Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jesi li mu nekad videla zube??? Samo sto mu crvi ne izmile iz usta.

IPB Image

Aj' da si rekla Schmier, pa da te i razumem.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IPB Image

Slika od pre dvadesetak godina, zaista me NE ZANIMAJU matorci od 40+++ godina.

E, trt sad, pre 20 godina. Sto ne stavi sliku sa "Sentence Of Death" gde ima seksi tinejdzerkse svapske brcice... :)

Je l' ovaj Edi Veder?

Posted

Simpatican jeste, metalac nije. Ali, ako se ne varam, ova tema i nije ogranicena samo na metal, zar ne?

Posted

A ja sam bio ubedjen onda da ce neko predloziti i Entonija iz RHCP... mozda cak i Dejva Navara...

Posted

chris je p**ka :)

meni je ipak jerry bas bas bas lep...mada dobro cornell je u starim danima stvarno bio krs sa onim obrvama a sad je sav picnut i to ga vadi...i gavin rosdale je zgodan samo ima nekako smesnu facu.

Posted

Kad malo bolje pogledas ovu njegovu sliku, lici malo na glumca koji sada igra Dzejmsa Bonda.

Posted

Chris Cornell je pozer......ovo kazem bez obzira na to sto volim Soundgarden.....ali, uvek je bio pozer (mada ima sta i da pokaze, priznajem)........Dok je bio u Soundgarden-u bio je podnosljiv, sad je cist pozerko...

A evo ga "chika" Veder sa 42 godine!!! ;)

IPB Image

Auuuuu!!!

Posted
Sto ne stavi sliku sa "Sentence Of Death" gde ima seksi tinejdzerkse svapske brcice...

Zato što tu svi članovi imaju sjajne helanke i crni ruž, a Schmier nosi i "čupave" čizme?

IPB Image

BTW. Dave Navarro ima previše kockastu vilicu i znatno uže čelo, izgleda smešno :da:

Posted

Zato što tu svi članovi imaju sjajne helanke i crni ruž, a Schmier nosi i "čupave" čizme?

IPB Image

BTW. Dave Navarro ima previše kockastu vilicu i znatno uže čelo, izgleda smešno :da:

Gotivim Destruction ali ova fotka je smesna do jaja!!! :):):)

Posted

Navarro je dobar tip...

A sto hvalimo neke strance, kada imamo i domace!

Nije sto mi je super drug, ali Branko Bursac je stvarno van konkurencije sa svima do sada pomenutima. Evo vam FOTKE pa se uverite, to smo mi na Evergrayu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...