mrtva Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ovi sa slike bi komotno mogli da se bace sa vrha najblize zgrade da sebi prekrate muku koliko su ogavni! eee boshko..nemoj tako..uzivo mnogo bolje liche.. ev samo za tebe
RNA Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Joj, kuku, ova je jos gora. Mozda cu ja sebi da prekratim muke!
Shamandalie Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Jaoj muke i bede. Da li vi uopste znate sta je lep muskarac? Ovo su sve neki jadni, neuhranjeni, klaustrofobicni, homofobicni, impotentni homoseksualci. Muka i beda. Pa pogledajte domacu scenu, RNA je za sve njih seks simbol i momak za respekt. Gde su vam oci, pobogu!
Perverted Sheep Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Meni je oduvek Kirk Hammett bio sladak... A ako se racunaju i ne-metalci onda BILLY IDOL...bas je sexy
RNA Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Mozda nekad, to OK, ali mu lice sada izgleda kao piuta guzvara, mislim na Bilija Idola. I Alis Kuper i Igi Pop su lepse ostarili od njega. Jaoj muke i bede. Da li vi uopste znate sta je lep muskarac? Ovo su sve neki jadni, neuhranjeni, klaustrofobicni, homofobicni, impotentni homoseksualci. Muka i beda. Pa pogledajte domacu scenu, RNA je za sve njih seks simbol i momak za respekt. Gde su vam oci, pobogu! Hocu ja da sam tako neuhranjen! Tj. i tako bih izgledao duplo vece od ovih likova.
Dark Lady Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 A sto ti je inat...Jebe kevu... Sad zbog tvog inata necu moci nocima da spavam
Pharmaceut Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ja ću reći - Milan i Mateja iz Ispovesti. Pa, dobro, Milanče i Mato su taman, imaju po 18, a ko ne i 19 godina. Ako ne i 20 Hvala shto si nas uvrstila medju ove velikane,shmekere,sex symbole...a tu nam je i mesto,da ne budemo lazno skromni
mrtva Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Jaoj muke i bede. Da li vi uopste znate sta je lep muskarac? Ovo su sve neki jadni, neuhranjeni, klaustrofobicni, homofobicni, impotentni homoseksualci. Muka i beda. Pa pogledajte domacu scenu, RNA je za sve njih seks simbol i momak za respekt. Gde su vam oci, pobogu! jel ti mislish da sam ja te slike postavila jer se lozim.. NE! to onak malo da neuroziram Boshka.. bjez bwe..moj komad mesine je meni sasvim dobarrr..i ovak bez jareche bradice..al' s jarechiom bradicom.. tek poslje slikanja shvatishmo da stoji pored no smoking sign..
mrtva Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Koji i ciji komad mesine? na kakvim si ti to jeftinim drogama.. mein mein mein
Krejzi Meri Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 .....nece da postavi sliku..........
Pharmaceut Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Ako ne i 20 Hvala shto si nas uvrstila medju ove velikane,shmekere,sex symbole...a tu nam je i mesto,da ne budemo lazno skromni Mozes nas pocastiti slikama? Jesy li ova 2 posta uzajamno povezana ?
Valkyrie Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Schmier i Mike iz Destruction, Bruce Dickinson (iz najmlađih dana) sa šiškama naravno , Ellefson (Megadeth), Friedman (megadeth) kosa i još ponešto bez face, Larry i Mike iz Possessed (koji bez svog onog metala i kože izgledaju kao tinejdžeri ali ne možeš dobiti sve, metalci su ružni po default-u)...
Pharmaceut Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mike iz Destruction, Ne znam koliko sam kompetentan da komentarishem ali meni chovek lichi na pacova...zanimljiv izbor
Valkyrie Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 NE LIČI NA PACOVA! Ima drugi problem, nebitno.
+Abigail+ Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Jesy li ova 2 posta uzajamno povezana ? Da. Hoces mi uslisiti zelju? (:
Grobodan Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 Mike iz Destruction lep? :) :) njemu samo fale muve oko glave,izgleda kao lesh iz kontejnera koji je poplava izbacila,ruzan je kao smrt
Grobodan Posted January 23, 2007 Report Posted January 23, 2007 (edited) hvala,duso edit:ako je ovo tebi lepo,svaka cast,meni nije.obozavam destruction i ja,ali budimo objektivni mada,o ukusima ne treba raspravljati...eto,zelim ti da nadjes takvog decka/muza kad ti je vec tako lep Edited January 23, 2007 by grave
Recommended Posts