za to, ako se ne varam na heavy metalu.

Posted

Ma bre odvratan je....Jeste li vi ikada u zivotu nesto lepo??? Pa na onoj temi Najlepse zene metala kacite normalne slike, a ovde, kao da se takmicite u ruznoci, ali ima tema i za to, ako se ne varam na heavy metalu.

Tema o ruznoci nikad nije zapala u krizu, jer materijala ima na pretek!

Posted

Nisam rekao da ga nema, ali vidis i sama na sta se danasnja mladez lozi. Kao kad mi neko kaze da je Piter Stil (iliti Petar Celik, kako volim od miloste da ga zovem), onako grdan i monstruozan, seks simbol.

Posted

Nisam rekao da ga nema, ali vidis i sama na sta se danasnja mladez lozi. Kao kad mi neko kaze da je Piter Stil (iliti Petar Celik, kako volim od miloste da ga zovem), onako grdan i monstruozan, seks simbol.

Boze me sacuvaj...A taj Peter Steel, on ti dodje i kao normalan medju svima ostalima, ali mnogo je krupan, tako da ispada definitivno iz konkurencije.

Posted

Zasto? Ja mislim da se na njega i loze zato sto je sav ogromantan.

:lol::lol::):D

Verovatno zbog toga...Pa nek im je sa srecom onda. Zar pored Elefsona, Nuna, pa cak i tebe, da se neko lozi na Varga ili Petera, ili na one sto lice na devojcice, a u stvari su decaci.

Posted (edited)

Zasto? Ja mislim da se na njega i loze zato sto je sav ogromantan.

Ja ga ne bih ni briferom...jos kad sam vidjela one slike iz playgirla (igrom slucaja :)), mrak mi je na oci pao. Usput, i varg mi je bezveze.

Eh..zaboravili smo malog plavusana iz Northera(jedino sto valja sto se benda tice) i plavusu iz Beherita (ftw) i moze i Mauser. DD:

edit: Mada ja ostajem pri svome...kao apsolutni mister metala stoji Quorthon! Ne znam sta ovdje zene uopste gledaju kada biraju nasminkane, isfeminizirane, plasticne lutkice koje jedva uspijevaju instrument u rukama drzati. Jos kada sam vidjela emo retarda iz B4MV... :roll:

Edited by ~Abigail~
Posted

Eh..zaboravili smo malog plavusana iz Northera(jedino sto valja sto se benda tice) i plavusu iz Beherita (ftw) i moze i Mauser. DD:

Mislis na ovog..IPB Image

Za tvoju informaciju zove se Petri Lindroos i nije jedino u Northeru, koji uzgred super zvuci.

Posted

Ala ti lepo kazes neke stvari, prosto mi nabacis kez na lice :bigblue::bigblue::bigblue:

Posted

znash ti dobro tko je spomenia lance.. :red:

sh'o ne mozesh..zar ti baba ne daje da izlazish u lancima..daj chovjeche ubij ju vishe..matora trulo razmishlja.. :):) ay ti postavi onu s nozem..to je tako opako napadno seksi.. :red:

moj najomiljeniji seksipilni crni djavo.. (iako se nitko od dotichnih chlanova neche slozit s mnom..hey tko vas sjhljivi..) :razz: o ukusima ne vridi zborit.. :razz:

uh' koji zao pogled..da padnem u komu i nikad se ne probudim iz iste.. :redface::red:

a ova ritual fotka je zakon..lucky her..

http://z.about.com/d/altreligion/1/0/G/E/3/blackmass10.jpg

:wub:

Hehehehe,djavolice mala :red:

Jes,ionako me smaraju panduri on sight....

Da postavim sliku,hm,pa da me jure debele goticharke... :)

Daj neke Antonove slike iz mladjih dana...ipak je ovde starac...al bez starca nema udarca...

Posted

Ali Varg je wep... Shmrtz :(

Cuti, ko zna sta su mu radili tamo u zatvoru i na sta sada lici.

Tobias... Simpatican, priznajem, ali je kosa pocela da ga napusta. :red:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...